- Konu Sahibi karamel Latte
- #6.501
Ne zaman yapacaksın bu günmüBen de test yapicam aaz kaldi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman yapacaksın bu günmüBen de test yapicam aaz kaldi.
Canım iğne kullanıyormusun? Benim dr.um kanama olunca zaten kan sulandırıcıyı kesmek lazim çünkü fazla kanama düşüğe sebeb olur dedi. Son hamileliğimde hem iğne hem coraspin kullanmıştım. Şimdi düşünüyorum da ikisi birden fazlamı geldi o yüzden mi fazla kanama oldu bende acaba diye. Şimdide hem iğne hem ecopirin kullanmaya başladım. Korkuyorum açıkçası.Kizlar ben de bugun 4+6’yim. Arada lekelenme bende de oluyor. Ama benimki bazi gunler hic olmuyor bazi gunler de akinti gibi cok acik kahve birazcik camasirima bulasiyor. Sonra peceteye silince hic bisey gelmiyor. Doktor normal demisti ama corasprini kesti. Şunu fark ettim ben stres yapinca artiyordu sanki sonra cok normal alistirdim kendimi baya kesildi artik yok denecek kadar az![]()
MaşallahTransfer gununu saymazsak 2.ci gun kuzum bugun. Pgt den geln 2.ci embriyo transferi
Ilkde tuttu oglum var 2 yasinda![]()
Canım senin bel ağrısı belirtin de var. Bence hiç üzülme. Günü gelince öğreneceğiz hepimiz.Evet canım dondurulmuş .Ben salaklık ettim , erkenden yaptım .5.gün embriyosu 5.gün çıkıyorsa Buda 8.gün çıkar diye düşündüm
Canim ben 10 gun aksam yaptim , silik cikti erken gebelik testinde. Sonra kan verdim 63 cikti. Demekki 8 gun sabah yapsam belki benimki de cikmicakti. Nerdeyse 3 gun var arada. Canini sıkma 10. Gun bi daha yap. Insallah hayirlisi olsun hepimiz icin.Kızlar bende erken gebelik testi yaptım sabahın 7’Sinde .Tabiki negatif .3.gün tek embriyo .Bugün 8.gün .Ya daha idrara geçmedi Ya da tutmadı .Bakalım çarşamba kan verince göreceğiz .Halbuki içimde bir his vardı dün gece , tuttu diye hissediyordum
Tatlımmm gozun aydın inşallah katlanarak artar degerlerındeCok sagol canim benim insallah devam eder![]()
Corasprini bırak. Pazartesi ya da salı randevuya gel dedi doktorumBunlar cok normal canim bende yasamistim ama ihmal etmeyin hemen gidin doktora
Insallah canim rabbim sanada bekleyen herkese nasip etsin insallah hepimiz bu duyguyu yasarizTatlımmm gozun aydın inşallah katlanarak artar degerlerındebnada dua ettt nolurr
Ben günde 2 tane prolutex kullanıyorum. Corasprini bırakmamı istedi doktorum. Pazartesi ya da salı muayene gidicem bakalımBana oldu daha keseyi görmedik , benimki baya pembeydi canim sildikce de geldi. Proluton depot yaptirdik. Once lekelenmeye döndü dun aksamdan beride kesildi gibi .
Tabiki yok canm elimizden hic bisey gelmiyo rabbim ne yasatirsa o❤3.gün embriyosu olduğu için belki geçmemiştir diye düşünüyorum .Olmadıysa da yapacak birşey yok![]()
İnşallah canım .Ben her türlü duruma hazırladım kendimi , pozitif olursa resmen sürpriz olacak benim içinCanim ben 10 gun aksam yaptim , silik cikti erken gebelik testinde. Sonra kan verdim 63 cikti. Demekki 8 gun sabah yapsam belki benimki de cikmicakti. Nerdeyse 3 gun var arada. Canini sıkma 10. Gun bi daha yap. Insallah hayirlisi olsun hepimiz icin.
Bende dün prolutexi vurunca çok kanadı karnım korktum ve ağladım. Belkide strestendir. Benimde akşam bi damla çamaşıra gelmişti. Sabahta peçeteyede geldi. Doktorum bana da corasprini bırak dedi.Kizlar ben de bugun 4+6’yim. Arada lekelenme bende de oluyor. Ama benimki bazi gunler hic olmuyor bazi gunler de akinti gibi cok acik kahve birazcik camasirima bulasiyor. Sonra peceteye silince hic bisey gelmiyor. Doktor normal demisti ama corasprini kesti. Şunu fark ettim ben stres yapinca artiyordu sanki sonra cok normal alistirdim kendimi baya kesildi artik yok denecek kadar az![]()
Hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim tamamına erdirsin çok sevindim
Insallah canim cok tesekkur ederim darisi basiniza hepinizinHayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim tamamına erdirsin çok sevindim![]()
Proluton iğne iki kere vuruldum. Iki vurulduğumda da aşırı kanama oldu.O cok mukemmel bir igne
Prolutex kan sulandırıcı iğnemi ya da düşügü önleyicimi?Bende dün prolutexi vurunca çok kanadı karnım korktum ve ağladım. Belkide strestendir. Benimde akşam bi damla çamaşıra gelmişti. Sabahta peçeteyede geldi. Doktorum bana da corasprini bırak dedi.
Ben kizimda 4.kez yaptırmıştım duramadigim icin.aslinda 3 iyidir ben duramaz gene 1 kez daha yapardimKızlar beta değerine kac kez baktırmak gerekiyor. Ben 9. Ve 11. Gün sonucumu doktora bildirdim bir daha yaptirmaya gerek yok 10 gün sonra ultrasonda bakalım dedi ama ben duramam. Sizler kaç kez yaptırdınız kan testini?
Düşüğü önleyici iğne. Progestanın bir çeşidi. Ama göbekten yapılıyor. Sabah akşam vuruyorum benProluton iğne iki kere vuruldum. Iki vurulduğumda da aşırı kanama oldu.
Prolutex kan sulandırıcı iğnemi ya da düşügü önleyicimi?