- Konu Sahibi karamel Latte
- #14.501
Onemli olan şimdi solmamasi kuzum. Ana bu testleri yaparken stressiz yapıyor sun tamammj. Stres iyi bişey degilİğne yoktur artık zaten ve hep aynı marka test kullandım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onemli olan şimdi solmamasi kuzum. Ana bu testleri yaparken stressiz yapıyor sun tamammj. Stres iyi bişey degilİğne yoktur artık zaten ve hep aynı marka test kullandım
Haklısın canım ama elde değil inşallh vardırOnemli olan şimdi solmamasi kuzum. Ana bu testleri yaparken stressiz yapıyor sun tamammj. Stres iyi bişey degilBurda gırgır yapalım gülelim. Bu günler yoksa geçmez
![]()
Sen ne zaman birakoyosun ilaçlari kiz ben 9haafta bitince birakcamAman gittiği yeterBide onla uğraşıyoruz su 3 ay dolsada bütün ilaçlardan kurtulsam
Evet bende gidene kdr öyleydim çok tedirginimBilmiyorm icim rahat degil
Kan verme zamanı geldi artık bence daha idrar testi yapmaBugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir
Şu ilaclari artık bıraksak ya benm 10 gün sonra kontrolüm var o zmn belli olur galibaSen ne zaman birakoyosun ilaçlari kiz ben 9haafta bitince birakcam
Tüp bebek doktorum 9hafta bitsin folik asit ve coraspin hariç hepsini birak demistiŞu ilaclari artık bıraksak ya benm 10 gün sonra kontrolüm var o zmn belli olur galiba
Artik sali gunu ogrenicez herseyiEvet bende gidene kdr öyleydim çok tedirginim
Vereceğim canım ama iğne etkisi değildir umarımKan verme zamanı geldi artık bence daha idrar testi yapma
Artık kan vermelisin. Merakla bekliyoruzVereceğim canım ama iğne etkisi değildir umarım
Tamam canımArtık kan vermelisin. Merakla bekliyoruz
Folik asidi 9 ay kullanacaksn diyo normal miTüp bebek doktorum 9hafta bitsin folik asit ve coraspin hariç hepsini birak demisti
Ayyy az kaldı ya bende 24 ünde tekrar gidecemArtik sali gunu ogrenicez herseyi
Yok o kdr kalmaz ya sanmıyorumVereceğim canım ama iğne etkisi değildir umarım
Bana normal gelmedi folat degerin dusukmu 12 haftada folikasiti birak 32haftaya kadar coraspin devam dedi folat degerimde 18 cikti ust deger 20idiFolik asidi 9 ay kullanacaksn diyo normal mi
25de beeen 9gün varrrrrrrrAyyy az kaldı ya bende 24 ünde tekrar gidecem
Acı kabız eder hiç dertsiz Başına dert açmaBen evde yapicam artık ne kadar tutarsa. Valla bı kere acılı yedim hiç bı zararı olmadı yine de nolur nolmaz diye acısız yiyorum
![]()
Bende anladım ya mantıklı gelmediBana normal gelmedi folat degerin dusukmu 12 haftada folikasiti birak 32haftaya kadar coraspin devam dedi folat degerimde 18 cikti ust deger 20idi
Benmde tam tersi ishal oluyrmAcı kabız eder hiç dertsiz Başına dert açma![]()
Canım ben o testlerin hiçbirini yaptırmadım yok ikili yok beşli bilmem ne. Doktorum 8. Haftada bana bir soru sordu bebeklerde sorun çıkarsa aldırmayı düşünüyor musunuz diye hayır dedim tamam o zaman ayrıntılı usg dışında hepsini devre dışı bırakıyorum. Çünkü anne karnında bunun bir çözümü yok. Eğer devam edeceksen bu kadar teste gerek yok. Ayrıntılı usg ye girersin Allah korusun bir terslik varsa en azından doğum sonrası hazırlıklı olursun dedi. 20 ile 24. Haftalar arasında usg. En ideali 21. Hafta bitimi ben 19 bitince gitmiştim doktor kızımın pozisyondan dolayı ekosunu çekememişti iki hafta sonra gel tekrar bakalım hem bu hafta çok erken oldu o zaman daha iyi olur demişti. İnan bizde pandemim yüzünden bayağı geç her şeyi aldık. Sadece şubat ta e bebek indirim günleri var onları kaçırmayın derim. Biberon, bebek arabası biz o dönem almıştık.Zaten ikizlerde 2li 3lü testlerin doğruluk payı da azmış öyle okudum bazı topiklerde. Renkli ultrasona kaç aylıkken giriliyor? Kesinlikle tamam ben hamileyim herşey yolunda cinsiyeti nedir acaba yada mobilya kıyafet falan bakayım laylaylom kafasına giremiyorum ya. Resmen kontrole gün sayıyorum gideyim dr herşey yolunda desin. Acaba ne zaman bu kafadan çıkarım ya. İşte olunca zaman illa geçiyor ama evde olunca özellikle eşim de 24saat nöbette olunca bu düşüncelerden resmen başıma ağrılar giriyor ya