Egzama :(

Elimdeki egzamalar basima dert. Artik bilegimden asagiya dogru iniyor. Yok mu bunun kesin cozumu. :KK43:

Benimde 3 senedir elimde Egzama var..hatta Mantar ile karisik..Hollanda ve turkiyede gitmedigim doktorlar kalmadi..yazdiklari ilacin en fazla 2 hafta faydasini gordum..egzama sonsuza kadar gecmeyen bisey . gecti gibi gorunsede alt tabakada gizli kalir'' Allah yardimcimiz olsun..Sudan sabundan vs vs uzak durmak lazim. ayrica dut kurusunu oneren cok ama onu da cok yaptim onunda faydasini gormedim.

Arkadaşlar konuya geçte olsa cevap vermek istedim. 2 hafta önce cildiye doktoruna gittim. Şikayetlerim yüzde kollarda ellerde pul pul dökülme yanma kaşıntıydı. Yanaklarımda kılcal damarlardan dolayı kızarıktı. İlk gittiğim doktor roza hastası deyip krem yazıp yollamıştı ama şikayetlerim devam edince farklı bir doktora gitmeyi düşündüm. Doktor egzema olduğumu söyledi fakat bende kabarcık yada bildiğimiz egzema tarzı yuvarlak şekilde kızarıklıklar izler yoktu. 3 tane el kremi 1 tane de yüz kremi verdi. Hemen gittim aldım el kremlerinin ismi FİTO-NUTRAPLUS %10 VE TİRECORT. Yüzüm içinde DERMECTO krem verdi. DERMECTO yu eczanelerde bulamadım internetten sipariş verdim. Rabbime şükürler olsun ki vermişim. İnanın ben bile kullandıktan sonra bu benim yüzümmü bunlar benm ellerim mi diye ikide bir ya aynada kendime bakıyorum yada ellerime dokunuyorum. Allah o doktordan binlerce kez razı olsun ne kaşıntı ne yanma ne pullanma hiçbir şeyim kalmadı ama tedavim devam ediyor tabiki. Bi faydası olur diye yazıyorum mutlaka deneyin derim

egzama benim bircok yerimde var malesef dogustan gelen birsey..en kotusude aylardir yuzume ve gozumede bulasti..aldigin ilac yuzune gercekten iyi geldimi ? yuz bu sonucta insan korkuyor bisey surmeye..

kesinlikle çok iyi geldi ama tedavi süresi boyunca düzenli kullanım şart yüzüm kaşıntıdan pullanmadan çatlar kanardı şimdi resmen pamuk yumuşaklığında kaşıntıda kızarıklıkta yok ellerim bebek eli gibi pürüzsüzleşti. ki ben bazen sürmeyi unutuyorum ona rağmen hiçbir şikayetim yok. DERMECTO yüz kremi de zaten tamamen egzema üzerine bir krem ve gerçekten gözüm kapalı tavsiye ederim. Lütfen deneyin gerçekten pişman olmazsınız. Eczanelerde bulunması çok zor ben 7 8 tane gezdim depoları arattırdım ama yoktu bende internetten eczaneyiz.comdan sipariş verdim hala da kullanıyorum

Eşimdede var kabarcıklar halinde sırtlarında falanda var. Ne sürdüysek kesin çözüm olmadı şimdi beyaz dut kurusu denicem 15 dk kaynatp suyu ekxamalı yerlere sürülcekmiş eller bekletilcekmiş suyun içinde bakalım fayda etcekmi

Merhaba aynı sorun bende de vardı LR Aloevera Box set (Acil yardım seti) olarak geçer. Çok etkili gerçekten. Çevremde birçok kişiye tavsiye ettim ve çok memnun kaldılar. İsterseniz size yardımcı olabilirim

Eşimdede var kabarcıklar halinde sırtlarında falanda var. Ne sürdüysek kesin çözüm olmadı şimdi beyaz dut kurusu denicem 15 dk kaynatp suyu ekxamalı yerlere sürülcekmiş eller bekletilcekmiş suyun içinde bakalım fayda etcekmi

Merhaba aynı sorun bende de vardı LR Aloevera Box set (Acil yardım seti) olarak geçer. Çok etkili gerçekten. Çevremde birçok kişiye tavsiye ettim ve çok memnun kaldılar. İsterseniz size yardımcı olabilirim

Kizlar Belçikada yasiyorum. Aile doktorumuzun kendi yaptigi bi krem var egzama icin. Kim surduyse onun egzamasi falan kalmadi. Annemde de oluyordu, bitti cok sukur.
Ne yapipta sizinle paylasabilirim bilmiyorum, cunku adam kendi yapiyor bi adi falan yok yani kremin.
Belçikada yasayanlar icin doktor bilgilerini verebilirim.

Merhaba kızlar, Aynı şekilde benim de egzama sorunum var. Avuçlarımda ve ayaklarımda varlar ve sulu egzama :KK43: Çok fazla kaşınmıyor ama çok rahatsız edici olduğu kesin :KK43: İlaçlar kullandım, 2 yıldır bu sıkıntıyı çekiyorum ben de... Bazen sönüyor bazen çok fazlalaşıyor. 2-3 farklı çeşit merhem kullandım. Kremler bitince geçtiğini düşündüm fakat yeniden çıktılar. EN SONUNDA ÇÖZÜMÜ BULDUM! :KK70: Hindistan Cevizi yağı! Kesinlikle kurtuldum şu illetten. Ama yağın %100 doğal olmasına dikkat edin. Soğuk sıkım olmasına da. Link paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama isteyenler mesaj atabilir ben aliekspreesten aldım linkini gönderebilirim. Orijinaldi ve fiyatı çok çok uygundu. Daha uygun bulabilirseniz hiç kaçırmadan edinin ve deneyin derim. Umarım faydalı olabilirim :)

Elimdeki egzamalar basima dert. Artik bilegimden asagiya dogru iniyor. Yok mu bunun kesin cozumu. :KK43:
Merhaba ben de 4 yıldır ellerimdeki egzamayla uğraşıyordum. Ne duyuyorsam deniyordum. Bu yazın başında internette bi eczacının hazırladığı kremin reklamını gördüm. Dedim ki bir de onu deneyeyim ne kaybederim. Kargo bedeliyle beraber 53 lira ödedim. Makul bi ücret zaten. Ve mucize gerçekleşti. Ellerim iyilesti. Her gün şükrediyorum dua ediyorum bunun için. Gercekten çok büyük sıkıntıydı benim için. Simdi ulaşabildiğim herkese duyurmaya çalışıyorum. Kremin adını vermemiz herhalde yasaktır. Tahsin arslan diye bir eczacı bulmuş bu kremi. Bildigim kadariyla tamamen bitkisel ve kortizon icermiyor. Deneyin bence..

Malesef yok stresten ve kimyasaldan uzak dur dedi islak mendil bile kullanmıyorum bi kullandim ilac 2kez fayda etmiyo lazer tedavisi bile oldum eldivenle yasiyorum ve asla islak birakamiyorum bebek sampuani kullanıyorum azalıyor

X