- 14 Haziran 2013
- 4.342
- 1.231
- 198
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.621
Bende hemen cıkması ıcın özelde verıyorum kanı canım ne guzel hepımız aynı heyecan icın bekliyoruzBenimde 29’u canım ama bulunduğumuz yerde devlet hastanesi kapalı olacağı için bir gün önceden kan vereceğim .Çünkü burda acil beta hcg bakmıyor malesef
Aramıza hoş geldinGördük canım ikizimiz olacak
Keşke benim bulunduğum ilçede özel hastane olsa , hiç devletle uğraşmam .Merkezde 45 dk sırf test için gidilmez .31’inde gideceğiz eşim diyorlar o gün verelimBende hemen cıkması ıcın özelde verıyorum kanı canım ne guzel hepımız aynı heyecan icın bekliyoruz
Transferin 30. Günü tüp bebek doktoruma göre 4+6 da yani 5. Haftada duyduk. Yukarı gebelik takibi için gittiğim doktorun aletindede 6+2 günlük çıktılar. Hafta olarak bakmada Transeferden sonra 25. Günden sonra mümkün duyulması tek bebek ve gelişimi sağlıklı ise kesin duyulur. Çift bebişlerde biraz daha geç oluyor.Kalp atışına kaçıncı hafta çağırıyor doktorlarınız?
27 si benimde test günümbilmiyorum ki 27 si kese günü.. O zamana kadar bekleyeceğim inşallah bakalım hayırlısıyla sağlıklı olsun da
Kac kutu bitirdim bilmiyorum bile
Bantları var artık.ben bant kullanıyorumBende iki tane ile başladım gittikçe artacak şekilde
Bantı da kullanıyorum inşallah bende bant kullanırım transfer sonrasıBantları var artık.ben bant kullanıyorum
Aynen bende cok merak ediyorum bakalım mınışlerımız tutunmuşmu seninle aynı gün aynı ay bebişlerı olur eger tutarsa ıkısıde cok guzelKeşke benim bulunduğum ilçede özel hastane olsa , hiç devletle uğraşmam .Merkezde 45 dk sırf test için gidilmez .31’inde gideceğiz eşim diyorlar o gün verelimDedim ben 1 hafta zor beklerim ,3 gün daha hiç bekleyemem Şu an transferle birlikte 4.gün , ama ben şimdiden aşırı sabırsızlanıyorum
HOşbulduk canım sana soracak çok şeyim var bol bol sohbet ederiz inşallahAramıza hoş geldinsenin kalbin artık iki yavruya aynı anda atacak biraz eksik olacaksın biraz fazla... Ne demek istediğimi de yavrularını kucağına aldığın ilk gün anlayacaksın
İnşallah canım benimki 3.gün embriyosuydu .Senin mi 5.gün müAynen bende cok merak ediyorum bakalım mınışlerımız tutunmuşmu seninle aynı gün aynı ay bebişlerı olur eger tutarsa ıkısıde cok guzel
İnşallah canım27 si benimde test günüminsallah güzel hayırlı haberler alırız
Geçmiyor zamanİnşallah canımBakalım zaman nasıl geçecek
Hahahah gel bide bana sor bugün dayanamadım idrar testi yaptım tabikide negatif :) pııfff 5. Gün sonuçta geçmeyen gün yapmışlarGeçmiyor zaman
Şoyle uyuyup uyansam test gününe oyle hayaller kuruyorumHahahah gel bide bana sor bugün dayanamadım idrar testi yaptım tabikide negatif :) pııfff 5. Gün sonuçta geçmeyen gün yapmışlar
5.gün embrıyosu canım benımkı kacıncı denemen buİnşallah canım benimki 3.gün embriyosuydu .Senin mi 5.gün mü
Her zaman canım aklına takılanları yazarsınHOşbulduk canım sana soracak çok şeyim var bol bol sohbet ederiz inşallah
Rabbim inşallah en hayırlı şekilde nasip etsinMerhaba arkadaşlar sizi hep uzaktan takip ettim yazmaya çekindim bana da 9 Ekim'de 2 tane 3. Gün embriyosu transfer olmuştu bugün test günümdü negatif çıktızaten hiç transfer olmamış gibiydim, sonucu pozitif çıkan herkese sağlıklı doğumlar diliyorum herkes birbirine çok destek oluyor burada ne mutlu bir iki ay dinlenip tekrar deneyecegiz biz de bakalım kısmet
Bayağı fazlaymış ya ben en fazla 5tane kullandım oda 3-4gün falan. 5. Gün embriyosuKaçıncı gün embriyosu
Evet inşallah gelsinler minişlerŞoyle uyuyup uyansam test gününe oyle hayaller kuruyorumtabii erken henuz tutunmaya calisiyorlardr miniklerimiz insallah tutunsunlarda bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?