- 5 Aralık 2018
- 1.692
- 2.148
- 83
- 34
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.161
Allahtan hic umut kesilmez canim umarim en kisa surede hayaline kavusursunSonucum negatif ikiside bırakmış beni çok üzgünüm o kadar belirtiye rağmen olmadi benimki zaten buraya kadar gelmemiz mucizeydi eşimin spermi 0 yeni yöntem rosi denemiştik dualarınızı bekliyorum.
5. Gün onceden yapmissnz testi cok kötü bir deger degil insallah katlanarak artar onemli olan degerin katlanmasıKızlar acillll!!! 12 ekimde dondurulmuş 5. Gün transfer oldum sonuç 7.72 kimyasal mı sizce burdan yükselen var mı??
Evet katlanması ama bu değerlerden yükselen var mı?5. Gün onceden yapmissnz testi cok kötü bir deger degil insallah katlanarak artar onemli olan degerin katlanması
Tabiki yükselen var ama daha test gününe kocaman üç gün canım sabır etmekten başka çare yok ama yükselir inşallah beş gün embriyosu lakin kaç hücreli olduğunu bir öğren hastanedenSonuç 7.72 5. Gün bu ne demek yardım lütfen kimyasal mı?
Hepsi ayni degil canim benim aile hekimim yaziyor oksapar ve progestani bugun bende yazdircam hatta tekrarBende bugun aile hekimine yazrtayim diyodum yazmiyorlar mı yani
Canım iki gün var yarın değil ertesi gün hücre sayısını hiç bilmiyorum ama en az 120 oluyo diye biliyorumTabiki yükselen var ama daha test gününe kocaman üç gün canım sabır etmekten başka çare yok ama yükselir inşallah beş gün embriyosu lakin kaç hücreli olduğunu bir öğren hastaneden
Hastaneyi arayıp öğrenebiliyorsun mesela 5 gün comp beş gün Mora’lar yada beş gün aaCanım iki gün var yarın değil ertesi gün hücre sayısını hiç bilmiyorum ama en az 120 oluyo diye biliyorum
Benimde 12 Ekim Pazartesi transfer oldu Perşembe günü gideceğim sonuç için sen Çarşamba mı çağırdılarHastaneyi arayıp öğrenebiliyorsun mesela 5 gün comp beş gün Mora’lar yada beş gün aa
5. Gün onceden yapmissnz testi cok kötü bir deger degil insallah katlanarak artar onemli olan degerin katlanmasıİ
5. Gün aa demişlerdiHastaneyi arayıp öğrenebiliyorsun mesela 5 gün comp beş gün Mora’lar yada beş gün aa
Bana da erken gelmişti ama ilki 3. Gün taze idi. Bu donmuş 5. Gün olunca dedim bir bildiği vsrdır. Dün de lekelenme oldu bu belirti diye okumuştum kk da hep. Dedim bugün kan vereyim. İşte ve sonuç 7,72. İnşallah bu kez olur kızlar Rabbim herkesin kucağını doldursun inşallahBenimde 12 Ekim Pazartesi transfer oldu Perşembe günü gideceğim sonuç için sen Çarşamba mı çağırdılar
Ben yazdirdim canim, oksapar igne ve progestan fitil yazdi. Ama doktorunun yazdığı receteyi soruyor.Bende bugun aile hekimine yazrtayim diyodum yazmiyorlar mı yani
Çok erken daha bence test gününüzü bekleyinBana da erken gelmişti ama ilki 3. Gün taze idi. Bu donmuş 5. Gün olunca dedim bir bildiği vsrdır. Dün de lekelenme oldu bu belirti diye okumuştum kk da hep. Dedim bugün kan vereyim. İşte ve sonuç 7,72. İnşallah bu kez olur kızlar Rabbim herkesin kucağını doldursun inşallah
Recetem duruyor onuda yanıma alirim canimBen yazdirdim canim, oksapar igne ve progestan fitil yazdi. Ama doktorunun yazdığı receteyi soruyor.
Insallah canimYok canım 3. Gunun harfleri olmuyoayyy inşallah ikiside tutmuştur yaaa
Tv izle kuzumDedi hiç acımadıben şimdi evde napim işlerde bitti
Insallah canimDemiştim ben seninle hemen hemen aynı olcam diyeİkimizin de olacak hayırlısıyla
Çoookk sevindmmmEşime erkem gebelik testi al demiştim ama kalmamış miratech almış bende bilmiyorum nasıl olduğunu ilk kez bu denk geldi bunda da iki çizgi çıktı uğurlu geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?