- 5 Aralık 2018
- 1.692
- 2.148
- 83
- 34
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Evet canim 4 gun kaldiÇok şükür negatif çıkmış canım tedirgin olma artık biran önce transferine odaklan
Canım ilk üçünde hep evde dinlendim sonuç olumsuz olunca bende normal hiçbişey yok gib devam etmek istiyorum ama müsade etmiyor o da haklı riske atmak istemiyorDönme dönme dinlen tadini cikar
Yani o tedavi öncesi sağlıklı beslenme işini ben hiç yapamadım kahve bağımlısıyım transfer den bir gün önce kahve içmeyi bırakıyorum o kadarEvet canim 4 gun kaldiama istahim hic yok saglikli beslenemiyorum halbuki her gun ac karnina ilik sulari icecektim olsun tek sikinti bu olsun
Kesinlikle bencede bugün biraz çikolata yedim sonra pişman oldum zararı olmuşmudur tutunmalarına diye en iyisi pişmanlığa fırsat vermemek bi süre uzak durmak zararlı şeylerdenBen kafamda cok abartiyorum herseyi zararsiz seyler yemeyelim yeter bence. Kizartma cips kola paketli gidalar vb
Ilk denememde yattim ama cok degil kalktm yurudum saat basi filan hep uzun oturdum dolastim evde tutmadi ikincidede aynisini yaptm tuttuCanım ilk üçünde hep evde dinlendim sonuç olumsuz olunca bende normal hiçbişey yok gib devam etmek istiyorum ama müsade etmiyor o da haklı riske atmak istemiyor
Yeme canim cikolata bi seferden bisey olmaz ama yeme dahaKesinlikle bencede bugün biraz çikolata yedim sonra pişman oldum zararı olmuşmudur tutunmalarına diye en iyisi pişmanlığa fırsat vermemek bi süre uzak durmak zararlı şeylerden
Progestan dex mi aldın canımKizlar eger progestan ampul sizi de benim gibi cok kotu yaparsa doktora gobekten yapilani sorabilirsiniz. Ancak sgk karsilamiyor ve bir kutusu 177 tl. Bakalim bu da ates yapacak mi
Tmm canım keşke bugün de yemeseydimYeme canim cikolata bi seferden bisey olmaz ama yeme daha
Olsun ya bi seferden bisey olmaz oyle dusunup uzulmeTmm canım keşke bugün de yemeseydim
Ya siz Bi ara çiğdem asya diye biri vardı o musunuzAteş basması olmuyor bende ama normal halimden daha az üşüyorum. Geceleri ben yaz kış üzerimi örterek uyurdum şimdi pek üşüme olmuyor sıcaklıyorum ..Ama ateş basması şeklinde değil
Yok canim ondan degil prolutex 25 diye ilac verdiProgestan dex mi aldın canım
Ben opudan sonra 12. Gün regl oldum. Bizim embriyolarımızda genetik incelemeye gitti yaklaşık 4.5 haftada sonuç geldi. Hayırlı haberler alırsınız inşKızlar, yumurta toplamadan sonraki 9. gün, adetim hala başlamadı. Normal döngü zamanında başlaması ihtimali var mı ki, o da opu'dan 13-14 gün sonraya denk gelecek..
benim embiriyolarım genetik test yapılıp donduruldu, test sonucunu bekiyoruz.
AYnen canım olacağı varsa hertürlü oluyorIlk denememde yattim ama cok degil kalktm yurudum saat basi filan hep uzun oturdum dolastim evde tutmadi ikincidede aynisini yaptm tuttuyani icinden nasl geliyosa oyle davran canim
Canım bir çikolata için neden kendini harap ediyorsun ?Böyle üzülmek iyi mi , o çikolata seni iyi hissettiriyorsa bir iki parça dan birşey olmaz bence .Muhtemelen içinde kafein var diye az tüketin diyorlar .Bir iki parça çikolata , bebeğinin tutunup tutunmamasını mı etkiler Allah aşkına ?O bebek sağlıklıysa her Türlü tutunacak , ama senin moralin çok önemli .Bence tamamen herşeyi kısıtlamak da doğru değil , tabi benim fikrim .Sonuçta o kadar plansız hamile kalanlar varki alkol , sigara tüketirken kaldı ki iki parça çikolata .Evet biz elimizden geldiğince dikkat edelim, zaten normalde pek fazla paketli gıda tüketmemiz uygun değil.Kararında olursa hiç birşey olmaz , alkol sigara , kahve tüketmiyoruz sonuçta .Ama bebeklerimiz için ne kadar Sağlıklı beslenirsek o kadar iyiTmm canım keşke bugün de yemeseydim
Bu sınıflandırmalar embriyonun kalitesini gösteriyor ama genetiği hakkında bilgi vermiyor. Örneğin benim genetiğe giden 5aa bir embriyom elendi ama 4ab bir embriyom sağlıklı geldikalitesi nasıldı acaba 5.gun embrıyolarınızın hatırlıyomusunuz 5aa 5bb vs varya sınıflandırmalar genetik hasar kalıtesızlıkle alakalı mıdır
Bu konuda size katılıyorum. İlk gebeliğimde habersiz şekilde hamile kalmıştım ve o ay kahve festivaline gitmiştik. O kadar çok kahve içmiştimki bir gün içinde ama 5-6 gün sonra öğrendimki gebeyim. Siz içinizi ferah tutun Allah nasip ederse o bebeiş tutacaktırCanım bir çikolata için neden kendini harap ediyorsun ?Böyle üzülmek iyi mi , o çikolata seni iyi hissettiriyorsa bir iki parça dan birşey olmaz bence .Muhtemelen içinde kafein var diye az tüketin diyorlar .Bir iki parça çikolata , bebeğinin tutunup tutunmamasını mı etkiler Allah aşkına ?O bebek sağlıklıysa her Türlü tutunacak , ama senin moralin çok önemli .Bence tamamen herşeyi kısıtlamak da doğru değil , tabi benim fikrim .Sonuçta o kadar plansız hamile kalanlar varki alkol , sigara tüketirken kaldı ki iki parça çikolata .Evet biz elimizden geldiğince dikkat edelim, zaten normalde pek fazla paketli gıda tüketmemiz uygun değil.Kararında olursa hiç birşey olmaz , alkol sigara , kahve tüketmiyoruz sonuçta .Ama bebeklerimiz için ne kadar Sağlıklı beslenirsek o kadar iyi ❤
Değilim canımYa siz Bi ara çiğdem asya diye biri vardı o musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?