- 12 Mart 2019
- 14.778
- 34.164
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Rahme konuyor ama embriyo yerleşirken tüplere gidiyor ve tüpe yerleşiyor canımAynen tüplere zarar verıyomuş canım ya aman bizlerden uzak olsunDıs gebelik neden oluyo acaba doktorunda emb yerleştrmesınden dolayıda olabılıyo mu cunku tüp bebekte sanki zor bi ihtimal normal gebeliklerde daha olabılıtesi fazla gbi gelıyo insana. Tüplerle bzm işimiz yok rahıme konuluyo direk tüp bebekte
Canım 3. Transferimden hemen önce doktoruna bu serumuda sordum gerek yok dedi o tutunmayı etkileyen bişey değil değil anlamadım herkes tavsiye ediyor kafam çok karışık inşallah busefer olur ama aolmazsa bülent tıraşa gitmeyi düşünüyorum istanbula senın doktorun kim ben ankarada tedavi görüyorumBenım doktorum emb iyi olup tutmayınca onerıyo
Hosgeldin aramıza canim
Ilac igne cok kullaniyoruz malesef ama hersey bebek icin hic takma bunlari
Canım senın doktorun kim nerde bilgi verirsen sevinirimCok iyi canm gayet saglikli besleniyosun cay kahveyide transferden sonra birakirsan hic bi problem olmazhadi bakalim aramiza hosgeldin ❤
İşte tüp bebekte olasılık sanki az gbi gelıyo bu durum normal yollardan hamıle kalırken tüplerden gecıyo emb falan ama bizim tüplerle alakamız yok ki... oldu mu oluyo işteRahme konuyor ama embriyo yerleşirken tüplere gidiyor ve tüpe yerleşiyor canım
Canımm hiç oyle deme benim konsum yas 38 amh 0.38 idi 3 yumurtası cıktı 3 üde dollendi 3unude transfer yaptılar 3. Gun emb olarak su an bir kız bir erkek ikizleri varÇok teşekkürler..benim 2.denemem..yaşım 39 hatta 40 diyebiliriz.bu nedenle pek umudum yok..ama inşallah mucize olur.
Aa umut her zaman var deme oyleÇok teşekkürler..benim 2.denemem..yaşım 39 hatta 40 diyebiliriz.bu nedenle pek umudum yok..ama inşallah mucize olur.
Istanbul bahceci umut tüp bebek merkezi cem çelik canimCanım senın doktorun kim nerde bilgi verirsen sevinirim
Yok canim embiryo harekt halinde oluyo icerisi sıvı dolu bi bölge oldugu icin gidiyo tupe yerlesiyo.İşte tüp bebekte olasılık sanki az gbi gelıyo bu durum normal yollardan hamıle kalırken tüplerden gecıyo emb falan ama bizim tüplerle alakamız yok ki... oldu mu oluyo işte
Ayyy Allah korusunYok canim embiryo harekt halinde oluyo icerisi sıvı dolu bi bölge oldugu icin gidiyo tupe yerlesiyo.
Allah korusun tabi canimAyyy Allah korusun
İnşallah neden olmasınÇok teşekkürler..benim 2.denemem..yaşım 39 hatta 40 diyebiliriz.bu nedenle pek umudum yok..ama inşallah mucize olur.
Evt cem hocayı biliyorum instagramdan bakıyorum umut veriyor bana hiç ilaç verdimi cem hoca yumurta kalitesi için falanIstanbul bahceci umut tüp bebek merkezi cem çelik canim
Opudan once 2 tane vitamin verdi canim transferden once ve sonrada kullanıyoruzEvt cem hocayı biliyorum instagramdan bakıyorum umut veriyor bana hiç ilaç verdimi cem hoca yumurta kalitesi için falan
Benim ilk denemem zaten 3. Günde arayıp ucunun donduruldugunu söylediler ben de neden 5. Güne goturmediniz gitmeyecek gibiler mı diye sordum garanti edemiyoruz yazın çoğu gidemeyebiliyor riske atmiyorz dedi ama benim zaten toplam embriyo 3 adet toplamı 10 adet olsa belki birkaç tanesini denerlerdi anladığım buCanım benımde 3. Gun embrıyolarım var donduruldu. Yazdgn bir seyı anlayamadım sizin mi 5. Gune gtmıyor yoksa doktor mu riske atmak istemıyoruz doğal ortam daha iyi mi dedi?
Dondurulmus embriyonuz varsa sadece transfer ucreti aliyolar canim[bi şey sormak istiyorum başladık mesela tedaviye ve negatif oldu denememiz 2. Deneme için de para alıyorlar mı
İsimleri aklındamı mı canımOpudan once 2 tane vitamin verdi canim transferden once ve sonrada kullanıyoruz
Omepaq10 previt positive canimİsimleri aklındamı mı canım
Allah hayirli haberler almayi nasip etsinAaa oylemi inşallah hayrlı haberleride alırızyok benım daha once 5. Gun emb transferm oldu tutmadı canım o gecen sene aralık ayıydı. Sonra subatta yaptık 5. Gun emb var 3 tane onlar donduruldu havuz yapalım dedık ilerisi için bebek istersek diye pandemı grdı bu ay işte yıne yaptık 3. Gun emb 6 adet cıktı 3 u iyi kalıte dendi 3 u 2. Kalite dendi donduruldu. Aslında fazla emb vardı 5 e goturulebılırdı ama bulent hoca boyle gordu demekki belkide emb kaybetmek istemedı cozdurulunce hangısı ilerlicekse onu koycak daha konuşamadım adetımle gtcem boyle bir yolculugum var.. senın ilk mi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?