• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ehliyet panik korku

27 haziran diye biliyorum ben :) kardeşim de girecek çünkü ..

Sınav Tarihleri ;
27 Haziran , 22 Ağustos, 10 Ekim, 12 Aralık ( Son sınav)

Sen bir sonra ki sıınava gireceksen Haziranın kayıtları bitti çünkü dersler bitti diye biliyorum.. 1 Temmuz da kayıt ol 22 Ağustostakine girersin.

ay ehliyetimi yeni almistim :KK70: tam tepeye lamba koymuslar :KK70: hahahahaha arabayi calistiramadim :KK70: arka arkaya sürmeye basladim öbür arabalarda beni solladi hahahahahha bütün tepe boyu arka arkaya sürdüm :KK70: cok utandim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
nasıl arka arkaya ya? hı anlamadım neden korktunmu naptın sen?
gecenlerde tv gordum kagıthane yokusunda kadın yayaya yol vermıs arabayı calıstıramamıs arka arkaya kaydırarak evın catısına cıkms

nasıl arka arkaya ya? hı anlamadım neden korktunmu naptın sen?
gecenlerde tv gordum kagıthane yokusunda kadın yayaya yol vermıs arabayı calıstıramamıs arka arkaya kaydırarak evın catısına cıkms

aynen öyle arabayi calistiramadim :D arabada arka arkaya gitti :D

Sınav Tarihleri ;

Sen bir sonra ki sıınava gireceksen Haziranın kayıtları bitti çünkü dersler bitti diye biliyorum.. 1 Temmuz da kayıt ol 22 Ağustostakine girersin.
calısıyormu kardesın?
25-27 neyse valla fark etmez ama hıc calısmadım henuz

Ahanda aynı ben. 2008 de İzmirde ehliyetimi almaya çalışırken aynı bu durumdaydım. Araba kullananlar bana uzaydan gelmişler gibi geliyordu ki Allahtan yakınlarımda kullananlar vardı ve ben onların uzaydan gelmediklerini kendime hatırlatabiliyordum :-) 2008 de aldım ehliyetimi koydum bir kenara. ( o güne kadar nefes egzersizleri yaptım ama, stresimi yenebilmek adına) ehliyet için direksiyon sınavımda arabadan inice tüm kaslarımın kasıldığını ve bir hafta kas ağrısı çektiğimi hatırlıyorum:-) Şimdi yaklaşık 1,5 yıldır araç kullanıyorum. Müziğim açık, yollar benim. Sohbetimide edebiliyorum kurallar çerçevesinde :KK66: Bu süreçte kullandığın aracın ve kendine olan güveninin çok büyük rol oynadığını farkettim. Aracım hyundai getz, kullanımı çok rahat. Kendime güvendiğim sürecede herşey çok güzel. Sende bu günleri göreceksin yeterki birazcık cesaret :cool:
araban otomatık vıtesmı?

:KK51::KK62::KK51:
ehliyetimi almak rahat rahat araba kullanmak istiyorum.
kursa gitmek sorun değil sınavdanda korkmuyorum ama
arabaya binince bende heyecan başlıyor :KK43:
nereye bakacağımı şaşırıyorum titriyorum :KK43:
kursa gitmeden birazcık pratik olsun arabaya alışıyım diye
arada oturuyorum ama yapamadığımı görünce vazgeçiyorum hevesim kırılıyor
birgün bende usta şoför olup trafiğe çıkabilecekmiyim?
müzik açık olduğu halde panik yapmadan rahat rahat arabamı kullanabilecekmiyim ?
ya yapamazsam olmazsa hep içimde kalırsa bu heves :KK43:
üzerimden nasıl atıcam korkularımı ??
Aynı ben :KK51:
Etrafımdaki araba kullanabilen kadınlar kuzenlerim arkadaşlarım falan uzaylı gözüyle bakıyorum onlarda bana :KK53:
Birtürlü yenemiyorum bu korkumu sanırım hiçbir zaman yenemeyeceğim :KK17:

yok ne korkuosun cnm :KK70: bence kursa baslamadan zaten oturma direksyon arkasina tabiiki yanliz basina yapamazsin :KK70: kendi kendini korkutma :KK70:
Vallah bende korkuyordum baya bi soguk ter akiyordu bütün sirtimdan :KK70:
Sokagi ortaliyamiyordum bile yani solda oturdugum icin hahahahahaha ayyy :KK70:
Yaparsin yaparsin ... araba sürmek insana bi hürlük veriyor ve coook eglenceli :)):KK76:
Ah keşke :KK51:

Sınav Tarihleri ;

1 temmuzda hemen kaydımı yaptırıp 22 agustostaki sınava giricem o halde :)

1 temmuzda hemen kaydımı yaptırıp 22 agustostaki sınava giricem o halde :)
Şimdi bir siteden baktım kayıtlar açık yazıyor.. :/ ben bugün kardeşimin makbuzunu götürücem kursa sorarım devam ediyor mu kayıt diye.. ama tavsiyem 1 temmuzda kayıt olup 22 ağustostakine girmen .. hem daha rahat çalışırsın hem de korkunu yenersin Hazirandakinin tarih çok yakın paniklersin :)

Sınav Tarihleri ;

dersler derken ne dersi?
Şimdi bir siteden baktım kayıtlar açık yazıyor.. :/ ben bugün kardeşimin makbuzunu götürücem kursa sorarım devam ediyor mu kayıt diye.. ama tavsiyem 1 temmuzda kayıt olup 22 ağustostakine girmen .. hem daha rahat çalışırsın hem de korkunu yenersin Hazirandakinin tarih çok yakın paniklersin :)
kaç tl yazdırdınız barı kursa onu sorayım
ders dedıgınız sınıf derslerı degılmı?
dıreksyon derslerı ne zaman baslayacak ve kaac saat olacak bızım kurs bı tandıgımızın benı unutmasınlarda bu ogrenır ya kendı kendıne dıyerekten dıye soruyorum ben 400 tl kayıt oldum

Ahanda aynı ben. 2008 de İzmirde ehliyetimi almaya çalışırken aynı bu durumdaydım. Araba kullananlar bana uzaydan gelmişler gibi geliyordu ki Allahtan yakınlarımda kullananlar vardı ve ben onların uzaydan gelmediklerini kendime hatırlatabiliyordum :-) 2008 de aldım ehliyetimi koydum bir kenara. ( o güne kadar nefes egzersizleri yaptım ama, stresimi yenebilmek adına) ehliyet için direksiyon sınavımda arabadan inice tüm kaslarımın kasıldığını ve bir hafta kas ağrısı çektiğimi hatırlıyorum:-) Şimdi yaklaşık 1,5 yıldır araç kullanıyorum. Müziğim açık, yollar benim. Sohbetimide edebiliyorum kurallar çerçevesinde :KK66: Bu süreçte kullandığın aracın ve kendine olan güveninin çok büyük rol oynadığını farkettim. Aracım hyundai getz, kullanımı çok rahat. Kendime güvendiğim sürecede herşey çok güzel. Sende bu günleri göreceksin yeterki birazcık cesaret :cool:
inşallllaahhhhhh tek istediğim şuan gerçekten ehliyemi alop arabamı kullanmak :(
ay ehliyetimi yeni almistim :KK70: tam tepeye lamba koymuslar :KK70: hahahahaha arabayi calistiramadim :KK70: arka arkaya sürmeye basladim öbür arabalarda beni solladi hahahahahha bütün tepe boyu arka arkaya sürdüm :KK70: cok utandim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
tüm şaçmalıklara razıyım :D

dersler derken ne dersi?

kaç tl yazdırdınız barı kursa onu sorayım
ders dedıgınız sınıf derslerı degılmı?
dıreksyon derslerı ne zaman baslayacak ve kaac saat olacak bızım kurs bı tandıgımızın benı unutmasınlarda bu ogrenır ya kendı kendıne dıyerekten dıye soruyorum ben 400 tl kayıt oldum
Sınavı geçtikten sonra uygulama dersleri başlıyor ama senin kursunu bilmiyorum sınav sonuçları 7 Temmuzda açıklanacak diye biliyorum.. sen 7 temmuzda bir ara kursunu o zamana kadar belli olur uygulama dersleri
Aynen sınıf derslerinden bahsediyorum onlara girmedi.. bu hafta bitti onlarda bizim kursun.. ama çıkmış sorular ve kitapçık yeterli olur diye tahmin ediyorum. İnternetten indirdim hep soruları..
Kursa biz hiç para vermedik.. kursun mali müşaviri bizim bir tanıdık siz benim adımı verin dedi .. biz sonra hesaplaşırız dedi daha da hiç para vermedik.. tahminimce almayacak para :))) Ama dün sınav parası 60 tl yatırdım bugün de makbuzun fotokopisini götürcem kursa
Kursun ben kayıtta sormuştum asıl ücreti 700 tl imiş .. ama aynı anda arkadaşımda başka bir yerde kayıt oldu 650 tl ye :)) Sanırım her yer farklı.. millet ne koparırsa :))

Sınavı geçtikten sonra uygulama dersleri başlıyor ama senin kursunu bilmiyorum sınav sonuçları 7 Temmuzda açıklanacak diye biliyorum.. sen 7 temmuzda bir ara kursunu o zamana kadar belli olur uygulama dersleri
Aynen sınıf derslerinden bahsediyorum onlara girmedi.. bu hafta bitti onlarda bizim kursun.. ama çıkmış sorular ve kitapçık yeterli olur diye tahmin ediyorum. İnternetten indirdim hep soruları..
Kursa biz hiç para vermedik.. kursun mali müşaviri bizim bir tanıdık siz benim adımı verin dedi .. biz sonra hesaplaşırız dedi daha da hiç para vermedik.. tahminimce almayacak para :))) Ama dün sınav parası 60 tl yatırdım bugün de makbuzun fotokopisini götürcem kursa
Kursun ben kayıtta sormuştum asıl ücreti 700 tl imiş .. ama aynı anda arkadaşımda başka bir yerde kayıt oldu 650 tl ye :)) Sanırım her yer farklı.. millet ne koparırsa :))
galıba aynen oyle
benımkı baslayacakmıs egıtımı veren kısı kayınpederın askerlık arkadası ve aynı bınadalar benıde sever adam
sen ogrenene kadar ben sana 30 saat 40 saat gosterıcem dedı sanırım bende umıt yok erkenden baslayacagız bu hafta sonu ılk ders mesela bızım
e hadı hayırlısı ya

galıba aynen oyle
benımkı baslayacakmıs egıtımı veren kısı kayınpederın askerlık arkadası ve aynı bınadalar benıde sever adam
sen ogrenene kadar ben sana 30 saat 40 saat gosterıcem dedı sanırım bende umıt yok erkenden baslayacagız bu hafta sonu ılk ders mesela bızım
e hadı hayırlısı ya
Çok şanslısın ki öğreten var ben babamla kavga ede ede öğrendim :)) Hatta bir iki öğren sonra çık trafikte yandan yandan dörtlüleri aç öyle öğren .. daha çabuk kapıyorsun.

ayy aynı konuyu kaç gündür ben açmayı düşünüyorum. bende şu stajyer ehliyet olayını duydugumdan beri araba öğrenmeye çalışıyorum. eşim öğretmeye çalışıyor ama adam kafayı yiyecek durumda. Her bindiğimde bir heyecan, bir terleme, bir korku. eşim bazen çileden çıkıyor. 90 km hıza geldiğimde aşkım çok hızlıyım bak birşey olacak birşeyler yap diye cıyak cıyak bağırıyorum. arkama önüme bakamıyorum heyecandan, arabayı stop ettirdiğimde başlıyorum ağlamaya sürmücem ben yapamıyorum beceriksizim ben diyorum eşim inemezsin otur süreceksin diyor yok ben incem diyorum zorla oturtuyor sürdürüyor :KK48: bende çok istiyorum şöyle müziği açarak havalı havalı araba sürmeyi:cool::cool::cool: ama bakalım nasip ne zaman olacak

Çok şanslısın ki öğreten var ben babamla kavga ede ede öğrendim :)) Hatta bir iki öğren sonra çık trafikte yandan yandan dörtlüleri aç öyle öğren .. daha çabuk kapıyorsun.
debriyajla gaz arasında anlayamadıgım bır denge var :d
carparım arabalra maazllah

benım bu ayın 25de yazılı sınavım var
kullanıyorum sorun degıl ama araba otomatık degıl durdummu kaldıramıyorum 10 kere stop ettırıyorum arabanın beynını yıcem bu gıdısle
canım bende aynıyım ya arabayı yeni aldık beynini yicen bu arabanın bakalım ne zaman diye kızıyor bana

debriyajla gaz arasında anlayamadıgım bır denge var :d
carparım arabalra maazllah
ayyy aynen bende de eşim debriyajdan çektiğin kadar gaza yüklen diyo yükleniyorum olmuyor korkuyorum sanki araba kaçıp gidecekmiş gibi hissediyorum. hatta eşime diyorum debriyaj olmasa vites olmasa tam öğrencem ya diyorum kızım debriyajsız araba mı olur debriyaj olmadan hiç birşey yapamazsın arabada nasıl unutuyorsun diyo

Back
X