- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 298
- Konu Sahibi karamel Latte
- #6.241
Bende kabzlık oldu hala da var o sorunKızlar aranızda ishal olan var mı bir sorun olur mu bebeklere acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kabzlık oldu hala da var o sorunKızlar aranızda ishal olan var mı bir sorun olur mu bebeklere acaba
Valla gobegimde agriyor. Morardi hemenOff progestani unuttum oksapardan sonrasuan gobegm agriyo
![]()
Napalim oyle olcak artik yoksa bu gunler gecermi aha bugunu de bitirdik aksam olduSaka yapiyorum kiziyi kotu beraberiz burda napalim
![]()
Valla benimde oyle canim belim agriyor kasklarim karnim agriyor cok ayakta durunca. Yaptigim islerde cok agir isler degil oyle. Ama ilaclardan oldugunu dusunuyorum belirtilere pek inanmiyorum benKızlar bu bel ağrıları tutunmaya mı işaret Yoksa ilaçtan mı ?Az bir ayakta kalsam belim kopuyor , hele Bugün baya şiddetli
Bana kabızlık içn şurup verdiler. Rahatlatır dediler. Doktorunuza danışın istersenizBende kabzlık oldu hala da var o sorun![]()
Prednol bağışıklığı baskılıyor canım.hipotroid var bende yani otoimmun hastalığı.öyle olunca vücut bebeği düşman sanıp savunmaya geçip bebeği öldürebiliyormuş. Aynen keşke yapmasaydım.tutamadım kendimiGuatr ile ne alakası var prednolü onu anlamadım bide bence erken daha 5 gün olmuş moralini hemen bozma canım bebişine üzersin
Benim sadece belim canım , benim öyle adet zamanı da belim pek ağrımaz .Geçen transferde böyle olmadı ama dediğin gibi progesteron da yapabilir bel ağrısıValla benimde oyle canim belim agriyor kasklarim karnim agriyor cok ayakta durunca. Yaptigim islerde cok agir isler degil oyle. Ama ilaclardan oldugunu dusunuyorum belirtilere pek inanmiyorum ben
Aynenn canim olabilir bel agrisi bende transferim olduktan sonra 1 saat yatirdilar kalktiktan sonra oldu hepBenim sadece belim canım , benim öyle adet zamanı da belim pek ağrımaz .Geçen transferde böyle olmadı ama dediğin gibi progesteron da yapabilir bel ağrısı
He valla bittiNapalim oyle olcak artik yoksa bu gunler gecermi aha bugunu de bitirdik aksam oldu![]()
Benimde ayniValla gobegimde agriyor. Morardi hemen
Canm kefir iciyomusun her aksam kefir iciyorum her sabah ac karna 1 2 tatli kasigi zeytinyag iciyorum durum çozuluyoBende kabzlık oldu hala da var o sorun![]()
Ben transfer gununu de sayiyorum siz nerden sayarsaniz sayinHe valla bitti![]()
Bende kullaniyorum duphalac sabah aksam ama etkimiyor pekBana kabızlık içn şurup verdiler. Rahatlatır dediler. Doktorunuza danışın isterseniz
Yumurta toplandıgı gün başladım ve sadece 4gün kullandım güne 1tanePrednolu günde kaç tane içtiniz. Ben çarşambadan beri 2 kere içiyorum. Sabah.akşam
Kefiride ictim zeytinyaginida doktor suyu arttr dedi 2 lt iciyorum ztm dedim.o normalde icmem.gerekenmis daha fazla ic dediCanm kefir iciyomusun her aksam kefir iciyorum her sabah ac karna 1 2 tatli kasigi zeytinyag iciyorum durum çozuluyo![]()
Bak ben ac karna gun kurusu kuru incir duphalac ustune su iciyorum sonra kahvalti yaparken salatalk domates kivircik yiyorm hic ekmek yok tabi oglen activia yine kurudut filan sonra meyve yiyorum aksam yemeklerim sebze yemegi ve yaninda kayisi komposto su en son yatmadan da zeytinyag ve kefir icip yatiyorm bu sekilde kabizlk yasamadimKefiride ictim zeytinyaginida doktor suyu arttr dedi 2 lt iciyorum ztm dedim.o normalde icmem.gerekenmis daha fazla ic dediugrasiyorum yani yine en iyi gelen kayisi hosafi