• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogumuma iki ay kala aldatildim

bende hep işe gidiyor diye ellerimle hazırladım valizlerini ... bizimde herkes tarafından gıpta edilen bir evliliğimiz vardı... akrabaları falan bana hayrandır çok severler... ama hepsi büyük bir yalanmış bir yalana inandırılmışım ben.... ben daha duygusalım senden birde bizim işin içinde başka başka detaylar vardı bana yapılan bir çok telkinler oldu burdan yazamayacağım.... ama birilerinin sözleriyle sabrettim hep. bizim kadında hem evli hem 2 çocuk annesi gizli gizli buluşuyorlar :)))) artık onlara acıyorummmm
ve bende bir karar verdim kendimi toparlıycam pisikolojimi toplıycam ve zaten şu anda yanımda olmayan (çalışmaya gitti) eşime davamı açıcam ve o mahkemede tek bir göz yaşı dökmiycem

genceciksin gül gibi yavrun var Allahım çok büyük sana mutlu bir hayat diliyorum cnm

o ikisi de layıklarını bulurlar sen hiç merak etme

bende hep işe gidiyor diye ellerimle hazırladım valizlerini ... bizimde herkes tarafından gıpta edilen bir evliliğimiz vardı... akrabaları falan bana hayrandır çok severler... ama hepsi büyük bir yalanmış bir yalana inandırılmışım ben.... ben daha duygusalım senden birde bizim işin içinde başka başka detaylar vardı bana yapılan bir çok telkinler oldu burdan yazamayacağım.... ama birilerinin sözleriyle sabrettim hep. bizim kadında hem evli hem 2 çocuk annesi gizli gizli buluşuyorlar :)))) artık onlara acıyorummmm
ve bende bir karar verdim kendimi toparlıycam pisikolojimi toplıycam ve zaten şu anda yanımda olmayan (çalışmaya gitti) eşime davamı açıcam ve o mahkemede tek bir göz yaşı dökmiycem

bende duygusal cabuk kirilan bir insanim, ama asil onun yaninda kalarak duygularini incitiyosun bence. seni yok syaip devam eidyolarsa neden kaliyosun ki yaninda? kendine deger ver bence hic acima ona da

allah ona bela size sağlık sabır versin. inş bütün hatalarıyla yüzleşir ve inş o o..da onu aldatrki nasıl bir acıymıs yaşar öğrenir. çocuğunuz doğduğunda yine onunla yüzleşmek zorunda kalmanız gerçekten yazık. bnce şimdiden boşanın bildiğim kadarıyla annenin soyadıda verilebiliyor çocuğa. ailesiyle bırakın o hesaplaşsın onların hevesini yıkmak kötü olur belki ama ilerde başınıza sorun olablir neden sölemedin diyebilirler ve öle bir durumda üzülen yine siz olursunuz hele ki o zamana kadar o kadından ayrılıp size ailelerinin yanında aşkım canım diip onlarıda kandırırsa.

onun ailesi biliyor durumu. ikizi var kiz, onunla konusmuyor hatta. ailesi cok uzuluyor elinden geleni yapiyolar benim icin. ben ailemin moralini simdi bozmak istemiyorum, annem bunu kaldiramaz ve hamileyim diye akillari bende kalacak. dogumdan sonra anlaticam durumu iki hafta kaldi zaten.

son durum su. o barısmak için yanıma geldiinde gördüğüm mesajalrından kadınla ilişkisinin hızla devam ettiğini gördüm o yüzden artık temiz bir boşanmayıda haketmediğini düşünüyorum. anlaşmalı boşanma davası açacaktım vazgeçtim aldatmadan dolayı açıcam, tazminatta isticem. şuan aileler ilk torun heyecanı içinde o yüzden bunu bozmak istemiyorum. dogumdan sonra boşanıcam. günler geçmek bilmiyor çok zor günler yaşıyorum. beyefendide dogumdan bir hafta onceyesevgilisiyle yurtdısışı tatili planlıyo. ben böyle karakterler dizilerde olur sanırıdm, ama emin olun dizilerdeki karakterler hiç abartı değpil daha pislikleri var.

aynı evde yaşıyorsunuz ve size "doğumdan sonra sevgilimle yurtdışı tatiline gidicem" mi diyor.

şaka mı bu?

aynı evde yaşıyorsunuz ve size "doğumdan sonra sevgilimle yurtdışı tatiline gidicem" mi diyor.

şaka mı bu?

Ayni evde yasamiyoruz, guya beni gormek icin binbir israrla yanima geldi, tatil olayini maillerinden ogrendim. Buldugum halde inkar ediyo:) mailinde otel rezervasyonu ucak bileti hersey vardi.

Ayni evde yasamiyoruz, guya beni gormek icin binbir israrla yanima geldi, tatil olayini maillerinden ogrendim. Buldugum halde inkar ediyo:) mailinde otel rezervasyonu ucak bileti hersey vardi.

hem ahlaksız hem de gerizekalı! kurtulacaksın hayırlısıyla

Ya bu aldatılma olaylarını duydukca sevgilimden soguyorum hep acaba aldatıyor mudur diye düsünüyorum bütün erkekler mi böyle bazen hic evlenmicem diye düsünüyorum cok üzücü zor bir durum gercekten

Tüm erkekler aynı sanırım bosver se hayatına cocuguna odaklan baska bırsey olmasn ama pısman olma o adamdan dıye alakanı kes o adamla sen baska ol

inkar ettiğine ve ilişkisine sahip çıkmadığına göre kadının geçici bir heves olma ihtimali var. bu konuda ne düşünüyorsunuz?

çok cins bir kocan varmış hakikaten.başkasının adına utanmak nedir bilir misin? ben onu yaşıyorum şu andaa.kurtulacaksın bu mide bulandırcı adamdan...

belki de inkarı ve seni döndürmeye çalışması seni ikna etmek içindir.tazminat davasından oda korkmuş olaiblir.köprüyü geçene kadar ayıya dayı hesabı da yapabilir.

Bir anlık şokla gücünüzü kaybetmişsiniz.İnanın benimde başıma gelmişmidir bilmiyorum ama takılmıyorumda.yarın öbürgün aldatılırsam hem cinsim tarafındanda aldatılmış olacağım için ilk önce eşimi kazanmanın yollarına bakar ve onu affederek en büyük cezayı veririm.Bir yandanda şunu demek istiyorum ki..
herşey insanlar içinse aldatanın cinsiyeti farketmez.kim yapıyorsa bunu şerefini kaybetmiş bir anlık nefsine yenilip ömründe yaşayacağı tüm güzelliklere değişmiş basit kişiliktir.yani işin özü kime güveneceğim ben diye düşünüp inancınızı kaybetmeyin..bütün erkekler aldatır evet ama erkek erkeğe aldatmıyorsa o zaman kadınlarda var işin içinde.yani bütün erkekler aldatıyorsa bütün kadınlarda aldatıyordur..geceler göründüğünden karanlıksa sadece odanızda bir ışık yakıp bir odayı görmek yetmez.insanda gece gibidir.kimse kimsenin ilişkisinide bilemez ama bu demek değildirki hata yaptınız.bir kere hata insanla bütünleşmişdir bu sadakat olayı hataya bakmaz.çok iyi giden ilişkiyede.bir ilişki devam etsin diye elimden geleni yaparım olayı insanın isteğine bakar.inanç varsa zafer senindir

vE herşeyden önce ilişki dendiğinde güzel giden bir ilişki olduğu düşüncesi yanlıştır.ilişki varsa illa güzel gidecek diye birşeyde yok.kadın erkek dialoğu belli boyuta geldimi sorumluluk ister istemez alınır bu konumunuzu cidii boyutta değiştirir.ama bunun sonunu kimse bilemez.kötü giderse bırakılmalımı hayır.bu benim düşüncem.bence kötü bir ahlakı düzeltmenin,kişiyi kazanmanın,affedici olup zaman geçtikçe karşındakinin psikolojisini ezmenin,erkekleri büyümeyen bir çocuk gibi görmenin bakış açısı sizinde içinde bulunduğunuz durumdan bir can simidi gibi kurtarır ve farklı bakış açısıyla 17 yaş rüyasından uyandırıp bir kat daha büyütür.siz büyük bir insan olarak evleneceğiniz bir başka insanında dört dörtlük olmayacağını anlayıp bir savaşa girer ve bu savaşı kazanırsınız.

Evet bütün erkekler aldatır ama bütün kadınlarda aldatır.aldatmaya ortak olan kadın da bir gün aldatılır ve oda sizin tarafınıza geçer.savaşın pes etmeyin.erkekler büyümeyen bir çocuktur.bu savaşı kazanın ve bu zafer sizin olsun.kutlayın ama davranışlarınız eskisi gibi olmadan.ona karşı gerektiğinde daha sert olarak.neyi hak ediyorsa onu verin ama kendinizi üzmeden dengeleyin.

yarın öbürgün aldatılırsam hem cinsim tarafındanda aldatılmış olacağım için ilk önce eşimi kazanmanın yollarına bakar ve onu affederek en büyük cezayı veririm.Bir yandanda şunu demek istiyorum ki..

çok riskli ama. geri kazanamayabilirsin de. bu sefer "uğraştığı yalvardığı halde geri alamayan karı" durumu olur, karşıdaki hanım da kraliçe konumuna gelir ve ego sıfırın altına düşer.

karışık işler bunlar.

Yalvarmıcaksın ki ama..bırakacaksın gelirse sesini çıkarmıcaksın.öte yandan kendini mutlu edecek uğraşlar edineceksin..erkeğe ne kadar ilgili olursan o kadar kaçar senden.bir kere bayanları oyuncak gibi görüyorlar.dışardan dikkatini çekiyor alıyor bakıyor inceliyor sonra sıkılıp kenarı atıyor..buna fırsat vermeden katakulleye getirmek lazım:))

çok riskli ama. geri kazanamayabilirsin de. bu sefer "uğraştığı yalvardığı halde geri alamayan karı" durumu olur, karşıdaki hanım da kraliçe konumuna gelir ve ego sıfırın altına düşer.

karışık işler bunlar.

canım benim arkadaş demişki,,yani eş pişman olurda affet beni yaptığıma pişmanım falan derse onu affederek en büyük cezayı veririm ,,ve inanki işte ozaman o eş o kadının köpeği olucaktır bundan eminim..ama 2. bişans vermiyceni ve bidaha olursa gözünü kırpmadan terkedeceğinin sinyalini vermek şartıyla affetmeli:88:

Son düzenleme:
bu olayları okudukça ve yaşadıkça artık insanlara olan inancımı yitirdim

oyle dusunme bence. insanlar en umutsuz olduklari anlarda gunluk yazar, birileriyle dertlesir. o yuzden bu forumdada dertlerimizi yazip paylasip, acimizi dindirmeye calisiyoruz. emin ol burda yazilanlardan cok daha fazla mutlu hikaye var, sadece insan mutlu olunca cok mutluyum hersey harika mukemmelim diye baslik acip yazi yazmiyor:)

arkadaslar eger ilk bu olay oldugunda birakip pisman olsaydi belki belki cok kucuk ihtimal sans verilirdi. ama o devam etmeyi secti. ayrica ben affetmeye inanmiyorum, bu duygular karabasan gibi en mutlu aninizda birden cikiveriiyor, yapilan hicbirsey unutulmuyor. bir hint atasozuydu sanirim: yastigi yilanlardan olan bir adam, bir dostundan kotuluk bekleyen adamdan daha rahat uyur. beni en cok uzen insani yarin oburgun ne yapacagi belli olmayacak adami, bir daha koynuma almam.kimse altrenatifsiz degil. dunyada kalan son erkek te dgeil. Hayata bir kere geliyoruz, bana deger vermeyenle harcamaya degmez. ben bu noktaya gelene kadar bu iki ayda cekmedigim aci girmedigim psikoloji kalmadi. daha yeni toparliyorum kendimi, onu hayatima alarak bir daha yikamam kendimi.

çok cins bir kocan varmış hakikaten.başkasının adına utanmak nedir bilir misin? ben onu yaşıyorum şu andaa.kurtulacaksın bu mide bulandırcı adamdan...

belki de inkarı ve seni döndürmeye çalışması seni ikna etmek içindir.tazminat davasından oda korkmuş olaiblir.köprüyü geçene kadar ayıya dayı hesabı da yapabilir.

yok tazminattan falan korkmuyo cunku tazminat istiyecegimi bilmiyor daha:) inan bende aciyorum ve utaniyorum onlarin adina, ben olsam yuzumu kaldirip insanlara bakamazdim, o yuzden bizim gibiler yapmiyorya boyle seyleri.

nilline yazdıklarını okuyunca kalbim son tempo atmaya başladı gözlerim doldu inanamadım.bende hamileyim 24 haftalık senin yerine koydum kendimi dayanabilirmiydim acaba bilmiyorum inan çok zor !!!şimdi nasılsın merak ediyorum atlattın mı sarmaya başladın mı yaralarını?

Kod:
Arkdaşım bu yaşça büyük kadınlar başa bela valla erkekleri baştan çıkarıyorlar ,senin en kritik döneminde seni bu şekilde üzüyor bu adam ne yazık aslında.Herkes hakketiğini bulur sen üzülme rahat ol kartoroz kadında ne bulmuş çeker cezasını bence tezminat iste ,nafaka iste neden istemeyecksin ki ,iste herşeyi isteyebildiğin kadar acımasız ol oda sana acımasız davranmış baksana yazık ya ne umutlarla evleniyor insanlar valla evlenmekten korkuyorum başka topiklerdede gördüm aldatılan aldatılılana .

Back