- 12 Mart 2019
- 15.282
- 34.778
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.541
Guvenin artk alistim cunku ogrendim beklemeyiAyy hic inandirici gelmediama hadi bakalim sana guveniyoruz Biz daha gun sayalim
Çok haklısın teşekkürler desteğin içinO kimyasalmis bitmks gitmis sen simdi onumuzdeki maclara bakher hamilelik farklidir. Bu sana guzel tutunur insaAllah. kac cikti sonuclarin kuzu
Ooo sonuc mukemmel hic yaptirmana gerek ykk inankiÇok haklısın teşekkürler desteğin için9. gün 104, 11. gün 232 çıktı
Transferi saymassak 3Guvenin artk alistim cunku ogrendim beklemeyi
Ay cok zor Allah yardimcinis olsun transferi saymazsak kacinci gunun canm
Damara denk gelmiştir belki :) kan sulandırıcıdan dolayı bu ara elimi kessem normalden fazla kan akıyo :)Bende dün prolutexi vurunca çok kanadı karnım korktum ve ağladım. Belkide strestendir. Benimde akşam bi damla çamaşıra gelmişti. Sabahta peçeteyede geldi. Doktorum bana da corasprini bırak dedi.
Iyi gecmis yine uzaktan bize hizli geciyo dimiTransferi saymassak 3
Valla aslinda sizi takip etmekten pekde sikintili gecmiyor.Iyi gecmis yine uzaktan bize hizli geciyo dimi
Dogru diyosn senin vakit gecirecegin seyler var bizim yok ben aksama kadar yatiyorm bos bosValla aslinda sizi takip etmekten pekde sikintili gecmiyor.Ee evdede 2 yasinda canavar olunca onu yedir.icir aksam oluyor inanki
Ay ağzin bal yesin hadi inşallah darisi başına diyeyimOoo sonuc mukemmel hic yaptirmana gerek ykk inankiilk cocuksa yat dinlen.
Hadi insaAllahAy ağzin bal yesin hadi inşallah darisi başına diyeyim
Ben kalcadan 2 ampul vuruluyorum canim. Gobekten vuruldugunu bilmiyordum.Kızlar progesteron iğneyi günde ne kadarlık kullanıyorsunuz ?Göbekten veya kalçadan farketmez .Bizim doktor günlük 50 gr olacak şekilde veriyor .Göbekten olan iğneyi 2 tane yapıp tek seferde yapıyoruz.
Ben 1 gun arayla 2 ampul ayni anda kalcadan oluyorum canim bide fitil gunde 3 tane progestan olarak bunlarKızlar progesteron iğneyi günde ne kadarlık kullanıyorsunuz ?Göbekten veya kalçadan farketmez .Bizim doktor günlük 50 gr olacak şekilde veriyor .Göbekten olan iğneyi 2 tane yapıp tek seferde yapıyoruz.
Dogru diyosn senin vakit gecirecegin seyler var bizim yok ben aksama kadar yatiyorm bos bos
Amin Allahim aminYat yat en guzel zamanlarin ben seni gorucem bi dogurda
Bende 9 ve 11. Gün yaptırdım doktor bidaha yaptirmana gerek yok dedi 1 hafta sonra keseye çağırdı doktorum ama ben merak edip 15. Günde yaptırdım kendimKızlar beta değerine kac kez baktırmak gerekiyor. Ben 9. Ve 11. Gün sonucumu doktora bildirdim bir daha yaptirmaya gerek yok 10 gün sonra ultrasonda bakalım dedi ama ben duramam. Sizler kaç kez yaptırdınız kan testini?
Bende gördüm canımEki Görüntüle 2710378
Kizlar gölgeyi goruyosunuz dimi kameradan golge olarak cikiyo ama aslinda pembe cizgi
Var dimi bugun 5. Gunum bu sekilde cikmasi cok normal daha yeni idrara karisiyo 2 gun sonra tekrarlicam ozaman daha belirgin olur sanirim Eki Görüntüle 2710380
Hayırlısı olsun canım
Günlük mü canım ?Bende günde 2 ampül göbekten vuruluyorum , ve çok pahalı .Devlet de karışlamıyor aynı zamanda .Ben kalcadan 2 ampul vuruluyorum canim. Gobekten vuruldugunu bilmiyordum.
O zaman günlük 1 ampül oluyor canım .Bende kalçadan olana geçeceğim heralde .Çok pahalıya geliyor öbür türlü .Ben 1 gun arayla 2 ampul ayni anda kalcadan oluyorum canim bide fitil gunde 3 tane progestan olarak bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?