- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.961
Bugün 15.günündeyim.bi an önce cuma gününü bekliyorum doktor için. Şimdilik hersey yolunda sanirim. Sen nasilsin nasil gidiyorShe nasıl gidiyor transferin kaçıncı günündesin nasıl gidiyor
Insallah gidebilirimde yazarim beklemek zor geliyo bu kadar ilerledikten sonraİnşallah izin alabilir benim de salıydı izni çarşamba eşimin diye çarşamba gidecez. Yarın gidersen yaz bari
Ben de aynı 14. Günümdeyim biran önce salı günü gelsin istiyorum geçmiyor günler iyiyim ağrı sızı hiçbişey yok ilk zamanlar gibi değilimBugün 15.günündeyim.bi an önce cuma gününü bekliyorum doktor için. Şimdilik hersey yolunda sanirim. Sen nasilsin nasil gidiyor
Evet senin salı günüydü biliyorum:) hadi hayirlisi. Hepimiz de iyi haberler aliriz inşallahBen de aynı 14. Günümdeyim biran önce salı günü gelsin istiyorum geçmiyor günler iyiyim ağrı sızı hiçbişey yok ilk zamanlar gibi değilim
Bundan sonrada kalp atışı için bekleyecez daha çok bekleyecez biz yaInsallah gidebilirimde yazarim beklemek zor geliyo bu kadar ilerledikten sonra
Sabrimizi tuketiyolar gelmedenBundan sonrada kalp atışı için bekleyecez daha çok bekleyecez biz ya
Bende onu kullanıyorum günde 2 kere 4tabletben suan duphaston kullanıyorum gunde 3kez..crone jel yok dıye bunu vermıslerdı benden başka kullanan yok sanırım ısmını hıc duymadım kımsedegunde 3kez ıctıgım ılacın adını bıle ogrenemedım baktım yazdım şimdi bunun da oyle etkısı var dıye kendımı rahatlatayım ozaman sabah engec 8de acilden kan verecem bıter bu işkence insallah artık
Dikkat et kuzum. Hadi hayirli haberlerini bekliyoruz.Ya esimin kardesi filan geldimesafeli mesafeli oturduk
Tamam canım dua ederiz sen nolur stres yapma bebegin hissetmesin insallah katlanmistr degerin güzelceKizlar ben cok stresliyim resmen yerimde duramiyorum kac cikacak yarin diye. Yarin ki sonuca gore devam ya da tamam diyecegiz. Nolur bu aksam benim icin dua edin. 50 gorunce cok sevindik hevesimiz devam etsin insallah❤
Hadi insaAllah kat kat katlanmistir kuzummmKizlar ben cok stresliyim resmen yerimde duramiyorum kac cikacak yarin diye. Yarin ki sonuca gore devam ya da tamam diyecegiz. Nolur bu aksam benim icin dua edin. 50 gorunce cok sevindik hevesimiz devam etsin insallah❤
Insallah canim benim yaTamam canım dua ederiz sen nolur stres yapma bebegin hissetmesin insallah katlanmistr degerin güzelce
Daha cok yeni kucuk pitircikPredictor boyle cikti, doğrudur dimi
Amin insallah tuttum tuttum simdi son saatlerde dayanilmaz olduHadi insaAllah kat kat katlanmistir kuzummm
İnşallah katlanmıştır stres yapmaAmin insallah tuttum tuttum simdi son saatlerde dayanilmaz oldu
Canim benimde dondurulmus embriyo transferim var. Adetin 19 cu gunu normalde benim transfer gunumdu e2 biraz dusuk cikmisti ilacimi icmedigim icin. Sonra ilaci icip kan verdim normale donmustu. O yuzden adetin 20ci gunune verdi doktorÇok güzel haberler var maşallah rabbim tamamına erdirsin inşallahben de başladım transfer sürecime Sizlere bir sorum var dondurulmuş embriyo transferinde adetten yaklaşık kaç gün sonrasında transfer gerçekleşiyor ?
Kanaman yoksa sorun yok kuzumAmin insallah tuttum tuttum simdi son saatlerde dayanilmaz oldu
Kizzzz sen misafir agirlamiyormuydunYa esimin kardesi filan geldimesafeli mesafeli oturduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?