• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim yeni dogmus kizimiza karsi soguk , ona alisamamis ,yabanci bakiyor ..

Bu sorunu asmis olmaniza sevindim canim inanki zamanla dahada iyi olucak hersey hatta baba kiz arasinda öyle bir bag olusuyo ki emin ol bi gün onlari kiskanicaksin bile:26:Ama ne olursa olsun bi anne evladini oyle karsiliksiz oyle büyük seviyo ki baska hic kimsenin sevgisini,ilgisini begenmiyo yetersiz buluyo.Benim esim oglumuz dogar dogmaz benle kavga ediyodu altini ben degistiricem diye cabuk adapte oldu aslinda suanda acayip baglilar oglumla erkekler anneci olur derler ama benim oglum tam bir babaci tabi esim onun ilgisini sevgisini gördükce dahada baglaniyo ,bazen oyle bi oynuyolar ki sanki evde on tane cocuk var bütün bunlara ragmen ben hala esimi ogluma karsi yetersiz buluyorum, elestiriyorum,begenmiyorum.Yani senden daha fazlada sevip ilgilense ne yapsada sen onu hep elestiricek ve yetersiz bulucaksin cünkü bi anne cocugu icin sadece kendini 4x4lük buluyo:33:

dediginiz cok iyi anliyorum. 2 kere disari ciktim annemle kizi doyuruo altini alip uyutup ciktim..esim evdeydi..ama benim kalim evde kaldi..ben guvenmiyorum kimseye guvenemem o daha cok mnik..ama esime guvenmek zorundayim..cok zor :()

esine zaman ver..onun yaptiklarina sert tepkiler verme.kotu niyetle yapmiyor.aslinda o da kendini asmaya calisiyor cocuga dokunarak,onu kendince severek..ilerleyen zamanlarda emin ol senin istediginin uzerinde biri olacak..

babalık zaten her halükarda öğrenilecek bişey, heleki senin eşin zor bi çocukluk geçirmiş, sevgisiz büyümüş, sana da zor alıştığına göre bebeğinizede zamanla alışacaktır, bide erkekler çok küçük olunca kucağına almaya falan korkuyo, biraz bi ele avuca gelecek duruma gelsin hele bide baba demeye başlasında sen o zaman gör senin odun nasıl incelmiş :)

Back