- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.873
- 298
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.221
Benim doktor hiç yatırmıyor. Direkt tuvalete, sonra dışarı. Yatarsak stres yaparmışızAyy. İnşallah canım. Sevindirdin beni ama ben 40 dakikada kalktım idrara sıkışık olduğum için.
Hiçbir şey demedi. Kes dedi sadece. Bugün 5.günüm 5günlük dondurulmuş tek embriyo. İdrar testi yaptım negatif...çok çok çok çok üzgünüm.prednolü kestirdi diye mi olmadı.üzüntüden kalktım prodnol içtim ama artık çok mu geç bilmiyorum.Benim de guatrım var ama kesmedi doktorum açıklama olarak ne dedi doktorunuz
Ay inşallah , geçen transferde hiç böyle olmamıştı .O yüzden bende diyorum acaba tutunma mıBence tutunmaa
Evet çatlatma igneleri HCG hormonu içeriyor, aşılama yapıldığı dönemlerde ovitrelle iğnesi vurulmustum hep hatta vücuttan etkisinin gitmesi için 10 günden önce test yapılmaması söyleniyor ben de o zamanlar meraktan aşılamanın 3.gununden itibaren test yapmıştım iğnenin etkisiyle bile pozitif çıkmamıştı sanırım kişiden kişiye değişiyor ama şuan transfer onceside transfer sonrasida kullandığım progestan ve estrofem var.İçinde hcg olan ilaç kullandıysanız bu tarihlerde pozitif çıkar da ondan sordum. Çatlatma iğnesi. Ovitrel gibi bir izni vardı
Tüp bebek olduğu için çok stres yaparız. Tutunurmu tutunmazmı diye. Rabbim nasip edecekse yatmazsak bile tutunurlar. Hele şu transfere girecekken her yerim buz gibi oldu.Benim doktor hiç yatırmıyor. Direkt tuvalete, sonra dışarı. Yatarsak stres yaparmışız
Benimde bu ay dondurulmuş embriyo transferim yapıldı prednol kullanmadım doktorum o taze transferde dedi dondurulmusta kullanmıyoruz dedi ben kullanmadığım halde pozitif oldu sizin negatif olduğu için çok üzgünüm ama prednol olmadığı için değildirHiçbir şey demedi. Kes dedi sadece. Bugün 5.günüm 5günlük dondurulmuş tek embriyo. İdrar testi yaptım negatif...çok çok çok çok üzgünüm.prednolü kestirdi diye mi olmadı.üzüntüden kalktım prodnol içtim ama artık çok mu geç bilmiyorum.
İnşallah canım. Bekliyorum güzel haberiniAy inşallah , geçen transferde hiç böyle olmamıştı .O yüzden bende diyorum acaba tutunma mıİnşallah öyledir
5. Gün demişsiniz daha erken ben 9. Gün gördüm pozitifi moralinizi bozmayın şimdidenHiçbir şey demedi. Kes dedi sadece. Bugün 5.günüm 5günlük dondurulmuş tek embriyo. İdrar testi yaptım negatif...çok çok çok çok üzgünüm.prednolü kestirdi diye mi olmadı.üzüntüden kalktım prodnol içtim ama artık çok mu geç bilmiyorum.
Evet benim de heyecandan elim ayağım buz kesti, titremeye başladımTüp bebek olduğu için çok stres yaparız. Tutunurmu tutunmazmı diye. Rabbim nasip edecekse yatmazsak bile tutunurlar. Hele şu transfere girecekken her yerim buz gibi oldu.
Herkesde farklı oluyor. Bazı hamilelerde hiç belirti olmuyor. Benim adetimde hiç bir yerim ağrımaz ama hamile kalırsam her yerim göğüsüm kasık bel gibi. İnşallah gebelik belirtisidir.Arkadaşlar 15 ekimde transfer olmuştum ve bu zamana kadar buraya hiçbir belirtim yok diye yazmıştım hatırlarsınız. Bugün itibari ile göğüslerim aşırı derecede sızlamaya başladı ve şiştiler. Acaba diyorum bu bir belirti mi yoksa şu an regl dönemim geldi o yüzden midir? Bir fikriniz var mı?
Canım herkesim bünyesi bir değil. Belki de benim şimdi pozitif çıktı, sonra ilerlemez. Belli olmaz ki. Hatta bir araladaş daha 5.gün test yaptı, negatif çıktı, sonra kanda pozitif çıktı. Bu kadar etkileneceksen test yapmasaydın keşkeHiçbir şey demedi. Kes dedi sadece. Bugün 5.günüm 5günlük dondurulmuş tek embriyo. İdrar testi yaptım negatif...çok çok çok çok üzgünüm.prednolü kestirdi diye mi olmadı.üzüntüden kalktım prodnol içtim ama artık çok mu geç bilmiyorum.
Guatr ile ne alakası var prednolü onu anlamadım bide bence erken daha 5 gün olmuş moralini hemen bozma canım bebişine üzersinHiçbir şey demedi. Kes dedi sadece. Bugün 5.günüm 5günlük dondurulmuş tek embriyo. İdrar testi yaptım negatif...çok çok çok çok üzgünüm.prednolü kestirdi diye mi olmadı.üzüntüden kalktım prodnol içtim ama artık çok mu geç bilmiyorum.
Ben bir tane içiyorum gece yatmadan öncePrednolu günde kaç tane içtiniz. Ben çarşambadan beri 2 kere içiyorum. Sabah.akşam
Ben prednolu günde 2 kere içiyorum. Benimki dondurulmuş. Kayıplarım olduğu içinmi verdi acaba?Benimde bu ay dondurulmuş embriyo transferim yapıldı prednol kullanmadım doktorum o taze transferde dedi dondurulmusta kullanmıyoruz dedi ben kullanmadığım halde pozitif oldu sizin negatif olduğu için çok üzgünüm ama prednol olmadığı için değildir
Bilemiyorum ki her doktorun uygulaması farklı heralde bana dondurulmuş transferde kullanmaya gerek yok dedi hiç prednol kullanmadımBen prednolu günde 2 kere içiyorum. Benimki dondurulmuş. Kayıplarım olduğu içinmi verdi acaba?
Bilmiyorum. Bi taraftan çok üzgünüm diğer taraftan daha günün var erken gebelik testi de yapmadın kaset de değil daha önce internetten 100 lük pakette aldığım strip testten yaptım.belki de ondan tek çizgi çıkmıştır diyorum5. Gün demişsiniz daha erken ben 9. Gün gördüm pozitifi moralinizi bozmayın şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?