Yeni Bir Ben?..Özgürlük..

Silenzio; foruma kayıt olalı baya olmasına rağmen çok fazla yazmıyorum. Ama senin yazdıkların ilgimi çekmişti katiplik sınavlarına falan hazırlanıyor olman çünkü bende klavye sınavına hazırlanıyorum. Yaşadıkların bana hiç yabancı gelmedi bende önceki ilişkimde aynılarını yaşadım. Ama şimdiki ilişkimle karşılaştırınca diyorum ki ben eskiden ne kadar pasif aptal birisiymişim. Ben, ben değilmişim. O zaman bana sorsalar çok seviyorum derdim ama insan başka bir kimliğe büründüğünde bir süre sonra sıkılıyor birde böyle bir evlilik yaptığını düşünsene. Olmadığın biri gibi davranmak bir de ömür boyu karşındaki insanın istediği kimliğe bürünmek bir süre sonra o ilişkiden sıkılırsın ve hata yapan sen olursun. O zaman yaşadıklarımın hayatımda geri dönemeyeceğim hatalar yapmama neden oldu ama yol yakınken geri dön diyorum ben.

Kapanma olayına gelince benim kapalı arkadaşım vardı ama kız hep açık olmaya özendiği için yeniden açıldı. Tesettür çocuk oyuncağı değil kalbinden gerçekten geldiğinde ve taşıyabileceğine inandığın zaman kapan lütfen.

Sadece biraz sabret bu zamanlarda geçecek inşallah doğru kararı vermişsindir ve mutlu olursun....

Arkadaşlar günaydn..
Az önce facesinde ilişkisi yok yapmış..Meğer benim bulunduğum şehirdeymiş ailesinin yanında..Ama görüşmek bile istemedi..Gelse bile barışmam aslında bunu biliyorum..Ama yine de üzülüyo insan..Bu arada ben onun facesine girdiğimde ona bi bildirim gidiyo yani onla hala ilgilendiğimi düşünüyo büyük ihtimal..Ama merakta ediyorum neler yapıyo ki.. artık girmemem lazım sanırım..:KK50:

şuan acın taze oldugu için zorlanıyorsun ama canım herşey geçer bu hayatta.bende evlenmeden önceki 4 yıllık ilişkimde cok agır seyler yasadım.dershaneye bile göndermedi beni kıskanclıgından.hayatımla oynadı ama noldu bitti.hemde ben bitirdim.Rabbim laik bulmadı demekki.

helede annem memur hemde kapalı :KK4:bulsun olmazsa sana dönerim demek igrenç bişey...

canım benımkıyle benzer bır durum banada erkek arkadasım evlenmek ıcın memur olma sartını koydu.ama goruyorumkı senınkı aynı zamanda baska baska kotu huylarıda var.cesaretsız senı kosulsuz sewmıyor ayrıca bukadar kıskanc olmasından kendısının kotu nıyetlı oldugu anlasılıyor sakın gerı donme..okudukca tiksindim hele anneme soylıyımde kapalı ve memnur bulsun olmazsa sana gelırım demiş yaa şokk oldummm.sakın sakın...bi 4 yıl daha tuketme.kpss yede kendın için çalış....

Canım darılma ama bu yaşadıklarında biraz senin de suçun var.Onun dayattığı şeyleri kabul etmeyecektin.Ama tabi gönül sevince bazı şeyler fark edilmiyor.

Ayrılmakla en iyi kararı vermişsin.Evlensen hiç nefes bile aldırmazdı bu adam sana.Sakın üzülme;inan dışarıda seni kıymetini bilecek-seni olduğun gibi kabul edecek- biri elbet var.Bak gör pişman olup yine ağlayacak sana ama taviz verme .Bu senin hayatın istediğin gibi yaşa birilerinin istediği gibi değil.

nişanlımlada ufak tefek problemler yasıyoruz her ilişkide oldgu gibi fakat nişanlımın bana olan sevgisinden sonra sunu anladım..
gerçek sevgi karsındaki kişinin mutlu olmasını sağlayabilbek...
o kişi senin özgürlüğünü kısıtlayarak seni mutsuzluğa sürüklemiş hep..
ve senin mutsuzluğunla mutlu olmuş oda..
sen onu seviyorsun bu yüzden kapandın bu yuzde onun istediği gibi yasadın,konservtuar okumadın...
peki ya o senin için ne yaptı canım?
bu soruyu sor kendine..
senin için kale değer bişey yaptımı?
karsına öyle biri çıkacakki senin başarınla mutlu olcak..
seni gerektiği kadar kısıtlayacak,
gerektiği kadar kıskanacak..
hep bunu düşün ben hep böyle düşündüm ve çok şükür karşıma böyle biri çıktı...
nişanlım benim geçmişimi bilmiyor yal bi ilşkim oldu yani sadece 3 yıl bi ilişkm oldu bitti dedim...
ve ötesini bilmez,adını nerde yasadgnı vs...
neden biliyormusun beni geçmişimle yargılamaktan korktgu için...
bu yuzde ne ben onun geçmişini didiklerim nede o...
geçmişimize büyük bir saygmızı var ve mükemmel bir gelecek için birbirmizi basarıylara yönlendryoruz...
benim basarımla mutlu oluyor bende onun basarısıyla...
hiç unutmam nişanlım bigün bana kapanmayı düşünürmüsün diye sordu?
şuan için böyle birsey düşünümüyorum ilerisi için birsey diyemem dedim..sen istermydin kapanmamı dedim?
seni şu halinlede çok beğeniyorum ama ilerde modern bi şekilde kapanmanı isterdim ama benim için değil allah için kapan demişti...
ve o konu orda kapandı gitti...
allaha çok şükredyorum..bunları sana niçin anlatıyorum çünkü belkide senden daha ağır seyler yasadım geçmişte ve bazı arakdaşlarım olamasaydı onların bana destekleri olmasaydı bugünlere gelemeyebilirdim..
ve o zamanlar bende senin gibi düşünüyordum..
hiç adam gibi adam yok..
herkes aynı..
herkes hasta ruhlu gibi..
ama şuan o zamanlar bana imkansız gelen bir hayatın içindeyim çok şükür:nazar:
sende şuan bi süreçtesin ve 4 yıl yasamıssın ha diyincede bitmiyor elbette...
zamanla aşıcaksın ben inanıyorum güçlü karakterde birisin...
bende hergün mutlaka bakarım buraya canım sen istedğin için elimden gelen desteği vereceğime emin ol:KK34:

ne güzel canım ya nişanlınla Allah ömür boyu mutluluklar versin size inşallah..
Bi gün bende böyle şeyler söyliycekmiyim dersin..
Güvenebilicekmiyim ki..ne kadar anlayışlıymış nişanlın..İşte böyle birkişi istiyorum bende özgürlüğümü kısıtlayıp yönlendiricek birini değil!aynen dediğin gibi bana da şuan öyle bir hayat imkansız geliyo bende aynılarını söylerim umarım:) ama ben hala onu düşünüyorum nefret ettiğim ve barışma ihtimalim sıfır olduğu halde..Sanki ondan başkasıyla o güzel günler geçmezmiş gibi..neyse..desteğin için çokçokçok teşekkürler canımmmm..

canım benımkıyle benzer bır durum banada erkek arkadasım evlenmek ıcın memur olma sartını koydu.ama goruyorumkı senınkı aynı zamanda baska baska kotu huylarıda var.cesaretsız senı kosulsuz sewmıyor ayrıca bukadar kıskanc olmasından kendısının kotu nıyetlı oldugu anlasılıyor sakın gerı donme..okudukca tiksindim hele anneme soylıyımde kapalı ve memnur bulsun olmazsa sana gelırım demiş yaa şokk oldummm.sakın sakın...bi 4 yıl daha tuketme.kpss yede kendın için çalış....

Canım yaşadıklarını bilemem ama seninkide memur olma şartı koyduysa ve olamazsan evlilik gözükmüyorsa hayır gelmiyor inan..kıskançlığı söyledikleri yaptıkları bitirdi işte dediğin gibi..
evet kendi için çalışıyorum zaten artık cnım teşekkür ederim hayırlısı olsun hakkımzda.

Canım darılma ama bu yaşadıklarında biraz senin de suçun var.Onun dayattığı şeyleri kabul etmeyecektin.Ama tabi gönül sevince bazı şeyler fark edilmiyor.

Ayrılmakla en iyi kararı vermişsin.Evlensen hiç nefes bile aldırmazdı bu adam sana.Sakın üzülme;inan dışarıda seni kıymetini bilecek-seni olduğun gibi kabul edecek- biri elbet var.Bak gör pişman olup yine ağlayacak sana ama taviz verme .Bu senin hayatın istediğin gibi yaşa birilerinin istediği gibi değil.

yok canım niye darılıyım doğrular bunlar bende suçluyum..
Taviz tavizi getirdi kendimi ezdirdim ona karşı bulunmaz hint kumaşı sandım o da havalandıkça havalandı..
Ama gün gelicek ben artık aramıyorum sormuyorum hayatımı merak edicek..
Çünkü aynıları geçmiştede yaşandı..Aynı havalarla gitti..Özürlerle döndü yalvardı! Ama ben çıkıpta kurallarımı koymadım sana dönerim ama kıskançlığını bitir demedim..çocukça hoşuma gitti böyle davranması ve barıştım..
Başından belliydi..Şimdi tüm tanıdıklarım ben sana demiştim diycek..En acısıda bu..

şuan acın taze oldugu için zorlanıyorsun ama canım herşey geçer bu hayatta.bende evlenmeden önceki 4 yıllık ilişkimde cok agır seyler yasadım.dershaneye bile göndermedi beni kıskanclıgından.hayatımla oynadı ama noldu bitti.hemde ben bitirdim.Rabbim laik bulmadı demekki.

helede annem memur hemde kapalı :KK4:bulsun olmazsa sana dönerim demek igrenç bişey...

benimkidee dersanedeki tüm arkadaşlarımla küstürdü..Sınava çok az kala kavga etti ayrıldı..Öss günü ayrıldık..
V.s v.s hayatımı mahvetmek için elinden geleni yaptı..Ama istediği şey ona göre hayatımı düzene koymaktı.
Resmen benimle yarış halindeydi artık. Ben memur oldum sen olamadın. Ben şunu yaptım sen yapamadın falan. Bende ona benzemeye başlamıştım artık ki son anda kurtuldum! İnsanları hep küçük görür. Ya çalıştığı kurumdaki savcıyı bile küçük görür mü insan yaaa!!!O kadar değişik bi şahıs yani..nasip işte bakalım neler çıkıcak karşıma..Ne güzel evlenmişsin geçmişte kalmış kötü günler..Bi gün benimde öyle olur umarım..

canımm inan çok normal onun face inde hala dolanman çünkü sen sürekli onu düşünerek hareket etmişin şimdi sudan çıkmış balık gibisindir evet ama inan geçecek ilk 6 ayı atlat ve ilk 1 ayı geçince zaten faceinden falan uzaklaşman gerektiğini kendin kendine şart koşacaksın zorlama kendini....sınav stresi falan daha beter olursun...kendine başka uğraşacak şeyler bul.....ayrıca onunla olan tüm bağlarını kopartman lazım yoksa dahada kötü olursun mesela 1.olarak o buradaymış niye beni aramadı.....oda zaten seni sinir etmek için daha şifresini bile değiştirmemiş onu silmeye iletişimlerini yokederek başla ama yavaş yavaş biranda olan hiçbirşeyin yararı olmaz nefret ede ede göre göre tek tek yok et iletişim araçlarını

canımm inan çok normal onun face inde hala dolanman çünkü sen sürekli onu düşünerek hareket etmişin şimdi sudan çıkmış balık gibisindir evet ama inan geçecek ilk 6 ayı atlat ve ilk 1 ayı geçince zaten faceinden falan uzaklaşman gerektiğini kendin kendine şart koşacaksın zorlama kendini....sınav stresi falan daha beter olursun...kendine başka uğraşacak şeyler bul.....ayrıca onunla olan tüm bağlarını kopartman lazım yoksa dahada kötü olursun mesela 1.olarak o buradaymış niye beni aramadı.....oda zaten seni sinir etmek için daha şifresini bile değiştirmemiş onu silmeye iletişimlerini yokederek başla ama yavaş yavaş biranda olan hiçbirşeyin yararı olmaz nefret ede ede göre göre tek tek yok et iletişim araçlarını

canım sınav stresi demişken bide korkum şu ya kazanamazsam..iyice rezillik artık..Hem kendime güvenim açısından..
Hem onun düşünceleri açısından..Kazanmalıyım ki oda görmeli bunu..İşte o zaman aklımın ucundan geçmiycek buna da eminim..Sinir etmek için şifresini bile değiştirmemiş demişsin doğru canımda..Ben sanıyorum ki o benden tamamen ayrılmak için söylemedi onları eskisi gibi dönücemi sanıyo..Çünkü özgürlüğümü isteyen benim hatalı benim onun gözünde! hatalı o olsa çoktan arardı ama benim! bence değil tabi ona göre hatalıyım. Ama ölsemde aramam artık..
Kendimce birsürü hayaller kurdum onun yapmama izin vermiyceği bir sürü şeyi yapıcam mesela şu nişandan sonra..
Nişanda..Barışsam bu hayallerimide kaybedicem bu yüzden artık o yok..Tek tesellim böyle artık..
6 ay bi geçse evet..zaten 6 ay içinde beni rahat bırakıcağını sanmıyorum onun..Ben tamamen soğusam bii..oo yeter bana..

canım ben 2012 ye hazırlanıyorum ama zaten klavye sınawı da puandan sonra mulakat seklınde deilmi ??

canım bende bunu demek istedim sınav stresi diye bu seni daha çok sinir ediyor hırslandırabilir de ama unutmaki herşeyin fazlası zarar kazanamazsanda dünyanın sonu değil :KK47:............ayrıca inanıyorumki düzenli çalışmayla sen başarabilirsin ama unutmaki çok fazla hırs insanın hızını yavaşlatır...evet yapacağım de ve düzensiz değil düzenli mesela birgün öğlen birgün sabah birgün akşam çalış çünkü sınava girerken her ortamda çalışmış olursun nasıl gireceğin belli değil saati sonuçta.....birgün geceninköründe yorgunken birgün sabahın nurunda erkenden çalış:KK6: düzenli çalış dedim ama sanki düzensizliğide savundum gibi ama öyle değil hergün belli zamanını ayır
evet o senin ona dayanamayıp dönemeni yalvarmanı istiyor

canım ben 2012 ye hazırlanıyorum ama zaten klavye sınawı da puandan sonra mulakat seklınde deilmi ??

adalet mezunuysan mülakatsız tercih yaparak giriyorsun.mükakatsız.
Eğer lise olarak giriceksen sınava adliyeler falan alımlar yapıyo yılda 2 defa.
Onlara giriceksin önce 3 dakikada 90 kelime yazman lazım sonrasında mülakat.
Tabi daha fazla kelime yazarsan senin için avantaj. mülakatta ise genel kültür tarih v.s soruyolar.
En fazla puan alanda giriyor işte. Bende şu adliyelerin alım yapmasını bekliyorum aynı zamandada yargıtay ilan verdi 150 kişi alıcak zabıt katibi Orayada giricem sınava inşallah olur artık bakalım. Bende 2012 'ye önlisans olarak giricem adalet mezunu olarak. Tabi önlisans,lisans mezunuysanda bahsettiğim sınavlara girebiliyorsun yanlış anlama sadece lise değil.

canım bende bunu demek istedim sınav stresi diye bu seni daha çok sinir ediyor hırslandırabilir de ama unutmaki herşeyin fazlası zarar kazanamazsanda dünyanın sonu değil :KK47:............ayrıca inanıyorumki düzenli çalışmayla sen başarabilirsin ama unutmaki çok fazla hırs insanın hızını yavaşlatır...evet yapacağım de ve düzensiz değil düzenli mesela birgün öğlen birgün sabah birgün akşam çalış çünkü sınava girerken her ortamda çalışmış olursun nasıl gireceğin belli değil saati sonuçta.....birgün geceninköründe yorgunken birgün sabahın nurunda erkenden çalış:KK6: düzenli çalış dedim ama sanki düzensizliğide savundum gibi ama öyle değil hergün belli zamanını ayır
evet o senin ona dayanamayıp dönemeni yalvarmanı istiyor

Canım teşekkür ederim tavsiyelerin için evet öyle yapıyorum bende çalışmalarım düzenli.Çok şükür ki 3 dakikada 90 yazmam gerekirken çalışmalarımı arttırdım 170 falan yazıyorum. Sınavda heyecansız yazsam. Malum ülkemizde torpil var ama bakalım nolucak.. Ona inat herşeyi başarıcam.. Korkuyorum ama dediğin gibi hırs çok kötü bişey..Ve ben çok hırs yaptım..Allah yardım etsin artık dua edin sizlerde..Yalvarıp dönmemide çok bekler..Artık ben eskisi gibi değilim..

adalet mezunuysan mülakatsız tercih yaparak giriyorsun.mükakatsız.
Eğer lise olarak giriceksen sınava adliyeler falan alımlar yapıyo yılda 2 defa.
Onlara giriceksin önce 3 dakikada 90 kelime yazman lazım sonrasında mülakat.
Tabi daha fazla kelime yazarsan senin için avantaj. mülakatta ise genel kültür tarih v.s soruyolar.
En fazla puan alanda giriyor işte. Bende şu adliyelerin alım yapmasını bekliyorum aynı zamandada yargıtay ilan verdi 150 kişi alıcak zabıt katibi Orayada giricem sınava inşallah olur artık bakalım. Bende 2012 'ye önlisans olarak giricem adalet mezunu olarak. Tabi önlisans,lisans mezunuysanda bahsettiğim sınavlara girebiliyorsun yanlış anlama sadece lise değil.

aaa canım ben onlisans zıraat mezunuyum ama bunada gırebılırım herhalde ama 2010 kpss puanım cok dusuk hiç hazırlanmamıstım o puanla bi ilgisi yok deilmi ne zaman ve nasıl baswuruyorz canm yaaa kusuras bakma cok soru sordum konu baska yere tasındı :26:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: söyleme kız öyle hryerde nazar değmesin canım Allah ım gönlüne göre versin... hep iyileri çıkarsın karşına

X