- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.757
- Konu Sahibi karamel Latte
- #4.181
3.gün olduğu için canım öyle yaptı doktor3. Gun embrıyosu oldugu için mi 17. Gun oldu yoksa rahım mi anca hazırlandı canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3.gün olduğu için canım öyle yaptı doktor3. Gun embrıyosu oldugu için mi 17. Gun oldu yoksa rahım mi anca hazırlandı canım?
Ondan bile sıkılıyorum Allah sabır versinTv izle kuzum
Belki tutunmadır benimde batma başladı umut ediyorum allahım diyorumKızlar benim dün akşamdan beri sol kasığıma ara ara batma giriyor , sanırım ilaçlardan .
İnşallah canım , keşke öyle olsa .Kendimi umutlandrmak istemiyorum ama .Daha çok erken Ya , bakalım nasıl geçecek zamanBelki tutunmadır benimde batma başladı umut ediyorum allahım diyorum
Aynı gün olmuşuz beklemek beni maç ediyor valla çok heyecanlıyım benimde 3. Denemem ikimiz içinde hayırlısı inşallah13 Ekim günü bende transfer oldum.
3. Denemem hayırlısı ile bekliyoruz.
Heyecanlıyım
İsteyen herkesin olur İNŞALLAH
3 kişi olduk sanırım 3.yü deneyen sizin başka embriyolarınız varmı dondurulmuş benim bitti malesefAynı gün olmuşuz beklemek beni maç ediyor valla çok heyecanlıyım benimde 3. Denemem ikimiz içinde hayırlısı inşallah
Hayırlı olsun inşallah pozitif görürsünKızlar kan Verdim ama ne yazıkki yarın öğleden sonraya çıkıcakmış Bir de sonucu almak için sağlık ocağına gitmem gerek yine
Gozunuzaydin Saglikla kucagina almayi nasip etsin Allahkızlar günaydın sonucum cıktı 310 sabahın köründe verdıydım çok şükür bin şükür
Ya cok tesekkur ederim ne tatli uzun uzun anlatmissin cok naziksin cok sagol. Bugun ilk ignemi oldum, orda yaptilar gostermek icin. Gonal ignemin adi 300 doz vurdular, bes gun kendim vuracakmisim, cuma gunu doktor tekrar bakacakmis. Uygun gorurlerse bes gun daha devam edecekmis sonra dediginiz gibi transfer. Hepimiz icin hayirlisi olsun insallah kizlar. Tesekkur ederim hosbuldum araniza.Aramıza hoşgeldin tüp bebek iğnelerinin ucu çok ince olmasından dolayı ağrı sızı yapmıyor bazı ilaçlar yakabilir sadece yumurta toplama işlemi anestezi ile oluyor zaten hiçbişey hissetmiyorsun geriye transfer kalıyor canım transfer de acısız ağrısız yavrunla kavuşacağın an sıkışık halde giriyorsun trasnfere o az biraz stres yapabilir gerisi de bekleme dönemi sabır ve dua ile iyi beslenerek yavrunun sana tutunması için bekleyip emeklerinin karşılığını alacağın kan testi var son olarak En heyecanlı an o an işte
Cok tesekkyr ederim sagolun yazdiklariniz icin cok mutlu oldum. Bugun dediginiz gibi gittim ilk ignemi oldum 300 gonal vurdular sonrasi bes gun surecekmis dediginiz gibi tekrar bakip karar verip devam edecekler. İnsallah hepimizin dualari kabul olur. Siz simdi hangi asamadasiniz. Ben yeniyim takip edemedim, insallah ilk denemede olanlari okuyunca daha cok heyecanlaniyorum.Merhaba,iyi geceler.. ben nasıl tedavi gördüğümü koşacak anlatayım ama kişiye göre değişebilir koşa protokol uzun protokol gibi yöntemler var . Yarın muhtemelen adetinizin 2. Günüdür. Doktorunuz muayene edip ilaç dozlarınızı belirleyecek yumurtalarınız istenilen büyüklüğe gelene kadar kullanacaksınız sonrasında çatlatıp toplayacaklar. Aynı gün eşinizden sperm örneği alacaklar. 5 gün bekletip kaliteleri belirlenecek bozuk olanlar elenecek vs. Sizin rahim ve hormon durumunuza göre doktorunuz ya dondurur ya taze transfer yaparx benim bu şekilde ilerlemişti. Tedaviden çok korkmuştum benimde ilk denemem. Ama inanın Allah gücünü verıyor.. İğneler zaten hiç acıtmıyor ben kendim yaptım. Yumurta toplama işlemi de çok koşa sürüyor ve bayılttıkları için hiç bişey anlamıyorsunuz hiç korkmayın en zoru transfer sonrası beklemek emin olun tedavi de hiç korkulacak bişey yok.. Allah yardımcınız olsun hayırlı olsun tedaviniz..
Çoookk sevindmmm
Ben transfer oldum perşembe günü sonuç alacağım canımCok tesekkyr ederim sagolun yazdiklariniz icin cok mutlu oldum. Bugun dediginiz gibi gittim ilk ignemi oldum 300 gonal vurdular sonrasi bes gun surecekmis dediginiz gibi tekrar bakip karar verip devam edecekler. İnsallah hepimizin dualari kabul olur. Siz simdi hangi asamadasiniz. Ben yeniyim takip edemedim, insallah ilk denemede olanlari okuyunca daha cok heyecanlaniyorum.
Offf çok heyecanlı hemen yaz inşallah pozıtıftirKizlar bende şimdi kan verdim aksam üstü çıkacak..Zaman gecmek bilmiyor
Neden ki ya normalde 2 saate çıkarKızlar kan Verdim ama ne yazıkki yarın öğleden sonraya çıkıcakmış Bir de sonucu almak için sağlık ocağına gitmem gerek yine