- Konu Sahibi karamel Latte
- #4.061
Kizlar ben normal hamile kaldığımda trendyoldan (SureLab) normal gebelik testi sipariş vermiştim. Yumurtlamanın 9 günü pozitif çıkmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar hangi gebelik testini oneriyorsunuz .
ÇOk güzel canım hayırlı olsun inşallah bugün kaçıncı gününkızlar günaydın sonucum cıktı 310 sabahın köründe verdıydım çok şükür bin şükür
Maşallah çok sevindikkızlar günaydın sonucum cıktı 310 sabahın köründe verdıydım çok şükür bin şükür
Güzel haberlerini bekliyoruz canımKizlr gunaydin kan vermeye gidiyorum bakalim hayirlisi ❤
kuzum bugun 9.gunumdu 10 ekimdi transferım 5.gun embrıyosuÇOk güzel canım hayırlı olsun inşallah bugün kaçıncı günün
Prolutex’i devlet karsilamiyor maalesef. Bana doktor ilk progestan ampul vermisti onu devlet karsiliyor. Ancak ilac beni mafetti 39 drece ates yapti bir hafta kalcamin uzerine oturamadim. Sonra alternatif olarak prolutex kullanabilirsin dedi. Bunu gobekten yapiyorum cok daha rahatDevlet karsilamiyor mu kuzum. Ben hic boyle igneler kullanmadim progestan ignesi kullandim p.deport haftada 1 birde karindan clexandir ignesi. Adlarini belki yanlis yazmis olabilirim
Devlet karşılasa da anlayışlı bir aile hekiminin olması önemli. Ben bu sabah progestan, oksapar ve prolutex yazdırmaya gittim. Ben şimdi bunları yazarsam başıma bir iş açılır diye yazmadı 3 kere düşük yaptığımı da biliyor ama kesinlikle yardımcı olmadı aile hekimim. Bazı aile hekimleri çok yardımcı oluyor halbukiDevlet karsilamiyor mu kuzum. Ben hic boyle igneler kullanmadim progestan ignesi kullandim p.deport haftada 1 birde karindan clexandir ignesi. Adlarini belki yanlis yazmis olabilirim
Gayet iyi çıkmış canım değerin rabbim bize sağlıkla yüzlerini göstermeyi kucağımıza almayı nasip etsinkuzum bugun 9.gunumdu 10 ekimdi transferım 5.gun embrıyosu
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı Nasib etsin. Bende perşembe günü kan testi vericem. Benimde 9.günüm oluyor o gün bana da dua eder misinkuzum bugun 9.gunumdu 10 ekimdi transferım 5.gun embrıyosu
Predictor erken gebelik testi en iyisi bence, hiç yanılma yaşamadım onunla. Benim favorimdir kendisiEvet baktim kuzum nette daha ucuz. Daha kalitelisi varmidir acaba
tabı ederım allahım burda yazan emek veren herkese nasıp etsınHayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı Nasib etsin. Bende perşembe günü kan testi vericem. Benimde 9.günüm oluyor o gün bana da dua eder misin
Ayy masallaahh kat kat artmaya devam etsinGünaydınlar günaydınlar yine sabahın köründe test yapan ben testim koyulaşmış çok mutluyummmm Son testimdi söz veriyorum yarın kan testine gideceğim artıkkk
Dip not: transferin 7.günü bugün ve üstteki dünkü testim alttaki bugün
Ayyy masallaahh senin cift embriyoydu dimi? Bugun kacinci gununkızlar günaydın sonucum cıktı 310 sabahın köründe verdıydım çok şükür bin şükür
Guzel haberlerle gelKizlr gunaydin kan vermeye gidiyorum bakalim hayirlisi ❤
yok kuzum tek embrıyo bugun 9.gunum 10 ekimdi transferımAyyy masallaahh senin cift embriyoydu dimi? Bugun kacinci gunun
Hayırlı olsunyok kuzum tek embrıyo bugun 9.gunum 10 ekimdi transferım
Bende bugun aile hekimine yazrtayim diyodum yazmiyorlar mı yaniDevlet karşılasa da anlayışlı bir aile hekiminin olması önemli. Ben bu sabah progestan, oksapar ve prolutex yazdırmaya gittim. Ben şimdi bunları yazarsam başıma bir iş açılır diye yazmadı 3 kere düşük yaptığımı da biliyor ama kesinlikle yardımcı olmadı aile hekimim. Bazı aile hekimleri çok yardımcı oluyor halbuki
Degerin gayet iyi canım sağlıkla artmaya devam etsin insallahyok kuzum tek embrıyo bugun 9.gunum 10 ekimdi transferım
Yaa kendimi goruyorum 2. Denememde poztifi gorunce tam 9 tane test yapmistimbunda da gorursem insallahoyle olucakGünaydınlar günaydınlar yine sabahın köründe test yapan ben testim koyulaşmış çok mutluyummmm Son testimdi söz veriyorum yarın kan testine gideceğim artıkkk
Dip not: transferin 7.günü bugün ve üstteki dünkü testim alttaki bugün