- 14 Mayıs 2009
- 4.482
- 1.094
- 173
- Konu Sahibi buzlu_kayfe
hayır gerek yok. ben sadece gecmıs yılların sorularını cozdum ama o da 2 saat felan calıstım. 92 aldım. Kardesım aynı sekılde 100 aldı .soru ; bütün kıtabı ezberlemelımıyım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır gerek yok. ben sadece gecmıs yılların sorularını cozdum ama o da 2 saat felan calıstım. 92 aldım. Kardesım aynı sekılde 100 aldı .soru ; bütün kıtabı ezberlemelımıyım?
başaran kişilerin yazdıklarını tatlılıkla okudum
cok imrendim
ama istanbulda sessiz sessiz sagda gidebileceğimiz bir yol varmı kı yaw
anamızı bellerler metrobus yolunda mesela?
ara yollar ıse hep tek serıt
benım derdım durdum kalkarken debrıyajla arabayı kaldırmak amma detaylı ısler yahu
ote yandan bazen debrıyaj fren bazen ıse sadece fren bunuda anlamadım nedendır dıye
ben de ilk zamanlar ok gibi park ediyordum.Popişi dışarda kalıyordu arabamınkullanılıyo kızlar hıc korkmayın ,
kendınıze guvenın yanlızca
bndede park etme sorunu var
bende o sorulara baktım ama ben cogunu hıc bılıyorum yanı ne bılım ılkyardım fılan cok uzak banahayır gerek yok. ben sadece gecmıs yılların sorularını cozdum ama o da 2 saat felan calıstım. 92 aldım. Kardesım aynı sekılde 100 aldı .
bende durunca kalkamamak korkusuda vardı manuel kullanıyorum bu arada ,ben de ilk zamanlar ok gibi park ediyordum.Popişi dışarda kalıyordu arabamın
bende durunca kalkamamak korkusuda vardı manuel kullanıyorum bu arada ,
onu yendım cok sukurde park olayı sorun yanı bıldıgın
ben de otomatik vitesle ilgili aynı şeyi yazdım sizinle. Hem de aynı andaAman neden korkuyorsun ki?rahat ol araba sonucta en fazla stop edersin.5 yıl bitti bu sene .ilk 4 yıl otomatik kullandım.şimdi manuel kullanıyorum gerçek arabayı buldum kullandiğimi anlıyorum.hiç otomatiği kariştirma olaya zorlanırsın bastan düz vites kullan derim ben.ki aürücü kursu hocam bana sen otomatik araba kullanıyorsun aala başaramazsın demişti hevesim kırılmıstıama aldım hatta geçenlerde karşilastık maşallah kullanıyorsun ne güzel dedi
ıyı yapıyosun cnmBen de manuel kullanıyorum. Büyük şehirde değilsen otomatik kullanmak bana gereksiz geliyor. Araba kullanıyormuşsun gibi gelmez ki öyle.İlk 3 gün arabayla savaştım resmen. O istop ediyor ben çalıştırıyorum. Yanımdakiler ver çalıştıralım diyor yok ben illa kendim yapacağım dedim
bende o sorulara baktım ama ben cogunu hıc bılıyorum yanı ne bılım ılkyardım fılan cok uzak bana
valla hayırlısı esım dıyorkı sen araba kullanamazsın unutben zaten sadece ılkyardımdan hata yaptım sınavda. Hatta sace emotor ve ılkyardıma calıs dıgerlerı ıcın gecmıs yılların sorularını çöz.
Evet ben hiç direksiyon derslerine gitmedim ve ilk direksiyon sınavında egliyeti aldım aynı sekılde ilk manuel araba kullanmamda hiç stop etmeden kullandım doğustan varmiş bende sanırım/-)ben de otomatik vitesle ilgili aynı şeyi yazdım sizinle. Hem de aynı anda
valla hayırlısı esım dıyorkı sen araba kullanamazsın unut
ben dıyor sıze arabayı(cocuk var 5 yasında) verıpte ıkınızı bırakmam carparsın bırıne dıyor
acıkcası cokta hevesımı kırıyor ama ben yapcak gıbıyım yanı oyle bır korku yok bana ogretılmesı lazım
esımın kardesı egıtmen
esım usta sofor
gıttıgım kurs aıle dostu
hıc bırınden suanda hayır gormedım valal umudum kurstan yana
Nasıl yanı hıc derse gıtmeden nasıl öğrendınızEvet ben hiç direksiyon derslerine gitmedim ve ilk direksiyon sınavında egliyeti aldım aynı sekılde ilk manuel araba kullanmamda hiç stop etmeden kullandım doğustan varmiş bende sanırım/-)
82 puan aldım. Hala kolay sorular ki öyle çok incelemedim. Yazılı sınavda başarı için eski test sorularını bol bol çözmek gerek ,çok uzun zaman önce ehliyet almama rağmen sorular aynı gibi geldi bana. Ben ezberlemistim eski sinav sorularını o dönem.