- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.561
Karsiliyor canim saglik ocaginda yazdirdim 75 tl tuttu icinde progestan ignesi 4 kutu proluton 2 kutu ve clexsan aldim . Yazdirmadan aldigimizdada 300 tl tuttuGünlük mü canım ?Bende günde 2 ampül göbekten vuruluyorum , ve çok pahalı .Devlet de karışlamıyor aynı zamanda .
Kuzum göbekten olanı karşılamıyor canım .Bu kalçadan olanın tam ismi ney canım?Karsiliyor canim saglik ocaginda yazdirdim 75 tl tuttu icinde progestan ignesi 4 kutu proluton 2 kutu ve clexsan aldim . Yazdirmadan aldigimizdada 300 tl tuttu
Yann yatman daha iyi canim . Sirt ustu pek onerilmiyorKızlar yan yatsam sorun olur mu sırt üstü yatıyorum ama uyuduğum zaman yana dönebiliyorum
Yan yüzüstü sırt üstü hiç bişey olmaz korkmayın bu kadar.Kızlar yan yatsam sorun olur mu sırt üstü yatıyorum ama uyuduğum zaman yana dönebiliyorum
Progestan kuzum. Gobekten ben kan sulandirici kullaniyorum onuda karsiliyorKuzum göbekten olanı karşılamıyor canım .Bu kalçadan olanın tam ismi ney canım?
Evet büyük ihtimal damara denk geldi ama panik oldum yaDamara denk gelmiştir belki :) kan sulandırıcıdan dolayı bu ara elimi kessem normalden fazla kan akıyo :)
Tamam canım öyle yapayım o zaman teşekkür ederimYann yatman daha iyi canim . Sirt ustu pek onerilmiyor
Teşekkür ederim Bugün 3. Gün o yüzden sordumYan yüzüstü sırt üstü hiç bişey olmaz korkmayın bu kadar.
Cok mutlu oldum ozamanBende gördüm canım
Tesekkur ederim insallahHayırlısı olsun canım
Dogrudur canm ben aile hekiminde yazdiriyorm oyle aliyorum cok ucuza geliyo igneyi vurulmak icinde ozel hastanede 10 liraya vurduruyorum arabayla gidiyoruzO zaman günlük 1 ampül oluyor canım .Bende kalçadan olana geçeceğim heralde .Çok pahalıya geliyor öbür türlü .
Yaptıya canım cok silik cıktıNe zaman test yapıyorsun kuzum@Yasnaz
Sabah yaptimya cok silk cikti attm burayads canmNe zaman test yapıyorsun kuzum@Yasnaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?