- 22 Kasım 2019
- 605
- 745
- 103
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.641
Nasip degilmis canim herseyin bi vakti zamani var bunu en iyi bilenler bizleriz sende vakti geldiginde insallah pozitif haberini alip saglikla kucagina alirsin bebeginiMerhaba arkadaşlar sizi hep uzaktan takip ettim yazmaya çekindim bana da 9 Ekim'de 2 tane 3. Gün embriyosu transfer olmuştu bugün test günümdü negatif çıktızaten hiç transfer olmamış gibiydim, sonucu pozitif çıkan herkese sağlıklı doğumlar diliyorum herkes birbirine çok destek oluyor burada ne mutlu bir iki ay dinlenip tekrar deneyecegiz biz de bakalım kısmet
Dondurulmuşlarla 2.denemem canım bu .Daha önceki 6.gün embriyosuydu tutmadı malesef5.gün embrıyosu canım benımkı kacıncı denemen bu
Hersey nasıp kısmet bakalım hepımız ıçin hayırlısı olsun canım Allah büyükDondurulmuşlarla 2.denemem canım bu .Daha önceki 6.gün embriyosuydu tutmadı malesef
Bnde yenı yenı yazıyorum canım kac yıldır gırmıyordum ümidini kaybetme hıc hepımız ne ümitlerle ne hayallerle bekliyoruz sadece sabır ve dua inşallah bırgun bızde guzel sonuclar alırızMerhaba arkadaşlar sizi hep uzaktan takip ettim yazmaya çekindim bana da 9 Ekim'de 2 tane 3. Gün embriyosu transfer olmuştu bugün test günümdü negatif çıktızaten hiç transfer olmamış gibiydim, sonucu pozitif çıkan herkese sağlıklı doğumlar diliyorum herkes birbirine çok destek oluyor burada ne mutlu bir iki ay dinlenip tekrar deneyecegiz biz de bakalım kısmet
Bana da uyku yapar dedi. Sabah ve öğlen fitil olarak kullanıyorum. Gece yatarken hap olarak yutuyorum. Bir ampul de iğne yapıyorumEvde olsam sorun değilde sabahberken kalkıp gitmek çok zor inşallah değer
Uzuldum canim hakkinizda hayirlisi boyleymisMerhaba arkadaşlar sizi hep uzaktan takip ettim yazmaya çekindim bana da 9 Ekim'de 2 tane 3. Gün embriyosu transfer olmuştu bugün test günümdü negatif çıktızaten hiç transfer olmamış gibiydim, sonucu pozitif çıkan herkese sağlıklı doğumlar diliyorum herkes birbirine çok destek oluyor burada ne mutlu bir iki ay dinlenip tekrar deneyecegiz biz de bakalım kısmet
Gonal f enjektorlu olansa dolapta saklicaksin canmarkadaşlar ilaçlarımı aldım gonal f kalem degil , flokanlı
eczane bunu karanlık bir yerde oda sıcaklıgımda saklayabilirsiniz dedi . fakat ben bu ay tedaviye başlamıcam . diğer ilaclar 2-8 derece diye buzdolabnda
ama gonal f kafamı karıstırdı 5 ayı ve kullanım süresi olarak da .
tecrübesi olanlar paylaşabilir mi
Gonal f enjektorlu olansa dolapta saklicaksin canm
Cajim ngs ye ne kadar ödediniz?Canim insallah güzel haberi vermek nasip olur da sana da umut olur2 embriyom gitti ngs ye 1 tanesi sağlıklı geldi cok şükür kalitesi de gayet iyi gebelik olusturmasi yüksek bir embriyo dedi embriyolog bakalim Allah bilir hayırlısını nasip etsin. Senin transfer islemin ne zaman peki seninki hakkinda ne dediler
eczacı neden öyle dedi ya ? üzerinde de 25 derce altında saklayanilirsiniz diyor ama sitede cogı arkadas buzdolabında saklamışGonal f enjektorlu olansa dolapta saklicaksin canm
Ilac elindemi hayir buradan anlamam ignesi enjektorlumu kalem degilse onu soylermisin
Bana eczacim bunu buz kaliplarinda teslim etti ve dolaba koy dedi bence dolaba koy sendeeczacı neden öyle dedi ya ? üzerinde de 25 derce altında saklayanilirsiniz diyor ama sitede cogı arkadas buzdolabında saklamış
Ilac elindemi hayir buradan anlamam ignesi enjektorlumu kalem degilse onu soylermisin
fotograf cektim yükleyemiyorum kalem şwklimde degil kendinden enjektörlü böyle ayrıca toza karıştırmalıBana eczacim bunu buz kaliplarinda teslim etti ve dolaba koy dedi bence dolaba koy sende
Ben de onu kullandımfotograf cektim yükleyemiyorum kalem şwklimde degil kendinden enjektörlü böyle ayrıca toza karıştırmalı
buzdolabında mı sakladınızBen de onu kullandım
Tozla suyu karıştırdıktan sonra mı? Hayır. Eczacı, oda sıcaklığında durur dedibuzdolabında mı sakladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?