- 12 Mart 2019
- 14.849
- 34.253
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.721
Ben daha önce kan sulandırıcı iğne hiç kullanmadım canım onun için Tedirgin oldum birazKan sulandırıcı iğneyi hepimiz kullanıyoruz niye sevinmedin yasnaz stres yapma bir şey olmaz hayırlı olsun
Yaa dikkat edeyim ben de o zaman ona.. Olur da bez olursa kaydirmamaya çalışırım en azındanIki kere transfer oldum ikisindede bez bagladilar ayni yerde oldum zaten ikisinide bez iyi ama sedyeyle odaya getiriyolar sedyeden yataga kayarak sirt ustu surune surune gectim o sirada bez kaymazsa iyi kayarsa buyuk sikinti birinde oyle yasadim cunku
İnşallah canımCanım düşünme bunları sen akışına bırak göreceksin herşey çok kolay olacak
İşallah güzel sonuçlar alırız. Benim embriyolar 3.gün dondurulmuşty.çözüp 5.güne gitmesini beklicez.Aynı zamanda transfer olacağız o zaman inşallah tutunur bebeklerimizben de çok güvenemiyorum açıkçası yediklerime ictiklerime dikkat ediyorum sadece zaten 3 ayrı vitamin kullanıyorum inşaallah güzel sonuçlar alırız
Ozmn bana da aynı şeyi söyler sanırım yoldayım gidiyorum bakalımIgneden kaynaklı dedi. Ben zaten telle konusmustum. Tahmin ettiğim gibi olmuş dedi
Anladım canım , belki de yararı oluyordur bilemeyizSağ ol canım benim doktorum daha önce hiç sulandırıcı iğne vermemişti Aspirin vermişti ama bu serumu bana da ilk kez veriyor Cem Bey başarısız denemesi olanlara veriyor sanırım Çünkü bir arkadaşa daha vermişdi böyle
İnşallah canım nasipse tutacak bunları düşünme .Ben şu an tam teslimiyet halindeydim, dua ediyorum sadece zamanı geldiyse olacak biliyorumAynen öyle.. Sonradan düşünmekten tedbirli olayım en azından.. Embriyom genetiğe gitmedi. Ben biraz problemliyim ama kader kısmet artık en azından elimden geleni yapıyorum hayırlısı neyse o olsun inşallahınşallah ben de tüm isteyenler de sağlıkla kavuşur bebeklerine
Kuzum hayrılı olsun inşallah pozitif i görmen dileğiyleKizlar ben geldim sali transferim var insallah
Ama kafam cok doldu Doktorum 3. denemem olduğu için bağışıklık destekleyici serum verdi 2 sefer uygulayacakmışım ilkini transfer olana kadar almam lazımmış Ayrıca transfer gününden sonra kullanacağım kan sulandırıcı iğne verecekmiş Progestan ampul verdi zaten onun yanında bir de bu ciktiVallahi şu kan sulandırıcı iğne en korktuğum şey di başıma geldi sevinemedim bile
Ben dönüyorum çünkü sırt üstü uzun süre yatamıyorum, bel boşluğu oluyor ağrıyor.Merhabalar benim de transferimin 2. Günü
Acaba transferden sonra yatarken sağa sola döndünüz mü yoksa hep sırt üstü mü yattınız?
Benim transferin 5.gunu simdiye kadar 3 kutu bitirdim. Bugun 4.kutuyu alacagim. Hemsire eger gebelik olusursa kalp atisini duyana kadar kullanacaksin dediProlutex niye bu kadar pahalı ya ne zamana kadar kullanacaz bilgisi olan var mı?
Benim 7. Günüm hiç belirtim yokkızlar ya ozellıkle gebe kalanlar belırtınız oldu mu?bende akıntı yok 3.gunum bugunolması gerekmezmı ??sizin belırtıler nelerdi
Bende de var o teslimiyetİnşallah canım nasipse tutacak bunları düşünme .Ben şu an tam teslimiyet halindeydim, dua ediyorum sadece zamanı geldiyse olacak biliyorum ❤
Evwt gecen gun bir bayanla konuştum 3. Gun 2. Kalite 6 emb varmış 5. Gune getirmiş doktoru 2 tanesi konulmuş su an ikizlere hamıle yani bu iş hiç belli olmuyo 3. Gun 5. Gun onemli degıl onemli olan emb genwtık yapısı canımBana doktorum zaten 3.gün embriyosunun en kalitelisini dondurduk , bundan düşükleri 5.güne geldiyse Buda gelebilir hiç bilemeyiz tutup tutmayacağını , olumsuz Düşünmeyin dedi .Bakalım inşallah tutar
Kalp atışına kadarsa iyi üç aysa çok olur ya kalp atışı 8 haftaya kadar duyuluyor yanlış değilsemBenim transferin 5.gunu simdiye kadar 3 kutu bitirdim. Bugun 4.kutuyu alacagim. Hemsire eger gebelik olusursa kalp atisini duyana kadar kullanacaksin dedi
Canım daha tedavıye bıle başlamadım ben adetımı bekliyrm ama kan sulandırıcı kullanıyorum. Hiç endişe edılcek bişey degılBen daha önce kan sulandırıcı iğne hiç kullanmadım canım onun için Tedirgin oldum biraz
2 saat kaldım hastahanedeNe kadar süre yattın peki merkezde 2 3 saat diyorlar o kadar tutuyorlar mi
neden kan sulandırıcı kullanıyosunuz??benımde factor3ve factor 5 heterozıgot oldugu ıcın bende hep kan sulandırıcı ıgne kullanacam ama bana pozıtıfı gorunce başlayacaksınız dedıler..opu’dan sonrakı adete kadar kullandım adetım başladı bıraktım o sureden berı kullanmıyorum şuanCanım daha tedavıye bıle başlamadım ben adetımı bekliyrm ama kan sulandırıcı kullanıyorum. Hiç endişe edılcek bişey degıldaha iyi hatta vucudunda kan dolaşımı fazla olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?