- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi karamel Latte
- #5.841
Yarin benim de transfer günüm beraber gün sayacwgizKızlar iyi akşamlar. Yarın İnşallah transfer günüm. Çok heyecanlıyım ama sizlerin yazdıklarınızı okuyunca pozitif oluyorum ❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarin benim de transfer günüm beraber gün sayacwgizKızlar iyi akşamlar. Yarın İnşallah transfer günüm. Çok heyecanlıyım ama sizlerin yazdıklarınızı okuyunca pozitif oluyorum ❤
Benimdeeee...1 tanecik var bende..yarin transfer uzun yol geldim cok uykum var uyuyamiyorumYarın benim de transfer günüm. 3 tanecik embriyomuz var, tek transfer edilecek. Umarım sağlıklı çözünürler ve mükemmel bir transfer olur![]()
Hayırlı olsun. Kaç embriyo transfer edecek dr.unuzYarin benim de transfer günüm beraber gün sayacwgiz![]()
Ne desem bilemedimBugün de bittiii
Yarın 5.gün. Test yapayım mı kuzular ne diyorsunuz?
Bende 1 tanecik donduruldu..tek olacak..insallah tutunur o daHayırlı olsun. Kaç embriyo transfer edecek dr.unuz
Size kac taneHayırlı olsun. Kaç embriyo transfer edecek dr.unuz
5. Gün embriyosu ise 6. Gün sabahı bekle canımBugün de bittiii
Yarın 5.gün. Test yapayım mı kuzular ne diyorsunuz?
Negatif çıksa da çok etkilenmem diye düşünüyorum. Yarın duş alacağım, dışarı çıkacağım. Pozitif çıksa çok mutlu şekilde gezeriz. Negatif çıkarsa eşime test yaptığımı söylememNe desem bilemedimBiraz daha mı beklesen kuzum
Inşaallah tutunur canım. Tek embriyo ile ikizi olanlarda var. Kim bilir, Allahın mucizesi.Bende 1 tanecik donduruldu..tek olacak..insallah tutunur o da
Evet ilkinde de 6.sabahı çıkmıştı. Ben yarın yapayım ama negatif olursa moral bozmayayım en iyisi5. Gün embriyosu ise 6. Gün sabahı bekle canım
Çift embriyo demişti dr. Rabbim kucağımıza almayı nasib etsin. Dondurulmuş embriyo benimki deSize kac tane
Yaaaa insallahInşaallah tutunur canım. Tek embriyo ile ikizi olanlarda var. Kim bilir, Allahın mucizesi.![]()
Benim ilkinde 6.gunde cikmisti 5.gun embriyosu ise çıkar 1 gün daha sabret canimEvet ilkinde de 6.sabahı çıkmıştı. Ben yarın yapayım ama negatif olursa moral bozmayayım en iyisi
Moralini bozmayacaksan yap tabiiEvet ilkinde de 6.sabahı çıkmıştı. Ben yarın yapayım ama negatif olursa moral bozmayayım en iyisi
Benim de yastan dolayi 2 koyacaktı ama 6 da 3 dollendi 2 si geriledi 1 tanesi kaldı bilmyorum ki şans az gibi geliyor ama kısmetÇift embriyo demişti dr. Rabbim kucağımıza almayı nasib etsin. Dondurulmuş embriyo benimki de