- 21 Temmuz 2019
- 114
- 199
- 31
- Konu Sahibi karamel Latte
- #2.761
Yok hayır sadece yatakta önlem vardı o kadar ihtiyaç olursa hemşirelere seslenin demişlerdiIdrar icin sürgü mu verdiler peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok hayır sadece yatakta önlem vardı o kadar ihtiyaç olursa hemşirelere seslenin demişlerdiIdrar icin sürgü mu verdiler peki
Bencede çok erken hiç gerek yok erkene zamanında öğrenmek psikolojik açıdan daha iyi6.gun icin idrarda test erken mi sizce ya
1 gün daha bekleyim aynen. Senin kaçıncı günün canimÇok strese girecekseniz yapmayın ozaman biraz daha bekleyin
Çünkü varsa bile bazılarında idrarda geç çıkıyor
Birde sabah ilk idrarla yapılmasını önermişlerdi daha önce öyle bişey okumuştum ben de öyle yapacağım
Aldim artik boşa gitmesinBencede çok erken hiç gerek yok erkene zamanında öğrenmek psikolojik açıdan daha iyi
Erken canimerken gebelık testimi normal testmi
ben evde 6. Gunde cok silik.gormustum canim bekle yarin sabah yap ilk idrarla beklemissin bu saate kadar6.gun icin idrarda test erken mi sizce ya
Ya ne kadar erken öğrensen gebelik o kadar uzuyor hele o kan verme süreci çok kötü bir süreç ben gününde verdiğim halde 3 defa kan testine gittim gerek yok yani. Ne kadar geç o kadar iyiErken canim
Aynen canim bakayim öyle yapayim artikB
ben evde 6. Gunde cok silik.gormustum canim bekle yarin sabah yap ilk idrarla beklemissin bu saate kadar
Ay hayirlisi ile gebe oldugumuzu ogrenelim de süreç uzun gibi gelsin canim biliyorum kan verme süreci cok kötü kac defa yasadim o süreçleri insallah hepimiz güzel haberler aliriz ve güzel haberler veririz birbirimizeYa ne kadar erken öğrensen gebelik o kadar uzuyor hele o kan verme süreci çok kötü bir süreç ben gününde verdiğim halde 3 defa kan testine gittim gerek yok yani. Ne kadar geç o kadar iyi
kesinlikle öyle ama elimizde değil Maalesef canım keşke kendimizi TutabilsekYa ne kadar erken öğrensen gebelik o kadar uzuyor hele o kan verme süreci çok kötü bir süreç ben gününde verdiğim halde 3 defa kan testine gittim gerek yok yani. Ne kadar geç o kadar iyi
5.gün embriyosu 2 adet transfer yapıldı.Kaçıncı gün embriyosu? Bence kan için test gününüzü bekleyin test gününüz ne zaman
Evet en azından yarın sabah daha iyi olur umarım pozitif olsunBenim2. Günüm1 gün daha bekleyim aynen. Senin kaçıncı günün canim
Bir sebebi yok aslında, yani bir rahatsızlığım yok kan sulandırıcı gerektirecek. Doktor verdi sorgulamadım. Estrofem, hibor, coraspin ve prolutex verdi. Sadece estrofemi okurken kanda pıhtılaşma yapabilir diye okudum belki o yan etkiyi önlemek için vermiştir.neden kan sulandırıcı kullanıyosunuz??benımde factor3ve factor 5 heterozıgot oldugu ıcın bende hep kan sulandırıcı ıgne kullanacam ama bana pozıtıfı gorunce başlayacaksınız dedıler..opu’dan sonrakı adete kadar kullandım adetım başladı bıraktım o sureden berı kullanmıyorum şuan
evet muhtemelen benım naturel olmasının sebebı de bu ılacların pıhtılasmayı artırmasıymısbende de yatkınlık varmıs bızım merkez genetık testte ıstemıstı zorunlu ıyı ki ıstemısler yoksa bılmeyecektım hıcherkesım vucudu farklı ondan da herkesın tedavısı farklı tabı..allah emeklerımızın karsılıgını verır ınsallahBir sebebi yok aslında, yani bir rahatsızlığım yok kan sulandırıcı gerektirecek. Doktor verdi sorgulamadım. Estrofem, hibor, coraspin ve prolutex verdi. Sadece estrofemi okurken kanda pıhtılaşma yapabilir diye okudum belki o yan etkiyi önlemek için vermiştir.
Tedavi degıl canım transfer yapılcak bana rahım dinlendirme oldu. Rahım dinlendirmeden once bişey istediler mi?canım en tedaviye başlamadan önce benden bu testleri istedilerEki Görüntüle 2704770
Biliyorum beklemek çok zor ama sakın canını sıkma çok erken test yapmışsın inşallah cumartesi pozitifi görürsün bence sık kendini cumartesiyi bekle . Ben test günümde bile 34 ü gördüm düşük düye moralım bozulmuştu sonra artış gösterdi ama o üç kan veriş sürecim çok zordu benim için5.gün embriyosu 2 adet transfer yapıldı.
6.günümde değer 1.20 çıktı
Test günüm cumartesi
Bendede cıktı canım test yaptrdım bana 6 aya kadar kullanıcaksın dedıler yıne testler yapılcakmış bılmıyorum ne testı ona gore 9 ay bıle olabılıyomuş testlere gore karar verılcekevet muhtemelen benım naturel olmasının sebebı de bu ılacların pıhtılasmayı artırmasıymısbende de yatkınlık varmıs bızım merkez genetık testte ıstemıstı zorunlu ıyı ki ıstemısler yoksa bılmeyecektım hıcherkesım vucudu farklı ondan da herkesın tedavısı farklı tabı..allah emeklerımızın karsılıgını verır ınsallah
Insallah ya umarim sende ilk testinde pozitifi görürsün hemenEvet en azından yarın sabah daha iyi olur umarım pozitif olsunBenim2. Günüm
6. Gün sabah yapmaya başlayacağım
Sabırlı değilim maalesef
Ne gibi bi yan etkısı var? Bana doktorum yan etkısı olsa gebeler kullanmazdı gebe kullanıyosa sen hayli haylı kullanırsın gibisine getirdi
[/QUOTE
Senin ilkdegerinde dusuk cikmisti yanlis hatirlamiyosam canim sonra cok sukur artis gostermisti demi keseyi gormeye cagirdilarmi seni cagirdilarsa degerin kac olduda cagirdilar ben daha ne kadar kan vercem boyle merak ettimdeSen ne zaman keseyi görmeye gideceksin ?