- 21 Ağustos 2009
- 419
- 4
- 36
ya arkadasım kusura bakmada sen bu adamı cekemem diyosun iyi güzel hos da niye karakterini bile bile cocuk yaptın hemde 1 degil 2 tane 3.5 yıllık evlilik 2 cocuk
Mutsuz bi evlilige en son verilmesi gereken cocukken sen 2 tane evlat sahibisin.Neden acele ettin bu kadar?
canım benım cok haklısın ama söle anlatayım ben esımle 2 yıl nısanlı kaldık ve neredeyse telefon konusmaları dısında bırbırımızı yakından tanıma fırsatı bulamadık aileler bırazcık katıydı sonra askere gıttı falan..yanı evlenınce anladım herseyı..dereyı gecene kadar ayıya dayı demıs esım megersem..cok ama cok ıyıydı nısanlanınca ..tmm dedım dogru adamı buldum..zaten cok couk ıstıyordum evlenır evlenmez cocuk yapıcaktım sevdıgım adamdan ve yaptımda....evlılıgımız 1. yılında catlamaya basladı bılee...aileler yuzunden.....ıkıncı bebegımı ınankı planlı yapmadık kaza sonucu hamıle kaldım hatta cok agladım uzuldum ama nafıle Allahın verdıgı canı alamazdım töbe haşa ....suan 6 aylık ıkıncı oglum..ne olursa olsun evlatlarıma canımı verrım rabbım ıyıkıde vermıs..eşimle sorunlarımız var tmm ama cocuklarımıza asla yansıtmıyoruz..bız sadece bır bırımızı yıyoruz...