- 12 Mart 2019
- 14.832
- 34.228
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.101
Şimdi anladım canım aile hekimleri para alıyor mu Ya da kaç para alır Bilmiyorum Hiç sigortam olmadan muayene olmadım.Benim siğortam falan yokki büyük ihtimal aile hekimine de belli bir ücret öderim. Yakında özel hastane yok işte. Annem zaten erken test yaptırmama karşı bugün aile hekimine gidicekmiş ilaç yazdırmaya oyüzden ikna olduOlsun yarına çıksın bugünlük testimi yaptım dozumu aldım zaten
Evet kuzum en cok o satiliyormus arastirdim yorumlar hep olumluPredictor erken gebelik testi en iyisi bence, hiç yanılma yaşamadım onunla. Benim favorimdir kendisi
Hep ozele gittim devlette kadin dogumcu tanimiyorum ama yakindaki yere bir bakayim sagol canımBen kadın doğum doktoruna prolutex dışında hepsini yazdırıyorum. Prolutex i ödemiyor sadece onu yazdırmadan alıyorum
İnşallah canım inşallah ilk defa 2 transfer olacak Çok heyecanlıyım Onun için geride embriyom da kalmıyor İnşallah bunlar tutunur bir tane bile olsa bana yeter Çünkü sonraki deneme için bayağı bir beklemem gerekiyor bir yılı aşkın süre gibiBaşarili sekilde gecsin canm transferin ve sağlikla sıkıca tutunsunlar sana
Benn yazdiriyordum kuzum ama ayri ayri zamanlarda yazdirdigimi biliyorum tamda emin olamadim tabiDevlet karşılasa da anlayışlı bir aile hekiminin olması önemli. Ben bu sabah progestan, oksapar ve prolutex yazdırmaya gittim. Ben şimdi bunları yazarsam başıma bir iş açılır diye yazmadı3 kere düşük yaptığımı da biliyor ama kesinlikle yardımcı olmadı aile hekimim. Bazı aile hekimleri çok yardımcı oluyor halbuki
Rabbim emeklerini bosa cikarmasinn canimm benimmİnşallah canım inşallah ilk defa 2 transfer olacak Çok heyecanlıyım Onun için geride embriyom da kalmıyor İnşallah bunlar tutunur bir tane bile olsa bana yeter Çünkü sonraki deneme için bayağı bir beklemem gerekiyor bir yılı aşkın süre gibi
Kuzum olumsuz düşünmüyoruz tutunacaklar inşallah Allahın izni ile senınde güzel haberlerini alacağız burdanİnşallah canım inşallah ilk defa 2 transfer olacak Çok heyecanlıyım Onun için geride embriyom da kalmıyor İnşallah bunlar tutunur bir tane bile olsa bana yeter Çünkü sonraki deneme için bayağı bir beklemem gerekiyor bir yılı aşkın süre gibi
Oksapar ve estrofem yazdırdım ben aile hekimine önce eczaneye sordum uzmanlik gerekiyor mu bunlar için yoksa aile hekimi yazabilir mi dedim bunlarda gerek yok yazabilir dediler CRINONE JEL i yazamıyor kadın dogumcu istiyorlar onun için sizde eczaneye sorup yazdırabilirsiniz benceBen progestan fitil kullaniyorumda.. ama oksapar ile prolutexi yazdrmam gerekiyor bakalm ne dicek bir şansmı deneyeyim
Insallah tutuncaklar kuzum hic modunu düşunme ilerisi hesaplari yapma yavrularını al gel yarınİnşallah canım inşallah ilk defa 2 transfer olacak Çok heyecanlıyım Onun için geride embriyom da kalmıyor İnşallah bunlar tutunur bir tane bile olsa bana yeter Çünkü sonraki deneme için bayağı bir beklemem gerekiyor bir yılı aşkın süre gibi
Sagol canim Allah razi olsunInsallah tutuncaklar kuzum hic modunu düşunme ilerisi hesaplari yapma yavrularını al gel yarın
Aynen bende aradim simdi oksaparı yaziyormus aile hekimim prolutexi zaten devlet karsilamadigi icin onu ucret odeyerek alacagim mecbur... cok tesekkur ederim canımOksapar ve estrofem yazdırdım ben aile hekimine önce eczaneye sordum uzmanlik gerekiyor mu bunlar için yoksa aile hekimi yazabilir mi dedim bunlarda gerek yok yazabilir dediler CRINONE JEL i yazamıyor kadın dogumcu istiyorlar onun için sizde eczaneye sorup yazdırabilirsiniz bence
Insallah canim insallah rabbim duysun sesimiziKuzum olumsuz düşünmüyoruz tutunacaklar inşallah Allahın izni ile senınde güzel haberlerini alacağız burdan
Umarım ki tutacak, 2 olmazsa da 1 tane tutunacak ve Temmuz 2021 anneleri basligini da acarsinİnşallah canım inşallah ilk defa 2 transfer olacak Çok heyecanlıyım Onun için geride embriyom da kalmıyor İnşallah bunlar tutunur bir tane bile olsa bana yeter Çünkü sonraki deneme için bayağı bir beklemem gerekiyor bir yılı aşkın süre gibi
Amim arkadasim hepimizinkini❤Rabbim emeklerini bosa cikarmasinn canimm benimm
Saglikla kolaylikla al bebislerini hemen tutunsunlar sana insallahVallahi başladı gibiTedirginim
Ya ne guzel seyler soyledin oyle insallahhUmarım ki tutacak, 2 olmazsa da 1 tane tutunacak ve Temmuz 2021 anneleri basligini da acarsin
Ben de bugun muayeneden ciktim, Cumartesi transfer olacagi kesinlesti. Cok heyecanliyim, igneleri aldik, saatleri kurdum hazirolda bekliyorum
Insallah canim benimSaglikla kolaylikla al bebislerini hemen tutunsunlar sana insallah❤
Kuzum daha sonuc cikmadi dimi aklimiz sendeSaglikla kolaylikla al bebislerini hemen tutunsunlar sana insallah❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?