bugün yine tıpkı dünkü gibi sporumu yaptım, duşumu aldım, müziğimi dinledim, motivasyonumu sağladım, indim aşşağıya atladım arabaya... çıktım aynı güzergaha, son ses müzik cıstak cıstak bi güzel döndüm durdum aynı yollarda. sonra avm ye girio alış veriş yapayım dedim..gayet güzel park ettim, gittim alış verişe..
2 saat kadar sürdü alış verişim, sonra otoparka bi döndüm ki ne göreyim, 2 saat önce bomboş olan otoparkta iğne başı kadar boş yer yok. ve adamlar park etmemiş, terk etmiş resmen. deli gibi bırakmışlar...
baktım benim araba hem iki yandan hem arkadan acayip sıkıştırılmuş. önce bırakıp gideyim akşam gelip alırım dedim, sonra saçlama çukulata, sen çıkarsın buradan dedim, ya Allah bismillah geçtim direksiyona...öne arkaya sağa sola, frenle ufak ufak hareketler ve sayısız manevra ile çıkmayı başardım!!!!!!! o kadar keyif aldım ki cıstak cıstak mutlu mutlu eve dönüp otoparka koyup çıktım yukarı...
eşimi aradım anlattım, arkadaşlarımı aradım, anlattım, annemi aradım anlattım..
hem de ne anlatma ballandıra ballandıra..sanırsın arabayı uçurmayı başardım..
evde kendi kendime şişindim, böbürlendim, oldum ben artık, süpper şoförüm, ah yavrum anan baban da mı şofördü, peh maşallah nidaları ile kabarttım da kabarttım kendimi..
sonra 2 saat falan geçti oturuyorum, bir anda kafamda şimşek çaktı..ya dedim nasıl çıktım ki ben oradan!!! acaba düzgün çıktım mı çarpmadan sürtmeden nasıl başardım ki..ama sürtsem falan hissederdim, ses çıkardı vs derken içime kurt düştü, kalktım hemen otoparka indim..bi baktım ne göreyimmmm :Bİ GÜZEL SÜRTTÜRMÜŞÜM TAMPONUUUU!!!
tüm havam fossss diye söndü, çıktım evde oturuyorum, bekliyorum akşam eşim gelsin de baksın diye :))))))))
ammannn ne yapayım, en kötü kazam böyle olsun inşallah..bu da nazar boncuğum olsun