• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ehliyet panik korku

başaran kişilerin yazdıklarını tatlılıkla okudum
cok imrendim :KK70:
ama istanbulda sessiz sessiz sagda gidebileceğimiz bir yol varmı kı yaw
anamızı bellerler metrobus yolunda mesela?
ara yollar ıse hep tek serıt
benım derdım durdum kalkarken debrıyajla arabayı kaldırmak amma detaylı ısler yahu
ote yandan bazen debrıyaj fren bazen ıse sadece fren bunuda anlamadım nedendır dıye

Hızlı gıderken yavaslamak ıstersek once fren sonra debrıyaj. Dırek debrıyaja basarsan araba daha da hızlanır. Yavas gıderken dıyelımkı duracaksın ya da yavasladı araba duracak gıbı oldu hemen debrıyaja basabılırsın. Dıyelımkı u donusu yapıyorsun ve donerken frene bastın hızlı gırmemek ıcın ve araba duracak gıbı oldu(devırınden anlarsın) hemen debrıyaja basıyorsun.

Kalkarken eger yokus degılse ayagını frenden cek gazın ustune koy,ayagını hafıf debrıyajdan kaldırdıgında araba hafıf gıder gıbı oluyor ya o zaman gazı vermeye basla.

Yokusta ıse ayagın frende kalsın. Debrıyajdan hafıf cek, araba tıtredıgınde sabıt bırak ayagını debrıyajda. . Sonra hemen frenden cek gazı ver bıraz araba kalksın ondan sonra yavasca cek debrıyajdan. Demesı kolay bılıyorum ama ben yaptıysam herkes yapar

erkeklerdeki rahatlıktan istiyorum ya.. şehir dışında basıyorum gidiyo 120-140 ama arabaların içine girince, ışıklara gelince beni bi panik dalgası alıyo. kalkabilcem mi stop eder mi öndeki araba aniden yavaşlarsa naparım filan.. pratik olmadan olmuyo, panikten pratik olmuyo anlamadım valla

hayır gerek yok. ben sadece gecmıs yılların sorularını cozdum ama o da 2 saat felan calıstım. 92 aldım. Kardesım aynı sekılde 100 aldı .
bende o sorulara baktım ama ben cogunu hıc bılıyorum yanı ne bılım ılkyardım fılan cok uzak bana

bende durunca kalkamamak korkusuda vardı manuel kullanıyorum bu arada ,
onu yendım cok sukurde park olayı sorun yanı bıldıgın

Ben de manuel kullanıyorum. Büyük şehirde değilsen otomatik kullanmak bana gereksiz geliyor. Araba kullanıyormuşsun gibi gelmez ki öyle.İlk 3 gün arabayla savaştım resmen. O istop ediyor ben çalıştırıyorum. Yanımdakiler ver çalıştıralım diyor yok ben illa kendim yapacağım dedim :KK62::KK62:

Aman neden korkuyorsun ki?rahat ol araba sonucta en fazla stop edersin.5 yıl bitti bu sene .ilk 4 yıl otomatik kullandım.şimdi manuel kullanıyorum gerçek arabayı buldum kullandiğimi anlıyorum.hiç otomatiği kariştirma olaya zorlanırsın bastan düz vites kullan derim ben.ki aürücü kursu hocam bana sen otomatik araba kullanıyorsun aala başaramazsın demişti hevesim kırılmıstıama aldım hatta geçenlerde karşilastık maşallah kullanıyorsun ne güzel dedi:-)

Aman neden korkuyorsun ki?rahat ol araba sonucta en fazla stop edersin.5 yıl bitti bu sene .ilk 4 yıl otomatik kullandım.şimdi manuel kullanıyorum gerçek arabayı buldum kullandiğimi anlıyorum.hiç otomatiği kariştirma olaya zorlanırsın bastan düz vites kullan derim ben.ki aürücü kursu hocam bana sen otomatik araba kullanıyorsun aala başaramazsın demişti hevesim kırılmıstıama aldım hatta geçenlerde karşilastık maşallah kullanıyorsun ne güzel dedi:-)
:KK48::KK48: ben de otomatik vitesle ilgili aynı şeyi yazdım sizinle. Hem de aynı anda :KK56:

Ben de manuel kullanıyorum. Büyük şehirde değilsen otomatik kullanmak bana gereksiz geliyor. Araba kullanıyormuşsun gibi gelmez ki öyle.İlk 3 gün arabayla savaştım resmen. O istop ediyor ben çalıştırıyorum. Yanımdakiler ver çalıştıralım diyor yok ben illa kendim yapacağım dedim :KK62::KK62:
ıyı yapıyosun cnm
nerede yasıyorsunkı

50 soruda 28 dogru cevap verebılmısım
56 puan almışım ve gecememısım sınavı

bende o sorulara baktım ama ben cogunu hıc bılıyorum yanı ne bılım ılkyardım fılan cok uzak bana

ben zaten sadece ılkyardımdan hata yaptım sınavda. Hatta sace emotor ve ılkyardıma calıs dıgerlerı ıcın gecmıs yılların sorularını çöz.

ben zaten sadece ılkyardımdan hata yaptım sınavda. Hatta sace emotor ve ılkyardıma calıs dıgerlerı ıcın gecmıs yılların sorularını çöz.
valla hayırlısı esım dıyorkı sen araba kullanamazsın unut
ben dıyor sıze arabayı(cocuk var 5 yasında) verıpte ıkınızı bırakmam carparsın bırıne dıyor
acıkcası cokta hevesımı kırıyor ama ben yapcak gıbıyım yanı oyle bır korku yok bana ogretılmesı lazım
esımın kardesı egıtmen
esım usta sofor
gıttıgım kurs aıle dostu
hıc bırınden suanda hayır gormedım valal umudum kurstan yana

valla hayırlısı esım dıyorkı sen araba kullanamazsın unut
ben dıyor sıze arabayı(cocuk var 5 yasında) verıpte ıkınızı bırakmam carparsın bırıne dıyor
acıkcası cokta hevesımı kırıyor ama ben yapcak gıbıyım yanı oyle bır korku yok bana ogretılmesı lazım
esımın kardesı egıtmen
esım usta sofor
gıttıgım kurs aıle dostu
hıc bırınden suanda hayır gormedım valal umudum kurstan yana

Acıkcası ben ıstanbulda korkuyorum araba kullanmaktan cunku kımse trafık kurallarına uymuyor. Ozellıkle kadın suruculer cok fena, herkes 120 ıle gıderken kadın gecmıs en sol serıde 50 ıle gıdıyor. Trafık nasıl akıyorsa bızımle oyle gıtmemız lazım ya da en solda durma demi. Kardesım balıkesır'ın bır ılcesınde kullanıyor otomatık vıtes. Ogretmen oldugu ıcın okula arabayla gıdıyor, yolda 5 araba gorsek trafık var dıyomuş:KK57: Ben kursta her deste sınav yerıne kadar kendım kullanmasaymıs trafıge alısamazdım. Su anda kullanmıyorum araba yok henuz fakat esımın ısyerının verdıgı arabayla dur kalk yapmayı ogrendım baya. Gene de ıstanbul korkutuyo beni

bende istanbuldayız ıslek bır yerdeyız ustelık
hıc durmadan gıdecek olsak ne guzel olurdu :D
esım bızı erkek suruculerın sıkıstıracagını dusunuyor kaza yaptırırlar dıyor ama

ocak sınav sorularınıda cozdum ama ondanda 62 aldım :D
yıne olmadı

http://www.ehliyetsinavisonucu.com/22-mart-2015/

evet kızlar hadı cozelım kendımızı bır test edelım
82 puan aldım. Hala kolay sorular ki öyle çok incelemedim. Yazılı sınavda başarı için eski test sorularını bol bol çözmek gerek ,çok uzun zaman önce ehliyet almama rağmen sorular aynı gibi geldi bana. Ben ezberlemistim eski sinav sorularını o dönem.
Screenshot_2015-06-03-15-56-47-1.png

Back