- 23 Ocak 2009
- 1.685
- 1.058
- 208
- Konu Sahibi buzlu_kayfe
KURSA GİT VE KORKUNU YENDİĞİNİ GÖRECEKSİN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
debriyajla gaz arasında anlayamadıgım bır denge var :d
carparım arabalra maazllah
evet araba bagırmaya basladıgında stop edıyorArabanin sesini dinliyormusun hic ?
e ınsallah senınkı otomatıktırcanım bende aynıyım ya arabayı yeni aldık beynini yicen bu arabanın bakalım ne zaman diye kızıyor bana
yok cnm otomatik değil manuele ınsallah senınkı otomatıktır
evet araba bagırmaya basladıgında stop edıyor
debrıyajdan asagımı cekerden gaza sanırım taksıt taksıt basmak egrek yanı hcı durmadan yavas basıncada yemıyor herhalde anladıgım bu
e o zaman ınsallah uzun bır araba degıldıryok cnm otomatik değil manuel
bırde boyle denıcem o zaman dınleyerek hareket etmeyı cok sagolunBen araba hic surmedim Ama vitesli motosikletle ayni diyorlar calisma olayi
Ben debriyajı cekip 1e atiyorum debriyaji yavas yavas birakiyorsun biyerde sesi degisiyor henuz kalkmadan'gaz vermiyorken' ve gitmek istiyor onu hissediyorsun iste orasi kavrama noktasi orda hafif hafif bagirtmadan gaz vererek debriyaji yavasca birakirsan cok rahat kalkiyor az gaz verirsende yemeyebilir ondan stop eder devir gostergesine bak
Gerci bu kaldirma isi karburotorlu motorla enjeksiyonlu motor arasinda fark ediyor arabalarda nedir bilemeyecegim ama makinayi iyi dinlemek gerekiyor
yok canım hacbeke o zaman ınsallah uzun bır araba degıldır
Ben de çok istiyorum cute ama yapamamktan korktuğumdan yazılmıyorumbırde boyle denıcem o zaman dınleyerek hareket etmeyı cok sagolun
en azından arkaya cok derın olmasında dıye dusunmek lazım dımıyok canım hacbek
buyuk derken jeep filan gibimi?Ben de çok istiyorum cute ama yapamamktan korktuğumdan yazılmıyorum
Bır denesem devamı gelecek biliyorum
Ve deli gibi büyük araba kullanmak istiyorum
Hayranım öyle araba kullanan bayanlara
bırde boyle denıcem o zaman dınleyerek hareket etmeyı cok sagolun
Evet:)buyuk derken jeep filan gibimi?
kızlar hepımız ıstıyoruz ve suan yaapmıyoruz bakalım ben yaparsam sızde yaparsınız derım sıze
Hayır canım özellikle manuel aldım. Böylesi daha çok zevk veriyor banaaraban otomatık vıtesmı?
Kendine güvenmelisin tek care bu. Ben direksiyon dersinden once hayatinda hic araba kullanmamıştım. Direksiyon hocası yolun ortasinda durup direksiyona gec dediginde isik görmüş tavsan gibi kalmistim :) ama direksiyona gecince hic de oyle olmadi. Cesaretimi topladım yuruttum arabayi gittim. Sonra da inmek istemedim :) hic korkma aynaya mi bakacaksin, vites mi atacaksin, ya da gaza mi frene mi basacaksin o an olup bitiyor zaten. Karıştırırım diye korkma. Bir sure sonra otamatige bagliyor beyin. Psikomotor hareketler cabuk kavraniyor.ehliyetimi almak rahat rahat araba kullanmak istiyorum.
kursa gitmek sorun değil sınavdanda korkmuyorum ama
arabaya binince bende heyecan başlıyor
nereye bakacağımı şaşırıyorum titriyorum
kursa gitmeden birazcık pratik olsun arabaya alışıyım diye
arada oturuyorum ama yapamadığımı görünce vazgeçiyorum hevesim kırılıyor
birgün bende usta şoför olup trafiğe çıkabilecekmiyim?
müzik açık olduğu halde panik yapmadan rahat rahat arabamı kullanabilecekmiyim ?
ya yapamazsam olmazsa hep içimde kalırsa bu heves
üzerimden nasıl atıcam korkularımı ??