- Konu Sahibi karamel Latte
Hayırlısıyla inşallah pozitif olur.. Benimde Perşembe gnü transferim..Merhaba kısmetse çarşamba transferim.var dualarınız bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısıyla inşallah pozitif olur.. Benimde Perşembe gnü transferim..Merhaba kısmetse çarşamba transferim.var dualarınız bekliyorum
Harika ilk denemeniz mı nerde yaptiriyorsunuz pekiHayırlısıyla inşallah pozitif olur.. Benimde Perşembe gnü transferim..
Aynen Canım , dikkat edelim tabi ama çokta kasmamızın bir manası yok Allah isteyen herkese nasip eder inşallahBu konuda size katılıyorum. İlk gebeliğimde habersiz şekilde hamile kalmıştım ve o ay kahve festivaline gitmiştik. O kadar çok kahve içmiştimki bir gün içinde ama 5-6 gün sonra öğrendimki gebeyim. Siz içinizi ferah tutun Allah nasip ederse o bebeiş tutacaktır
Haklısın canım biran canım sıkıldı sadece takmadım kafaya iyiyim doğru söylüyorsun çok sıkmamak lazım istemsiz stres yapıyor o da Rabbim ol diyince olucak bazen bunu unutup sebep bahane arıoruz işte sağol canım benımCanım bir çikolata için neden kendini harap ediyorsun ?Böyle üzülmek iyi mi , o çikolata seni iyi hissettiriyorsa bir iki parça dan birşey olmaz bence .Muhtemelen içinde kafein var diye az tüketin diyorlar .Bir iki parça çikolata , bebeğinin tutunup tutunmamasını mı etkiler Allah aşkına ?O bebek sağlıklıysa her Türlü tutunacak , ama senin moralin çok önemli .Bence tamamen herşeyi kısıtlamak da doğru değil , tabi benim fikrim .Sonuçta o kadar plansız hamile kalanlar varki alkol , sigara tüketirken kaldı ki iki parça çikolata .Evet biz elimizden geldiğince dikkat edelim, zaten normalde pek fazla paketli gıda tüketmemiz uygun değil.Kararında olursa hiç birşey olmaz , alkol sigara , kahve tüketmiyoruz sonuçta .Ama bebeklerimiz için ne kadar Sağlıklı beslenirsek o kadar iyi ❤
Hayirli olsun canim i❤Merhaba kısmetse çarşamba transferim.var dualarınız bekliyorum
Saolsun canım transfer ilkinde genelde hep gezdim evin içinde malesef negatif bu sefer ki transferinde kalkmayı düşünmüyorumHayirli olsun canim i❤
Bende doktorum yazarsa bundan isteyeyim nasil cok yakiyor mu bu igneYok canim ondan degil prolutex 25 diye ilac verdi
Basarili bir sekilde gecsin bebeginiz tutunsun insallahMerhaba kısmetse çarşamba transferim.var dualarınız bekliyorum
Allah yardimcin olsun kolaylikla tutar insallah burdan da testinin pozitif oldugunu yazarsin insallah ❤Merhaba kısmetse çarşamba transferim.var dualarınız bekliyorum
Put gibi yatma canm her saat kalkt 10 15 dakka yuru evde otur ayaklarini uzat o sekilde gecir gunlerini ben oyle yaptim hepSaolsun canım transfer ilkinde genelde hep gezdim evin içinde malesef negatif bu sefer ki transferinde kalkmayı düşünmüyorum
Hadi bakalim canm hayirli olsun ben ilkinde ne yaptiysam ikincisindede onu yaptim ilki tutmadi ikincisi tuttu tek farki kabiz olmamistim 2. Denememde.Kizlar yarin transferim var dualarinizi eksik etmeyin.
Tup bebekte gebeligi tutanlar tranaferden sonra yuruyenler mi yatanlar mi? Bununla ilgili bir istatistik var mi?
Yiiaaa cok tatlisinn dediklerini yapicam tesekkur ederim bakalim burdan insallah kizlar testim pozitif cikti demek nasip olur hic gormedigim o cift cizgiyi insallah bende gorucemHadi bakalim canm hayirli olsun ben ilkinde ne yaptiysam ikincisindede onu yaptim ilki tutmadi ikincisi tuttu tek farki kabiz olmamistim 2. Denememde.
Arkadasada yazdim her saat kalk yuru evde yavas yavas yavas sonra uzan ayaklarini uzat otur.
Bol su bol neşe mutluluk
Sinir stres yok bebegin seninleymis gibi hergun sev onu❤
Olucak ben inaniyorum goruceksin canimYiiaaa cok tatlisinn dediklerini yapicam tesekkur ederim bakalim burdan insallah kizlar testim pozitif cikti demek nasip olur hic gormedigim o cift cizgiyi insallah bende gorucem
İlk denemem ben Antalyada yaptırıyorumHarika ilk denemeniz mı nerde yaptiriyorsunuz peki
Insallah canım insallahBasarili bir sekilde gecsin bebeginiz tutunsun insallah
Allah razı olsun tabikideAllah yardimcin olsun kolaylikla tutar insallah burdan da testinin pozitif oldugunu yazarsin insallah ❤
Anladım canım hayirlisiİlk denemem ben Antalyada yaptırıyorum
Transfer olan ve olacak arkadaslarim sizlere hergun okuyacaginiz tesbihatlari gostericem simdi ben bunlari hergun okudum ve hergun meryem suresi dinledim sizde deneyin.
Eki Görüntüle 2700670
Eki Görüntüle 2700671 Eki Görüntüle 2700672 Eki Görüntüle 2700673 Eki Görüntüle 2700674