- Konu Sahibi karamel Latte
- #4.601
Hayırlı olsun inşallah sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız inşallah benimde pozitif olur 3 tane benim transferIkinci denemem bu ilki negatifti. Transferim oldu yarin insallah keseyi gormeye gittcez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun inşallah sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız inşallah benimde pozitif olur 3 tane benim transferIkinci denemem bu ilki negatifti. Transferim oldu yarin insallah keseyi gormeye gittcez
Yarın transferin kaçıncı günü acabaIkinci denemem bu ilki negatifti. Transferim oldu yarin insallah keseyi gormeye gittcez
Insallah pozitif olur saglikli sekilde ilerler sizinkideHayırlı olsun inşallah sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız inşallah benimde pozitif olur 3 tane benim transfer
Yarin 23. GunuYarın transferin kaçıncı günü acaba
Canm hemşireye ya da doktoruna msj atıp sor istersen.Progestan fitil kullaniyorum canim ama bayadir kullaniyorum onu yapsa önceleri yapardi. Belim kasiklarimda biseyler oluyo davul gibi sisti karnim pitir pitir ediyo. terleme durdu simdi. Ayaklar yukarda uzaniyorum
bilmiyorum ki 27 si kese günü.. O zamana kadar bekleyeceğim inşallah bakalım hayırlısıyla sağlıklı olsun daAcaba bölünüp tek yumurta ikizi mi olacak
Canim senin degerlerin kac cikmisti ilk testlerde, kacinci gunlerde yaptirmistin. Benim biraz az artmis , moralim bozuldu. 63 den 102 olmusIkinci denemem bu ilki negatifti. Transferim oldu yarin insallah keseyi gormeye gittcez
Yüzde 60 normal diyorlar sizinki de o kadar artmısCanim senin degerlerin kac cikmisti ilk testlerde, kacinci gunlerde yaptirmistin. Benim biraz az artmis , moralim bozuldu. 63 den 102 olmus
16. Günü bugünAyyy inşallahh tranaferin kaçıncı günü acaba?
Benim 11. Gun 42Canim senin degerlerin kac cikmisti ilk testlerde, kacinci gunlerde yaptirmistin. Benim biraz az artmis , moralim bozuldu. 63 den 102 olmus
Benimde 29’u canım ama bulunduğumuz yerde devlet hastanesi kapalı olacağı için bir gün önceden kan vereceğim .Çünkü burda acil beta hcg bakmıyor malesefBenımde 29 u test gunu gunlerde gecmıyor kı sabırla bekliyoruz
Sadece kese canım amin inşallahYaa ciddimisin Allahm cok sukur darisi bana insalllah keselerin dolulugunu gordunuzmu peki yoksa sadece kesemi gordunuz
Sakin ol canım inşallah bebeğin sana tutunuyorKızlar bana biseyler oldu 1 saattir. Ates basti bir anda ter bosandi üstümde sitma tutmus gibi oldu. 3 kere ustumu degistirdim. Karnim kasiklarimda pit pit pit biseyler oldu belime bi agri oldu sonra terleme geldi. Simdi sakinledim biraz. Hic boyle bisey yasayan oldu mu
16. Gün gördüm ben ama doktorun cihazı son teknolojiKızlar ya acaba transferden sonra en erken kaçıncı gün keseyi görebiliriz?
Eğer olursa içerde bölünmüş demektir canım. Tek yumurta ikizlerin olacak demektir inan mümkün size başımızdan geçeni anlatayım da kafanız dağılsın hemde senin olur mu soruna cevap olsun transferin 30. Günü tüp bebek doktoruna gittik alttan baktı ikisinin de kalbini çok şükür duyduk. Aynı hastanede kadın doğum doktoruna yönlendirdi bizi. Gittik gebelik takibimi yapacak doktora. Tanıştık ettik on gün sonra tekrar gel dedi öyle ayrıldık. Gittim masaya yattım ekran karşımda. Kadın aleti koydu burda üç kese var dedi. Eşimde yanımda ikimiz aynı anda üç mü dedik. Evet bak ekrana biri içerde bölünmüş dedi bende bakıyorum iki kese yapışık bir kese ayrı olacak şekilde gerçekten üç kese var. Alttan bakayım dedi o alttan bakana kadar aklımdan bir sürü şey geçti. Üçü karnıma nasıl sığacak hani ikizler normal bebek kilosunda doğabiliyor ( ki benimkiler öyle oldu) ve hafta olarakta ileri gidebilir ( ki 38. Haftanın ortasında doğum yaptım ) ama üçüz daha riskli.. Onları sadece düşündüm Allah yukarda kendim aklıma gelmedim bile. Baktı yansıma dedi hadi iyisiniz iki tane dedi. Bu mümkün müydü dedim yani olabilir miydi sonuçta doğal değil ki tedavi ile olmuş. Mümkün dedi nelerle karşılaştım meslek hayatım boyunca bu en normal sayılacak durumlardan biri dedi.Benim 11. Gün değerim 1453 çıktı çok şükür tek embriyoydu. İkiz olur mu acaba
Insallah icini dolu gormekte nasip olurSadece kese canım amin inşallah