- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- 133
- Konu Sahibi buzlu_kayfe
-
Maalesef artik o sistem degisti.sinyal vermezsen kaliyorsun, yokusta araci geriye kacirirsan kaliyorsun, bir seferde park edemezsen kaliyorsun! Yeni sistemde her turlu kaliyorsun ve 180 TL odeyip bi daha sinava giriyorsun. Dorduncu de alabilirsek ne mutlu bizesınavda sinyal vermeyi unutursan 2 puan kırıyorlar ama eğer seni çok heyecanlı bulurlarsa 10 puan kırıyorlar haberin olsun.
aynen agıstostaki benim için daha rahat olur şimdiden başlarsam ancak hazırlarım zaten kendimiŞimdi bir siteden baktım kayıtlar açık yazıyor.. :/ ben bugün kardeşimin makbuzunu götürücem kursa sorarım devam ediyor mu kayıt diye.. ama tavsiyem 1 temmuzda kayıt olup 22 ağustostakine girmen .. hem daha rahat çalışırsın hem de korkunu yenersin Hazirandakinin tarih çok yakın paniklersin :)
inşallah bizde o günleri yaşarız :)ayy aynı konuyu kaç gündür ben açmayı düşünüyorum. bende şu stajyer ehliyet olayını duydugumdan beri araba öğrenmeye çalışıyorum. eşim öğretmeye çalışıyor ama adam kafayı yiyecek durumda. Her bindiğimde bir heyecan, bir terleme, bir korku. eşim bazen çileden çıkıyor. 90 km hıza geldiğimde aşkım çok hızlıyım bak birşey olacak birşeyler yap diye cıyak cıyak bağırıyorum. arkama önüme bakamıyorum heyecandan, arabayı stop ettirdiğimde başlıyorum ağlamaya sürmücem ben yapamıyorum beceriksizim ben diyorum eşim inemezsin otur süreceksin diyor yok ben incem diyorum zorla oturtuyor sürdürüyorbende çok istiyorum şöyle müziği açarak havalı havalı araba sürmeyi ama bakalım nasip ne zaman olacak
KURSA GİT VE KORKUNU YENDİĞİNİ GÖRECEKSİN
kısa ve etkili hadi bismillah diyip başlıycaz bir şekildeNefes korkuyorsun ki ..
sürelerin senden farkı ne ?
cesaret ve dikkat baz gaza ..
eee bu haksızlık o zaman hayatımızda ilk defa sınava giriyor ve araca biniyoruz her hatamıza 180 tl vermek adilmi şimdi ???Maalesef artik o sistem degisti.sinyal vermezsen kaliyorsun, yokusta araci geriye kacirirsan kaliyorsun, bir seferde park edemezsen kaliyorsun! Yeni sistemde her turlu kaliyorsun ve 180 TL odeyip bi daha sinava giriyorsun. Dorduncu de alabilirsek ne mutlu bize
ben kullandıysam evet sen de kullanırsınehliyetimi almak rahat rahat araba kullanmak istiyorum.
kursa gitmek sorun değil sınavdanda korkmuyorum ama
arabaya binince bende heyecan başlıyor
nereye bakacağımı şaşırıyorum titriyorum
kursa gitmeden birazcık pratik olsun arabaya alışıyım diye
arada oturuyorum ama yapamadığımı görünce vazgeçiyorum hevesim kırılıyor
birgün bende usta şoför olup trafiğe çıkabilecekmiyim?
müzik açık olduğu halde panik yapmadan rahat rahat arabamı kullanabilecekmiyim ?
ya yapamazsam olmazsa hep içimde kalırsa bu heves
üzerimden nasıl atıcam korkularımı ??
ehliyetimi almak rahat rahat araba kullanmak istiyorum.
kursa gitmek sorun değil sınavdanda korkmuyorum ama
arabaya binince bende heyecan başlıyor
nereye bakacağımı şaşırıyorum titriyorum
kursa gitmeden birazcık pratik olsun arabaya alışıyım diye
arada oturuyorum ama yapamadığımı görünce vazgeçiyorum hevesim kırılıyor
birgün bende usta şoför olup trafiğe çıkabilecekmiyim?
müzik açık olduğu halde panik yapmadan rahat rahat arabamı kullanabilecekmiyim ?
ya yapamazsam olmazsa hep içimde kalırsa bu heves
üzerimden nasıl atıcam korkularımı ??
Hocam fazla kasma ne de olsa ilk sefer 80 kisiden 75i kalacak diyor. Direksiyon hocam ralli pilotu ama o bile ben ilk seferde kalirim bu sinavda diyor. Bilmiyorum nasil olacak boyle. Yillardir arac kullanan ama dorduncu sinavda da kalip yeniden kursa kayit yaptiranlar vareee bu haksızlık o zaman hayatımızda ilk defa sınava giriyor ve araca biniyoruz her hatamıza 180 tl vermek adilmi şimdi ???
olacak işmi ?
Sinyal vermeyince birakiyorlar canim. Sinavlarda 10 kisiden 5-6 sı kalkarken sinyal vermedigi icin kaliyor.Geçen gün kendi kendime gülüyordum arabada çünkü 2 ay önce ilk sınavda kalıp hüngür hüngür ağladım her arabaya bindiğimde yok dedim ben bu işi yapamam ben asla araba kullanamam.
Hatta sınavı geçtim ehliyeti aldım yine yapamadım o arabayı süremedim bir türlü nasıl panik nasıl korku dışarıdan gören birşey oldu sanar.
Eşim en sonunda dedi yok sen yapamazsın vazgeç yine üzüldüm korktum 1 hafta arabaya yaklaşmadım.
Birgün yine güç bela çıktım yine korktum yapamadım indim arabadan verdim eşime yine vazgeç dedi.
Nasıl sinirlendiysem ertesi sabah arabayı aldığım gibi çekmeköyden kadıköye gittim.
İşin özü şu ki sen istedikten sonra 1 günde bile sürersin o arabayı.
Ama sınav eski sistem değil puan olayı yok artık 1 kere sinyal vermedin diye kalmazsında benim gibi arabayı 5-6 kere stop ettirirsen kalırsın.
Hiç canını sıkma bunlara
dersler derken ne dersi?
kaç tl yazdırdınız barı kursa onu sorayım
ders dedıgınız sınıf derslerı degılmı?
dıreksyon derslerı ne zaman baslayacak ve kaac saat olacak bızım kurs bı tandıgımızın benı unutmasınlarda bu ogrenır ya kendı kendıne dıyerekten dıye soruyorum ben 400 tl kayıt oldum
Çıkan sorular hariç . Kısa ve öz nereye çalışsak tecrübeliler yardım.bana al şuna çalış yeter ve etkili diyeck biri lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?