- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.841
Kendin ettin kendin buldunKızlar ben zırvaladım siz yapmayın. Erken gebelik olani yaptim günün her saati dedigi icin. Tabii ki negatif. Hamilemiyim diye test yapardim eskiden silik cizgi filan cikardi arada bunda o da yok teryemiz negatif ahahahaha sinirlerim bozulduBen ettim siz etmeyin guzularım
Korktum bak simdi 5. Gun yapmicam ozamanKızlar ben zırvaladım siz yapmayın. Erken gebelik olani yaptim günün her saati dedigi icin. Tabii ki negatif. Hamilemiyim diye test yapardim eskiden silik cizgi filan cikardi arada bunda o da yok teryemiz negatif ahahahaha sinirlerim bozulduBen ettim siz etmeyin guzularım
3kutu progestan verdiler sabah ogle aksam olarak yine kalçadan verdiler ogne ben göbekten istedim ama siringasini cok zor buldum oparaya deger biseydir insallahSagol canm evet dun oldumilaclarin iyi
Yarn ilk idrarla yap kuzum daha net olur
Seninde transferin hayırlı olsun cnm inşallah hikayeni okudumYa cok uzuldum canimhayirlisi boyleymis ne gelir elden
Canım arkadaş transfer gününü sayarak 5.gün yapmışKorktum bak simdi 5. Gun yapmicam ozamanilk idrarla yap dedim
Iyi gecti canim bol sıkısiklı3kutu progestan verdiler sabah ogle aksam olarak yine kalçadan verdiler ogne ben göbekten istedim ama siringasini cok zor buldum oparaya deger biseydir insallahsen nasilsin iyi gectimi
Cok uzuldum canimKızlar keseyi göremedi doktor kan değerim düşmüş kimyasal gebelik oldu benimki
Hiiii simdi anladim ben gecen 6. Gun yapmistim pozitif cikmistida ondanCanım arkadaş transfer gününü sayarak 5.gün yapmışYani aslında şu an 4.günü
Cok üzüldüm nedesek hiç bi tesellisi yok bununKızlar keseyi göremedi doktor kan değerim düşmüş kimyasal gebelik oldu benimki
Canım çok üzüldüm , ne desek boşKızlar keseyi göremedi doktor kan değerim düşmüş kimyasal gebelik oldu benimki
Transfer hariç 5.gün yapanlarda bazen çıkıyor .Ama bencede en erken 6.gün yapmalı canım .3.gün embriyosunu ilk transferle birlikte 10.gün yapsam çıkar mu acaba yaHiiii simdi anladim ben gecen 6. Gun yapmistim pozitif cikmistida ondan
Göm beni göm ahahahaCanım arkadaş transfer gününü sayarak 5.gün yapmışYani aslında şu an 4.günü
Rahim kalinligin kacti cnmHiiii simdi anladim ben gecen 6. Gun yapmistim pozitif cikmistida ondan
Çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğineKızlar keseyi göremedi doktor kan değerim düşmüş kimyasal gebelik oldu benimki
Bence cikar canim yapTransfer hariç 5.gün yapanlarda bazen çıkıyor .Ama bencede en erken 6.gün yapmalı canım .3.gün embriyosunu ilk transferle birlikte 10.gün yapsam çıkar mu acaba ya
34-139-610 süphelenmediCok uzuldum canimpeki keseden once artislarin nasildi? Hic suphelenmedi doktor? Umarim bir sonraki tedavinde saglikla kucagina alirsin
Hep 9 10 filandi hatirlamiyorum canmRahim kalinligin kacti cnm
İnşallah teşekkür ederimÇok üzüldüm inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine
öyle valla hayırlısı olsunYa cok uzuldum canimhayirlisi boyleymis ne gelir elden
Ay çok tatlısın yaGöm beni göm ahahahahakettim ben olsun icimde kalmadı cok gergindim sinirlerim bozuldu bi rahatlama geldi bi gülme tuttu ahahah burada bi arkadaş vardi transferin ilk günü mü ne yapmaya baslamisti üstadım beni bul ahahaha Offf kizlar iyi ki varsiniz hepinizi öpüyorummm
Bizde seni öpuyoruzGöm beni göm ahahahahakettim ben olsun icimde kalmadı cok gergindim sinirlerim bozuldu bi rahatlama geldi bi gülme tuttu ahahah burada bi arkadaş vardi transferin ilk günü mü ne yapmaya baslamisti üstadım beni bul ahahaha Offf kizlar iyi ki varsiniz hepinizi öpüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?