aynen canım :) alışıyorlar zamanla..
ben 1 sene ugrastim alistirmak icin ailemi ancak daha yeni kabullendiler birbirimizi sevdigimizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım :) alışıyorlar zamanla..
bak şimdi tatlım yaşınız küçük değil ay cahil geçer hevestir denmez.. sen 30 beyefendi 41di galiba .. bak annennın yanındasın hemen şu anda kalkıyosun bi şeklde konuyu açıyosun onunuzde 1 aylık bır zorluk var hiç tasalanma bir an önce bu engeli aşıp evlenmeniz lazım artık kız yaşınız geçecek çocuga coguga karısma vaktınız geldi sizin bu izin süresince bu konu anneye açılmış olacak tatlım oldumu lamı cimi yok :) emin ol çok rahatlayacaksın.. birde bu bey bu yaşına kadar neden evlenmemiş??? ve sanırım genç ruhlu ve yakışıklı karizması olan bir bey ben öyle hayal ediyorum
evet ayni hayal ettigin gibi:) genc ruhlu oldugu icin 35 falan gosteriyo.. kimse inanamiyo yasini ogrendiklerinde.
bu yasina kadar hep sorunlu iliskiler yasamis ve evlenmek istememis guvenememis problem yasayacagini dusunmus. butun iliskileri problemli olmus.
annem tv izliyo ben de internetteyim.. hale bak.. korkuyorum nerden baslayacagimi bilemiyorum durup dururken konu acmak ne zor.. sinirlerim bozuluyo gulmek geliyo icimden sinirim bozulunca da.. ey allahim yarebbiimm.. ne diye baslanir soze..
ben 1 sene ugrastim alistirmak icin ailemi ancak daha yeni kabullendiler birbirimizi sevdigimizi
ben de 10 ay uğraştım canım sorma neler çektiğimi.. habire laf sokmalar, isteksiz tavırlar.. neyse ki bitti hepsi sonunda :) sizde sorun neydi canım neden istemediler?
ben almanyadayim o türkiyede. bende türkiyedeydim 2 hafta daha dün geldim. geldiler görüstüler benimki bide tek geldi annemle konusmaya :) ise yaradi galiba :) artik bisey demiyorlar ama nisan icin erken oldugunu söylüyorlar sende neden istemediler?
kararınızın doğruluğundan emin olmak istiyorlar demek ki canım.. olsun sıkma canını birgün nişanınız da düğününüz de olur inşş.. ayrıca istenmeyecek bi yanı da yokmuş ki Türkiye güzel gel sen de :) bizde akrabalık var canım ondan istemediler hangi devirde yaşıyoruz muhabbeti yaptılar baya bi..
bak ne güzel iste okadar negatif tepki vermemis :)
bütün anneler bu konularda icinde SIKINTI olusturuyor senin mutlu olmani istemis eger sen mutluysan oda mutlu olur merak etme güzelim :)
hadi hayirlisi bakalim
ben de konustum annemle.. aglaya aglaya anlattim.. en cok yas farkini takti kafasina.. off.. anlattim agladim ben rahatladim da.. kadinin icine sıkıntılar soktum dondu kaldi yazik.. babama bi sure bisey soylemeyiz. bakalim sonra neler olacak. ben senin mutlu olmani isterim baska bisey istemem dedi.
ben de konustum annemle.. aglaya aglaya anlattim.. en cok yas farkini takti kafasina.. off.. anlattim agladim ben rahatladim da.. kadinin icine sıkıntılar soktum dondu kaldi yazik.. babama bi sure bisey soylemeyiz. bakalim sonra neler olacak. ben senin mutlu olmani isterim baska bisey istemem dedi.
evt ztan almanya ya gelmek istemiyor bende türkiyeyi cok sevdigim icin oraya gitmek istiyorum :)
ya bilmiyorum ama akraba oldugunu bile bile o kisiyle bir yuva kurmak ters geliyor bana. ama eger siz mutluysaniz hicbirseyin önemi yok degilmi? :))
bişey soracagım daha önce evlendimi sevgilin
Şükürler olsun :) Konuyu okurken ter bişey olacak diye ödüm koptu :) Ne güzel anlayışlıymış anneciğin. Çok üstüne gitmeden yavaş yavaş alıştırmaya çalış, bir zaman sonra babanın alışması içinde yardımcı olacaktır. İnşallah düğün haberlerinizi de alırız buradan. Hakkınızda hayırlısı olsun