- 12 Mart 2019
- 15.232
- 34.712
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.521
Ben geçenkinde 3 kere yapmistim bunda gunumu bekleyip doktorum ne derse onu yapicamKızlar beta değerine kac kez baktırmak gerekiyor. Ben 9. Ve 11. Gün sonucumu doktora bildirdim bir daha yaptirmaya gerek yok 10 gün sonra ultrasonda bakalım dedi ama ben duramam. Sizler kaç kez yaptırdınız kan testini?
Dusugu engelleyici igne evet bir kanaman varsa bir anda kesemez tabi rahim agzindakini ama gercekten kanamadan siyah lekeye dogru donderiyor ve embriyo saglikliysa onu tutuyorProluton iğne iki kere vuruldum. Iki vurulduğumda da aşırı kanama oldu.
Prolutex kan sulandırıcı iğnemi ya da düşügü önleyicimi?
Zahmet olmazsa onu bekle bari. Bak cidden bu konuda kararli ol daha guzel sonuc alirsin emin ol. Bende oyle yapmistim transferi saymazsak 7.gun yaptim cikti doktorum bana 12.gu gunu gel kan ver dedi verdim 900 kusur cikmisti. Simdi cikacak kan tahlilinde 100 kusur doktor dicek 2 gunde ver ne gerek var kendini yipratmayaBen geçenkinde 3 kere yapmistim bunda gunumu bekleyip doktorum ne derse onu yapicam
Anaaam. Sen benim aklımı çeleceksin. Sabır et 5 gün dahaneyse bugün bi geçsin de
Kizzzz gordumm gordm yazdim hemen ama gec gordm biraz uyuydm o ara
Evet kuzum banada biraktirmisti ayni seyleri yasamisizCorasprini bırak. Pazartesi ya da salı randevuya gel dedi doktorum
Kizzz celmesine izin verme bekleyinAnaaam. Sen benim aklımı çeleceksin. Sabır et 5 gün daha
Evet kuzum stres yapma geneli bu durumu yasiyor ki ben 3 sene once yasamistimKizlar ben de bugun 4+6’yim. Arada lekelenme bende de oluyor. Ama benimki bazi gunler hic olmuyor bazi gunler de akinti gibi cok acik kahve birazcik camasirima bulasiyor. Sonra peceteye silince hic bisey gelmiyor. Doktor normal demisti ama corasprini kesti. Şunu fark ettim ben stres yapinca artiyordu sanki sonra cok normal alistirdim kendimi baya kesildi artik yok denecek kadar az
Niye sen kan vermeyimi seviyosunKızlar beta değerine kac kez baktırmak gerekiyor. Ben 9. Ve 11. Gün sonucumu doktora bildirdim bir daha yaptirmaya gerek yok 10 gün sonra ultrasonda bakalım dedi ama ben duramam. Sizler kaç kez yaptırdınız kan testini?
Evet gecen tedavimde oyle olmustuZahmet olmazsa onu bekle bari. Bak cidden bu konuda kararli ol daha guzel sonuc alirsin emin ol. Bende oyle yapmistim transferi saymazsak 7.gun yaptim cikti doktorum bana 12.gu gunu gel kan ver dedi verdim 900 kusur cikmisti. Simdi cikacak kan tahlilinde 100 kusur doktor dicek 2 gunde ver ne gerek var kendini yipratmaya
Sen sabah oglen aksam idrar testi yapEvet gecen tedavimde oyle olmustubunda beklicem
Iyi iyi gorduysen gaza gelmissindir iyiceKizzzz gordumm gordm yazdim hemen ama gec gordm biraz uyuydm o ara
En iyisini yapmışsın. Ayni dediğin gibi benim 100 lerde çıktı. 12. gün yaptirsaydim super olurdu ama tiroidlerime de baktirmam gerekiyor diye yaptırdım işteZahmet olmazsa onu bekle bari. Bak cidden bu konuda kararli ol daha guzel sonuc alirsin emin ol. Bende oyle yapmistim transferi saymazsak 7.gun yaptim cikti doktorum bana 12.gu gunu gel kan ver dedi verdim 900 kusur cikmisti. Simdi cikacak kan tahlilinde 100 kusur doktor dicek 2 gunde ver ne gerek var kendini yipratmaya
Yok bunda sabirliyim sali bidaha yaparim cuma yaparim yeter cumartesi test gunum zatenSen sabah oglen aksam idrar testi yap
Ya benim ilk deneme kimyasal oldu o yüzden emin olamıyorum hâlâ. Biraz da endişeli bi yapım varNiye sen kan vermeyimi seviyosungerek yoksa yoktur ben bi kere vermistim . Artik birak kani falan sen ultrasonda gorceklerini dusun
O kimyasalmis bitmks gitmis sen simdi onumuzdeki maclara bakYa benim ilk deneme kimyasal oldu o yüzden emin olamıyorum hâlâ. Biraz da endişeli bi yapım var
Ayy hic inandirici gelmediYok bunda sabirliyim sali bidaha yaparim cuma yaparim yeter cumartesi test gunum zaten
Aynen kuzucum aralarinda en azindan bi zaman farki olsun. Kaniniz onemli cocugunuz kaninizdan besleniyorEn iyisini yapmışsın. Ayni dediğin gibi benim 100 lerde çıktı. 12. gün yaptirsaydim super olurdu ama tiroidlerime de baktirmam gerekiyor diye yaptırdım işte
Hafta içi carsamba filan bi kez daha yaptırır emin olurum diye düşünüyorum
Beta degerine ve artisina gore degisir canim kac kez baktircagin benim 11. Gun 43 le basladi 4 kere tahlil istedi doktor en son 1166 olunca daha yaptirmaya gerek yok dedi 4 gun sonraya cagirdiKızlar beta değerine kac kez baktırmak gerekiyor. Ben 9. Ve 11. Gün sonucumu doktora bildirdim bir daha yaptirmaya gerek yok 10 gün sonra ultrasonda bakalım dedi ama ben duramam. Sizler kaç kez yaptırdınız kan testini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?