- 21 Aralık 2010
- 532
- 30
- 37
Silenzio; foruma kayıt olalı baya olmasına rağmen çok fazla yazmıyorum. Ama senin yazdıkların ilgimi çekmişti katiplik sınavlarına falan hazırlanıyor olman çünkü bende klavye sınavına hazırlanıyorum. Yaşadıkların bana hiç yabancı gelmedi bende önceki ilişkimde aynılarını yaşadım. Ama şimdiki ilişkimle karşılaştırınca diyorum ki ben eskiden ne kadar pasif aptal birisiymişim. Ben, ben değilmişim. O zaman bana sorsalar çok seviyorum derdim ama insan başka bir kimliğe büründüğünde bir süre sonra sıkılıyor birde böyle bir evlilik yaptığını düşünsene. Olmadığın biri gibi davranmak bir de ömür boyu karşındaki insanın istediği kimliğe bürünmek bir süre sonra o ilişkiden sıkılırsın ve hata yapan sen olursun. O zaman yaşadıklarımın hayatımda geri dönemeyeceğim hatalar yapmama neden oldu ama yol yakınken geri dön diyorum ben.
Kapanma olayına gelince benim kapalı arkadaşım vardı ama kız hep açık olmaya özendiği için yeniden açıldı. Tesettür çocuk oyuncağı değil kalbinden gerçekten geldiğinde ve taşıyabileceğine inandığın zaman kapan lütfen.
Sadece biraz sabret bu zamanlarda geçecek inşallah doğru kararı vermişsindir ve mutlu olursun....
Kapanma olayına gelince benim kapalı arkadaşım vardı ama kız hep açık olmaya özendiği için yeniden açıldı. Tesettür çocuk oyuncağı değil kalbinden gerçekten geldiğinde ve taşıyabileceğine inandığın zaman kapan lütfen.
Sadece biraz sabret bu zamanlarda geçecek inşallah doğru kararı vermişsindir ve mutlu olursun....