- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.641
Hiç bilmiyorum canım kaçıncı gün oldugunuCaniim seninle ayni tarih transfer olmuştuk. Zaten betahcg hormonu 8.günde salinmaya baslamiyor muydu. O yüzden daha cok erken cumartesi insallah pozitifi görürsün
Suan olumsuz kafasndasn lütfen olumlu düşün karninda buyumeye calisan bir minik kuzu var belki o ihtimal icin olumlu olmaya değmez mi... sen inanmazsan olmaz lutfenInşallah keşke öle bisey olsa
Haklisin inşallah fafklimolueSuan olumsuz kafasndasn lütfen olumlu düşün karninda buyumeye calisan bir minik kuzu var belki o ihtimal icin olumlu olmaya değmez mi... sen inanmazsan olmaz lutfen
Şoyle düşun degerin 0 degil dimi ve 8. Gun beta salgilaniyor sneinki yavastan baslamis olabilir...insallah artmis dedigini duyarız canımHaklisin inşallah fafklimolue
Ben daha transfer olmadm kabzlk olunca dun aksamdan beri kullanmaya basladim hamilrlikte bile kullaniliyormus sorun olmaz yani ve etkisni gosterdi canmKızlar kabızlık için transferden sonra duphalac kullanan var mı ya kabız olmamak için elimden geleni yaptım gene kabız oldum
Inşallah ole bisey olur insallah 1.20 cikmisŞoyle düşun degerin 0 degil dimi ve 8. Gun beta salgilaniyor sneinki yavastan baslamis olabilir...insallah artmis dedigini duyarız canım
Ben de kullanacam artık ya kabız oldum incir kayısı hoşaplar çorbalar hiçbir işe yaramadı zeytinyağı ...Ben daha transfer olmadm kabzlk olunca dun aksamdan beri kullanmaya basladim hamilrlikte bile kullaniliyormus sorun olmaz yani ve etkisni gosterdi canm
Aynen hepsini denedim normalde bir tanesini yapsam etkili olurdu ama bu aldgmz progestandan dolayı hicbir ise yaramadiBen de kullanacam artık ya kabız oldum incir kayısı hoşaplar çorbalar hiçbir işe yaramadı zeytinyağı ...
Ben kullandim canim hergun 1 olcek sabah ac karnina gece yatmadan ictimKızlar kabızlık için transferden sonra duphalac kullanan var mı ya kabız olmamak için elimden geleni yaptım gene kabız oldum
Bana kefir cok iyi geldi. Gunde bir bardakKızlar kabızlık için transferden sonra duphalac kullanan var mı ya kabız olmamak için elimden geleni yaptım gene kabız oldum
Simdi versen cikar iyi beklemissin ben olsam verirdimBenimde bugün 9.günüm transferde cumartesi günü kan testim var. Söz verdim erkenden yapmıycam diye. Bu sabaha kadar hep sağ kasığımda batma oluyodu. Bugün adet sancısı gibi tüm kasık bölgemde ağrı varadet tarihimde düzenli olursa yarın gözüküyor. Çokta kararsız kaldım bugün kan versem mi? Erken mi yoksa daha?
Erken bence test gununu bekleyin insallah bebistendir bu ağrılarBenimde bugün 9.günüm transferde cumartesi günü kan testim var. Söz verdim erkenden yapmıycam diye. Bu sabaha kadar hep sağ kasığımda batma oluyodu. Bugün adet sancısı gibi tüm kasık bölgemde ağrı varadet tarihimde düzenli olursa yarın gözüküyor. Çokta kararsız kaldım bugün kan versem mi? Erken mi yoksa daha?
Dedigin kefiride aldimBana kefir cok iyi geldi. Gunde bir bardak
Kaçıncı gün yapmiştinız transferden sonraInşallah ole bisey olur insallah 1.20 cikmis
Ben ilk gun iki bardak kefir koca bir tabak kabak cekirdegi iki kalin dilim ananas yedim sonuc ishal oldumDedigin kefiride aldimsimdi onu da kullanirsam senin gibi olur muyum yarn transferde var
6.günüm yani dün yaptım.Kaçıncı gün yapmiştinız transferden sonra
Ayy gülmeyeyim bende senin yolunda gidiyorumBen ilk gun iki bardak kefir koca bir tabak kabak cekirdegi iki kalin dilim ananas yedim sonuc ishal oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?