- 17 Ekim 2020
- 167
- 156
- 18
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.881
Olabilir maşallah suphanallah rabbim tamamına erdirsin değerin çok güzel. Katlanarak artsın inşallah.Kızlar transferin 9.gün değerim 8667.gün degerim 277 olmuşdu. Ama 7.gün saat iğlen 2de vermiştim bugün saat sabah 9da verdim. Acaba ikiz olabilirmi
Çok üzüldümKızlar keseyi göremedi doktor kan değerim düşmüş kimyasal gebelik oldu benimki
Benim 11. Gün 997 di senin değer 11 de 1500 leri bulur bu da çok net çift bebiş geliyor demekKızlar transferin 9.gün değerim 8667.gün degerim 277 olmuşdu. Ama 7.gün saat iğlen 2de vermiştim bugün saat sabah 9da verdim. Acaba ikiz olabilirmi
Aslında güzelde yükselmiş canım ya34-139-610 süphelenmedi
CAnım 6.gün embriyosu demek gelişimi yavaş embriyo demek .Yani 5.günde tamamlanacakken yavaş gelişip 6.günde tamamlanıyor .O 6aa 5.gün embriyosu da olabilir 6.gün de olabilir .O sayılar günü ifade etmiyor .Birde 2.gün ve 3.gün embriyosuysa hücreleri söyleniyor .5 ve 6.günde kaliteleri söyleniyor6. gün embriyosu kaç hücreli oluyor peki? Bir de 3 ya da 5 hücreli embriyolara göre tutunma olasılığı daha mı yüksek oluyor? Birkaç kişi de daha okumuştum mesela 6aa imiş embriyosu. Embriyo kendi mi önden gelişim 5gösteriyor yoksa 6. güne kadar mı laboratuvar ortamında gelişmesine izin veriyorlar biliyor musunuz acb
Canım 8.gün felan anca geçer bence .5.gün embriyosu 5 veya 6.gün geçiyormuş .Bunlar transfer hariç günler3. Gun embrıyosu kaçıncı gunde kana gecmeye başlıyo canım bılıyo musun?
Resmen bu mesajı ssledimBenim 11. Gün 997 di senin değer 11 de 1500 leri bulur bu da çok net çift bebiş geliyor demek
Ekliyormbenimde 29 ekimde transferim
Bu ikinci testin değil mi? Benden iki tane istediler 997 2090 olunca tamam yeterli dediler. 13. Gündü 1 hafta sonra keseye çağırdılar keseden 10 gün sonra da kalp atışına. Bence yeter gayet net artış varResmen bu mesajı sslediminşallah inşallah dediğin gibi olur. Acaba yine kan tahlili vermeme gerek varmı? Bugün merkez sinirlerimi bozdu en geç saat 2de sizi arayıp cevabı söylerler dediler. Saat 4de aradım pardon ama hamileysem bu 2saatte stresten gitti dedim. Sonra aradılar kadın diyorki siz bugün dr ile görüşmedinizmi zaten ne alaka dedim ben kan verdim sonucumu istiyorum dedim (annem de dr gitmişken dra selam verelim ayıp dedi ve pzrtsi kan tahlili yaptırdıgımı falan da söyledik) neyse kadın diyorki arayıp sonucu söylemedilermi hayır dedim. Diyorki tamam dr ameliyatta çıkınca sizi arar. Ay nasıl sinir oldum direk ses tonumu değişerek siz bana test sonucumu söylermisiniz lütfen!! Dedim kadın direk korkarak tabi tabi sonuc pozitif dedi. Eee onu biliyorum değer kaç dedim anca öyle söyledi. Sonuç doktorumla daha konuşmadım acaba tekrar teste ihtiyaç varmı Gerçi 277-i duyunca 15gün sonra ultrason dedi
Pihtilasma icin canm oyle bi problemim.yok ama 3. Denemem diye doktorum yinede verdiOksapar igne ne icin? Bn onu hic kullanmadim
İynelerden sıkıldım ya ama hergün idrar testi yapabilirimBu ikinci testin değil mi? Benden iki tane istediler 997 2090 olunca tamam yeterli dediler. 13. Gündü 1 hafta sonra keseye çağırdılar keseden 10 gün sonra da kalp atışına. Bence yeter gayet net artış vargerçi bana kalsa keseye gidene kadar gün aşırı verecektim de eşim benden akıllı olunca izin vermedi
Sıcak suda vücudu çok gevşetmemek gerek tabiki o tarz temizlikler le geçiştirdim bende ama bugün duş aldım artıkDuş almadım derken pis de gezmedimkoltuk altılarını ve belden aşağıyı her gün sabunla yıkadım tabii ki
Çok üzgünüm değerlerinde iyi artmıştı nasip değilmiş canım toparlan hemen daha yolun başındasın olacak inşallahKızlar keseyi göremedi doktor kan değerim düşmüş kimyasal gebelik oldu benimki
Ben 5. Gün embriyosunu 5. Gün testle test etmiş biri olarakKızlar yok artık demeyin nolurDayanamadım napiyim ben bi erken gebelik bi kaset gebelik testi aldim Simdi wcye 2 saat gitmeden sonra yapsam mi 5. gün embriyosu 5. gün bugün Linc yemeye hazır yorumlarinizi bekliyorum kızlar
Bende tek adet ağrısı var oda burada yokTüm belirtileri yaşayalım inşallah
Aaa bak bunu bilmiyordumBir de vücut ısısının yükselmemeli kazım kızlar. Üstümüzü çok örtmeden uyuyun.
Bendede bi gün oluyor bi gün olmuyor anlamadımBende tek adet ağrısı var oda burada yok
Ahahahah ya bende 5. Günde yaptım 6. Günde yaptım tık yok daha bakalım ne olacakBen 5. Gün embriyosunu 5. Gün testle test etmiş biri olarakkafayı yemek üzereyim kendimi kötü sonuç varsa erkenden öğrenip hazırlamayı düşünüp yapmıştım ama yanıltabiliyor tabiki hergün3-4 kez test yapıyorum bi yandan iyi bi yandan kötü bişey. Oyuzden iyi düşün kötü çıkarsa ve iyi çıkarsa ne kadar üzülüp ne kadar kendini kaptıracağını ona göre yap yada yapma yaparsam haber vermeyı unutma
Düşürdü mü ayyy inanamıyorum keşke sikayet etseydınızValla ben de anlamadım. Medikanadan devlet Hastanesi'ne transfer ettik.ama medikanadaki laboratuvar doktoru termosa koyarken düşürdü ondan da olabilir. Biz taşırken içimiz gidiyor.şuursuz cımbız gibi birşeyle tutup bizim termosa koyacakken düşürdü. Ondan olabilir
Bugün benim 6. Günümdü çıkmadı tutmadımı anlamıyorum kasıklarda agrıda oluyor aradaHiiii simdi anladim ben gecen 6. Gun yapmistim pozitif cikmistida ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?