- 20 Temmuz 2020
- 590
- 902
- 18
- 43
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.361
Bana da bu ilaçları içerken ya da bittiktekten sonra 3 4 gun içerisinde olursun dedi. Bugün 5 gun oldu ilaçları kullanali hala bir şey yok☺Ağustos’ta op oldum Eylül’de ilk regl oldum bu 2 olması lazımdıregl 2.günü lucrin yapıldım ondan sonra olmadım 36 gün bugün doktorum olursun dedi ama onunda üstünden 1 hafta geçti olmadım
Aynen 4 gundur prolutex vuruluyorumprogestan basladilar mi simdiden ? o da bu belirtileri yapiyor
Masallahbelirtin oldu mu peki :) bizde taktik bu belirtiye
Agzindan bal damliyo canim insallahBu sefer olacak allahin izniyle
ekledim canımBeni de eklermisiniz
Lucrin 1 aylık doz kullandım ben o geciktiriyormuş sende mi kullandınBana da bu ilaçları içerken ya da bittiktekten sonra 3 4 gun içerisinde olursun dedi. Bugün 5 gun oldu ilaçları kullanali hala bir şey yok☺
Doğrudur canım sağlıkla ilerlesim rabbim kucağımıza almayı nasip etsin tek olsun ikiz olsun önemli değilO degerle belli olmuyormus canm cok yuksek degerlerde olup tek olanda oluyor
Teşekkür ederim bugun 1. Gün transfrin 21 Ekim test günüm hayırlısi ile bekliyorumHoş geldin aramıza canım hemen ekliyorum listeye bol bol sohbetler de görmek isteriz seni
Evet canım aynen öyle bir tane olsun sağlıklı olsun O da yeterDoğrudur canım sağlıkla ilerlesim rabbim kucağımıza almayı nasip etsin tek olsun ikiz olsun önemli değil❤
Sakin ol canımNe olur duanızı eksik etmeyin yarın bu test sonucunu nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.
Ay basladimiGünaydın kızlar ben prolutex igne ve progestan hap kullaniyorum sabah 2 aksam 2 sanirim kabizlik yaptı zeytinyağı incir yiyorum ama etkisi olmuyor sanirimbaska ne yapabilirim trasnsferimede az kaldı transfer sonrası sorun olur diye korkuyorum
Barkodu aldysanz 3 4 gibi çıkıyor sonucKızlar çılgınlık yapıp kan.verdim sağlık ocağına ne zaman cikar sizce sonuc
Cok iyi yapmissinKızlar çılgınlık yapıp kan.verdim sağlık ocağına ne zaman cikar sizce sonuc
Bi site verdi oradan takip edebilirsiniz dedi bakalmBarkodu aldysanz 3 4 gibi çıkıyor sonucRabbim insallah pozitf sonuclar nasip eder hayrli haberlerini bekliyoruz
Belirti olmuyo zaten canm korkma ilaclardan dolayi belirti saniyoruz herseyi olacaksa nasibinde varsa olucak benim 3. denemem elden bisey gelmiyo malesefMerhaba kızlar bende çarşamba transfer oldum. Cumartesi test günüm. Benim ikinci denemem. Hiç belirtim yok çok korkuyorum gün yaklaştıkça
Tamam kuzum oyle yapayım yag falan etki etmedi bende cunkuAy basladimiduphalac ic yoksa al transferden sonra hergun icersin birde eger yine kabizligin olursa transferden 1 gun once filan lavman yap ben eczaneden cocklar icin olani alip yapmistim doktorun asistanina sordum bi sakincasi yok yapabilirsin ama yine olursun bu ilaclardan demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?