- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.712
- Konu Sahibi karamel Latte
- #2.661
Ben kızıma hamile iken 5.gün yaptim çıkmamişti:) çok üzülmüştüm.çevremdekiler benim hep erken yaptigim tahlilleri bilirler. Ondan yükselebilir yani erken daha6.günüm yani dün yaptım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kızıma hamile iken 5.gün yaptim çıkmamişti:) çok üzülmüştüm.çevremdekiler benim hep erken yaptigim tahlilleri bilirler. Ondan yükselebilir yani erken daha6.günüm yani dün yaptım.
:) inşallah bende senin gibi olurumBen kızıma hamile iken 5.gün yaptim çıkmamişti:) çok üzülmüştüm.çevremdekiler benim hep erken yaptigim tahlilleri bilirler. Ondan yükselebilir yani erken daha
İnşallah konuyu baştan aşağa okudum :) herkes 5.gün kan vermeye başlamış bende bi heyecan yaptım şimdiye kadar yokmui gibi davranıyodum :)Erken bence test gununu bekleyin insallah bebistendir bu ağrılar
Normal heyecan yapman eger cikacak degerle arada kalmam diyosan yaptır ama bu benim motivasyonumu dusurur dersen yaptrmaİnşallah konuyu baştan aşağa okudum :) herkes 5.gün kan vermeye başlamış bende bi heyecan yaptım şimdiye kadar yokmui gibi davranıyodum :)
Canım8 buçuktaydı randevum , ilk biz girdik Herşey iyi dedi doktor , bakalım ne olacakYaaa of sen baya erkencisin ne ara gittin geldin benim 10 bucukta randevum bakalim ayni gune verecekmi
Kuzum bunda hiç heyecan yok nedense İlkinden çok umutluydum , tutmayınca bütün heyecanım kaçtıAy gözün aydın inşallah 3 gün var çok heyecanlı
Hayirli olsun canim darisi bize10.gün 335 12.gün 933 dileyen herkes emek veren herkes harika sonuçlar alsın inşallah dua edeceğim İnşallah Bizimde sağlıkla ilerler bu arada hiç belirtim yoktu endişelenmiştim belirti aramayın
Hayırlı olsn canım gözün aydın bende sabah kan verdim bakalım artış olmuşmu senın değerin çok güzel katlanmış maşallah10.gün 335 12.gün 933 dileyen herkes emek veren herkes harika sonuçlar alsın inşallah dua edeceğim İnşallah Bizimde sağlıkla ilerler bu arada hiç belirtim yoktu endişelenmiştim belirti aramayın
Duphalac kullanın ben çok kabız olurum bana iyi geldiKızlar kabızlık için transferden sonra duphalac kullanan var mı ya kabız olmamak için elimden geleni yaptım gene kabız oldum
Hayirli olsuuun insallah saglikla ilerler bende de yok hic belirti insallah görürüm pozitifi10.gün 335 12.gün 933 dileyen herkes emek veren herkes harika sonuçlar alsın inşallah dua edeceğim İnşallah Bizimde sağlıkla ilerler bu arada hiç belirtim yoktu endişelenmiştim belirti aramayın
Hep beni unutuyorsun belli değil canım regl olmadım daha bugun gideceğim 3 te randevum. Ayın 20 de ilaçlarla gel demişti ama ben regl olmadım diye bugun gitmek istedim sanırım ay sonu olur transfer ilk olduğu icin kestiremiyorum durumuUnutmusumdur canim transfer tarihini soyle bakim
Valla ben hep karın üstü yattımMerhabalar benim de transferimin 2. Günü
Acaba transferden sonra yatarken sağa sola döndünüz mü yoksa hep sırt üstü mü yattınız?
Sağa sola döndüm doktorum önemli değil demişti yatış pozisyonu cenin pozisyonunda uyurumMerhabalar benim de transferimin 2. Günü
Acaba transferden sonra yatarken sağa sola döndünüz mü yoksa hep sırt üstü mü yattınız?
Sanırım benimde öyle olur benim kontrolüm normalde 20 ekim ama regl olmadığım icin ısrarla bugun saat 3 te gideceğim haber ederim sana da canımAaa canım bende merak ettım beklıyorum haberını adet gecıkmesi olursa transferım uzucak
canım bende hep oyle uyumustum hatta hala oyle yatıyorum ya saga ya sola burdakı arkadaslar zararı olmaz demıstısımdı gayet rahat uyuyorum sag ya da sol işteMerhabalar benim de transferimin 2. Günü
Ooo ben yüzüstü de yatiyorum. Böyle şeylerin etken oldugunu düşünmüyorum.Merhabalar benim de transferimin 2. Günü