- 12 Mart 2019
- 14.871
- 34.281
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.541
Sagol canm transferden oncesi icin sormustum merkezi aradim zatenSizin topiği takipteyimben Transefer sonrası bir kez almıştım. Hatta onlar unutmuştu biz hatırlattık transfer den 2 saat sonra aldım.
Ah canim cok sagolIstedigin saatte alabilirsin canim...Ben de doktora ozellikle sormustum...Ama cok gec saatte alman iyi olmayabikir yagli bir serum uyku kaliten düşebilir
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallahKızlar ben sabah 11 gibi transferimi oldum , bebeğimi aldım .Bakalım ne olacak , bekleyip göreceğiz
Sağlıkla tutunsun insallah canımKızlar ben sabah 11 gibi transferimi oldum , bebeğimi aldım .Bakalım ne olacak , bekleyip göreceğiz
BEn salı gideceğim 4 ekim transferimBende 23 ekimde gideceğim inşallah. Transferim 3 ekimdi
Hayırlı olsun, transfer süreciniz nasıldı? Ben o kadar sıkışıktımki hiçbir şey anlamadımKızlar ben sabah 11 gibi transferimi oldum , bebeğimi aldım .Bakalım ne olacak , bekleyip göreceğiz
Canım ben 1 buçuk litre su içip gittim , ama hemşire yine 2 kere tuvalete gönderdi beni yaklaşık 4 bardak boşalttırdı .Ve çok rahat bir şekilde transfer oldum .Hayırlı olsun, transfer süreciniz nasıldı? Ben o kadar sıkışıktımki hiçbir şey anlamadım
Gerçekten mi şu an çok şaşırdımCanım ben 1 buçuk litre su içip gittim , ama hemşire yine 2 kere tuvalete gönderdi beni yaklaşık 4 bardak boşalttırdı .Ve çok rahat bir şekilde transfer oldum .
Canimcimm geldim anca@ElifffErdemm canim nasilsin ugramiyosun hic
Herkesin durumu farklı oluyor tabi ama ben geçen transferimde daha fazla su içmiştim yine aynı tuvalete gönderdiler iki kere , bu sefer daha az içtim yine aynıGerçekten mi şu an çok şaşırdımBende 1.5 lt su içmiştim hemşire daha bana iç diyordu eşim izin vermedi hatta birazcık boşaltsam idrar kesemi dedim izin vermediler. Doktor da diyorki sıkışıklığınız iyi durumda, sen onu bir de bana sor
Ayy canim bende 1 litreden fazla icmistim. Transferden sonrw yatarak bosaltmami istediler okadar zorlanmistimki . Cok su icilmem3si lazimmisCanım ben 1 buçuk litre su içip gittim , ama hemşire yine 2 kere tuvalete gönderdi beni yaklaşık 4 bardak boşalttırdı .Ve çok rahat bir şekilde transfer oldum .
Gerçekten mi şu an çok şaşırdımBende 1.5 lt su içmiştim hemşire daha bana iç diyordu eşim izin vermedi hatta birazcık boşaltsam idrar kesemi dedim izin vermediler. Doktor da diyorki sıkışıklığınız iyi durumda, sen onu bir de bana sor
Aynen Canım , bana da aynısını dediler hatta benimde tam 1 buçuk litre olmadı bile ama ona rağmen transfer öncesi boşalttılar .Ama çok rahat girdim transfereAyy canim bende 1 litreden fazla icmistim. Transferden sonrw yatarak bosaltmami istediler okadar zorlanmistimki . Cok su icilmem3si lazimmis
Benn cok zor girmistim her an kaciricam korkusu vardi tuta tuta patlicaktim yaniAynen Canım , bana da aynısını dediler hatta benimde tam 1 buçuk litre olmadı bile ama ona rağmen transfer öncesi boşalttılar .Ama çok rahat girdim transfere
Aynen bende o şekildeydim. Aslında burada okuduklarım nedeni ile kesinlikle çok sıkışmadan gideceğim demiştim. Ama hemşire altınıza kaçıracak gibi olmadan transfere gitmenize izin vermem dediBenn cok zor girmistim her an kaciricam korkusu vardi tuta tuta patlicaktim yani
Hayir hic fitil ya da jel kullanmiyorum..sadece prolutex igneOf bu lekeler bizi nasil strese sokuyor yaa benim de ara ara peceteye silince geliyo acik kahverengi
Sen fitil ya da jel kullaniyor muydun
Hosgeldin canmCanimcimm geldim ancaHastaneyle ugrasip durduk kac gundur. Doktorumuz bahceciden tasindigi icin embriyolari aldik baska hastaneye tasidik . Baya yorucu bi gundu
Persembeye alindi transferim cok heyecanliyim hakkimizda hayirlisi olsun
Öncelikle Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklaBenim bugündü dün lekelenmem olduğu için dün verdim. ☺ Pozitif çok şükür inşallah Sağlıklı devam eder kavuşurum ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?