- 29 Ekim 2011
- 4.341
- 15
kpss den 70 ve üstü alman şartı var:26:
hmmm bnm 2010 puanım 68 ozaman 2012 yi beklemem gerekıcek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kpss den 70 ve üstü alman şartı var:26:
aaa canım ben onlisans zıraat mezunuyum ama bunada gırebılırım herhalde ama 2010 kpss puanım cok dusuk hiç hazırlanmamıstım o puanla bi ilgisi yok deilmi ne zaman ve nasıl baswuruyorz canm yaaa kusuras bakma cok soru sordum konu baska yere tasındı :26:
söyleme kız öyle hryerde nazar değmesin canım Allah ım gönlüne göre versin... hep iyileri çıkarsın karşına
Sonuçta 4 yıllık bir geçmişiniz var.Herşeyi bir kalemde silip atmak mümkün değil.Öyle ya da böyle alışmak zorundasınız.Sizi kendi benliginizle kabul etmeyen kafasındaki hayali kalıplara sokmaya çalışan biri için üzmeyin kendinizi.Allah daha iyilerini karşınıza çıkarsın inşallah.
gelecege dair planlarınız bile bir işe girmek gibi ideallerinizin olması bile ne kdr güçlü oldugunuzu gösterir.herşeyin daha iyi olacagına işarettir bu.
oha ya kıskançlığında sınırı var kardeşini öpmeni kıskanıyo kardeşinin nişanına gitmeni istemiyo, bence sendeki bağımlılık tabii sevgi mutlaka vardır. bir de onun istediklerini yaptığım sürece benden iyisi yok yazmışsın canım benim istediklerimi devamlı yapan biri olsa ondan iyisi olmaz. Önemli olan istemdiğini yaptığında gösterdiği tepkiler, ne demek el kaldırmak o senin neyin ki sahibin mi.
istediklerimi yapmayınca da dedim ya hakaretler başlıyodu canım..
Bugüne kadar hep onun yönlendirmeleriyle geldim.Ama artık yetti..kıskançlık değildi bunlar onun için işte yukardada yazmıştım mantıkmış onlar..mantıklısı öyleymiş..
Bir insana ne kadar canım gülüm,senin dediğin olsun dersen o kadar değerini düşürürsün gözünde.İlişkilerde artık dengeyi tutturmak çok zor.Çok hırçın,kaprisli olsan olmuyor,süt dökmüş kedi olsan olmuyor.Çoğu zaman ikisinin ortası da bulunmuyor.Ama bildiğim bir şey var ki insan,ben kendime yeterim kimseye de ihtiyacım yok dediği zaman daha çok saygı görüyor.Maalesef arkadaşım sen kendini çok ezdirmişsin.
Şimdi arkana bakmadan gitsen ve sussan,bütün bağlarını koparsan eminim ki çok sürmez geri gelir.Ama bu oyunlarla da ilişki yürür mü?Ona da sen karar vereceksin.Ben rol yapacağıma silip atıyorum.Sonra yalvarıyorlar ama bakan kim?Böyle böyle evde kaldım:))Kimsenin kaprisini oyununu çekemiyorum.Ama seni bilmem...
kafanda bitmesi güzel, tama geride kalan dört yılın var ama ömründe de uzun yıllar var onları heba etmemek en iyisi
silenizo canım ne yaptın daha iyisindir umarım
zaman geçtikçe geçmişteki pişmanlıkların artacaktır ve bu uzun süre devam edecektir..ama hayata daha pozitif bakmayı öğretecektir sana..
olumlu haberler bekliyorum senden..
konu taşındgı için şimdi gördüm;(
aile bireylerin dünya kötüsü bile olsalar, onları böyle yargılama hakkı olamaz..Kardeşinin nişanına gitmeni engelleyecek kadar kıskanç olması son raddeymiş gerçi..Bunun adı kıskançlık değil kendıne güvenmemek..Sana yaşattığı zindan gibi hayata sırf seviyosun diye katlanmak, kendine yapacagın en büyük haksızlık olurdu..kurtulmana sevindim...
Rabbim'den seni kararlarından ötürü yargılamayacak,kişisel özgürlüğüne ve kararlarına saygı duyacak birini karşına çıkarmasını diliyorum.
canım iyiyim biraz daha.nişan günü aradı beni noldu dedim memur alımı var onu söyliyim dedim dedi tamam dedim mesaj attım sonra tarih ne diye cevap vermedi. neyse bu olay böyle geçti. Ama nişanda çok eylendim hiç aklıma bile gelmedi.
sonra kardeşimin nişanlısı konuştu onunla facede ben izliyorum tabi onun facesindeyim konuşmaları gördüm.
Ya şuna birini bulda benden bi kurtulsun diyicek kadar ileri gtti..
Sonra bende onun facesinde bi kıza ağzıma geleni söyledim. sinirlerime hakim olamadım ben..rezil oldum anlıycan..
o da kızın yanında, rezil etme ya bi git ben senle nasıl 4 yıl geçirmişim falan dedi..sonra msnde bak istemiyorum seni dedi..
bende sana şimdi barışalım diyen mi var yahu sen kimsin ki bunları söylüyosun ben sanki sana yalvarıyorum barışmak için dedim..
Ama sen dönceksin pişmanlıktan bil dedim. görürsün hadi dedi..o kadar kırdı ki daha da..Neyse ben onun facesine girmiştim ya..
dün aradı beni ama nasıl hastayım ateşim var soğuktan donuyorum. bi telefon."Ya ufff....pfff..yaa...sen benim yine facememi girdin..ufff...napıcaz biz senle? hı? anlaşamıcaz biz senle.."(cool olucak beyefendimiz abartmıyorum aynen bu şekil konuşuyo bi tripler falan sonradan çok güldüm ama salak )
ya ben hastalıkla uğraşıyorum senin facene mi giricem dedim. tamam geçmiş olsun girme zaten dedi. kapadım yüzüne.
Bi sinirle o halde kalktım yataktan şifrelerinide değiştir. ne halin varsa gör kızlara birşey mi söylerim sanıyosun geçti o devir gibi şeyler yazdım.o bişiy yazmadı tabi. Öyle..Çok istiyorum pişman olup yalvarmasını eski zamanlardaki gibi..
bugün çıktım dışarı o aklımda değildi hiç..aslında hiç aklımda değil artık eski günler bile gelmiyoda aklıma..
gece olunca facesine girip neler yaptığına bakmak istiyorum..merak ediyorum..Onuda engelliyorum artık..
çünkü ben onunla ilgilendikçe o benim yokluğumu bile hissetmiyo ki.. Artık yokluğunu hissettirme sırası bende..
Bakalım neler olucak canım yazarım tekrar..
canım Aklına geldiğim içinde teşekkür ederim ayrıca..
4 yıllık bir geçmişinz var,zaman zaman özleyeceksin geçmişteki yasantılarınız sonra bunlar pişmanlıklara bırakacak yerini..
hepsini atlatacağına aminim..
ama sana şunu söylemek isterim şu face olayında hata yapmışsıın..
kesinlıkle engelle onu ve görmesin seni..
sana geri dönmek isteyecektir işte o zaman geldğnde vereceğin red cevabındakı duyacağın hazzı düşünürek motive et kendini tatlım
rica ederim ayrıca ara ara haberlerini beklıyorum=)