- Konu Sahibi karamel Latte
- #3.941
Ay çok sevindim ya teker teker pozitif haberleri geliyor darısı kalanlar olarak bizlerin başına inşallahKizlar benim sonucum 63 cikti. Sukurler olsun insallah saglikla artar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok sevindim ya teker teker pozitif haberleri geliyor darısı kalanlar olarak bizlerin başına inşallahKizlar benim sonucum 63 cikti. Sukurler olsun insallah saglikla artar.
Gözün aydın canım sağlikla ilerlesin insallahKizlar benim sonucum 63 cikti. Sukurler olsun insallah saglikla artar.
Ay ne güzel haber hayırlı olsun sağlıkla artsın inşallahKizlar benim sonucum 63 cikti. Sukurler olsun insallah saglikla artar.
Transferin 5.gunu basladi. Ama adet oncesi agrilar gibiydi sonra kasiklarimda sanciya cevirdi. Sagda ve solda sizi seklinde sanci oluyordu hala da cok oluyorKasık ağrısını ve göğüslerde hassasiyeti hangi günden sonra hissettiniz acb?
Hayirli ugurlu olsun insallaahh saglikla artsinKizlar benim sonucum 63 cikti. Sukurler olsun insallah saglikla artar.
Ben varim kanda pozitifi gordum degerimde guzel katlanarak gitti cok sukur carsamba keseyi gormeye gitcem adetim gecikeli 7 gun oldu ama her karnima sanci girdiginde adet olcakmis hissine kapiliyorum soylemesi ayip her tuvalete gidisimde korkuyorum sanirim bu hal bi iki uc ay devam etcekkızlar ya kanda pozıtıfı gorenler katlı katlı artısı olanlarpsıkolojık olarak kendınızı adet gorecek gıbı hıssedıyormusunuz benım ıdrar testlerım pozıtıf şükür ama herhalde yılların verdıgı o deneyımdenmı nedır adet gunum geldı yaklastı dıye heran adet olacak korkum var leke görecekmıyım dıye kalbım pır pır atıyo ne yapaylm nasıl başedeyım bılemıyorum vallahı
Canım benim 3.gün embriyosu 17. Gün oldu .Daha önceki 6.gün embriyosuydu yanlış hatırlamıyorsam 20.gün olmuştuÇok güzel haberler var maşallah rabbim tamamına erdirsin inşallah ben de başladım transfer sürecime Sizlere bir sorum var dondurulmuş embriyo transferinde adetten yaklaşık kaç gün sonrasında transfer gerçekleşiyor ?
İnşallahh Bugün ne kadar güzel bir gün. İnşallah yarın da test verecek arkadaşlar güzel haberler verir bizeeKizlar benim sonucum 63 cikti. Sukurler olsun insallah saglikla artar.
Bende adetin 2. Gunu gittim 10 gunluk ilac verdi sonra kontrole gittim 3 gun sonra transferim olduÇok güzel haberler var maşallah rabbim tamamına erdirsin inşallah ben de başladım transfer sürecime Sizlere bir sorum var dondurulmuş embriyo transferinde adetten yaklaşık kaç gün sonrasında transfer gerçekleşiyor ?
Benım 16. Gün transferim olduÇok güzel haberler var maşallah rabbim tamamına erdirsin inşallah ben de başladım transfer sürecime Sizlere bir sorum var dondurulmuş embriyo transferinde adetten yaklaşık kaç gün sonrasında transfer gerçekleşiyor ?
Kuzum transferin kaçıncı günü keseye bakmak için gidicen?Ben varim kanda pozitifi gordum degerimde guzel katlanarak gitti cok sukur carsamba keseyi gormeye gitcem adetim gecikeli 7 gun oldu ama her karnima sanci girdiginde adet olcakmis hissine kapiliyorum soylemesi ayip her tuvalete gidisimde korkuyorum sanirim bu hal bi iki uc ay devam etcek
Aslinda pazartesiye cagirdi beni kese gormek icin yani transferin 20. gunu olcakti ama ben pazartesi gidemicem diye carsamba gitcem 22. GundeKuzum transferin kaçıncı günü keseye bakmak için gidicen?
She nasıl gidiyor transferin kaçıncı günündesin nasıl gidiyorBenimde 20.gün transferim oldu.
18. Gün transferim olduÇok güzel haberler var maşallah rabbim tamamına erdirsin inşallah ben de başladım transfer sürecime Sizlere bir sorum var dondurulmuş embriyo transferinde adetten yaklaşık kaç gün sonrasında transfer gerçekleşiyor ?
Maşallah, Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin Bu belirtiler bizde de başlar yakında umarım heyecanla bekliyorumTransferin 5.gunu basladi. Ama adet oncesi agrilar gibiydi sonra kasiklarimda sanciya cevirdi. Sagda ve solda sizi seklinde sanci oluyordu hala da cok oluyor
Çarşamba mı gitmeye karar verdin ben de çarşamba gidecem gene günler geçmiyorAslinda pazartesiye cagirdi beni kese gormek icin yani transferin 20. gunu olcakti ama ben pazartesi gidemicem diye carsamba gitcem 22. Gunde
Evet ya bi umut yarin esime bi iki saatligine izin verirler diye bekliyo ve dua ediyorum ama olmazsa carsamba gitcem doktorla konustum bisey olmaz ilaclara devam et birakma carsambada gelebilirsin dediÇarşamba mı gitmeye karar verdin ben de çarşamba gidecem gene günler geçmiyor
İnşallah izin alabilir benim de salıydı izni çarşamba eşimin diye çarşamba gidecez. Yarın gidersen yaz bariEvet ya bi umut yarin esime bi iki saatligine izin verirler diye bekliyo ve dua ediyorum ama olmazsa carsamba gitcem doktorla konustum bisey olmaz ilaclara devam et birakma carsambada gelebilirsin dedi