• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogumuma iki ay kala aldatildim

yok tazminattan falan korkmuyo cunku tazminat istiyecegimi bilmiyor daha:) inan bende aciyorum ve utaniyorum onlarin adina, ben olsam yuzumu kaldirip insanlara bakamazdim, o yuzden bizim gibiler yapmiyorya boyle seyleri.

ohşşş desene çok acı ve şok bir sürpriz yaşatacaksın ona....:23: tıpkı onun sana hiç ummadığı anda attığı kazık ay pardon yaptığı sürpriz gibi..sen şimdi hiçbişey olmamış gibi davran.kanıtları sunduğunda yüzü ne hale gelecek acaba?:1:gelişmeleri heyecanla bekleyeceğiz efem:46:

nilline yazdıklarını okuyunca kalbim son tempo atmaya başladı gözlerim doldu inanamadım.bende hamileyim 24 haftalık senin yerine koydum kendimi dayanabilirmiydim acaba bilmiyorum inan çok zor !!!şimdi nasılsın merak ediyorum atlattın mı sarmaya başladın mı yaralarını?

canim inan hayatta en korktugum seydi aldatilmak. parasizliga zorluga herseye dayanirimda ona dayanamam. inan en dibinde dibini gordum, cocugum falan hersey cikti aklimdan olmek istedim. ama insan kolay kolay yikilmiyor. 2 aya kalmadan toparladim cok sukur. psikolgada gidiyorum cok hizli iyilesiyosun diyor oda. sen de hamilesin dusunme boyle seyleri

Allah size sabir versin. Sizin hikayenizi büyük bir merakla okudum... ve üzüldüm... gerçekten.. Yaziklar olsun böyle erkeklere.. Demek o sizi hakketmiyormus.. Demek hayirlisi buymus. Beni cok sevindiren.. siz cok direncli bir kisilige sahipsiniz.. Hep öyle devam edin... Ve cok konusun bu olayi, arkadaslarinizla... sevdiklerinizle... size illerde sorun olmasin diye.. Beni anliyormusunuz güzel arkadasim?

Nerden baslanir nasil anlatilir bilmiyorum. Esimle 2 bucuk yildir evliyiz, toplam 5 yildir birlikteyiz. Ogrencilikte tanistik, sifirdan bir hayat kurduk, birkac yil icinde cok yol katettik ve maddi olarakta iyi yerlere geldik. Kendine hic guveni yoktu, ondan cok daha fazla kazandigim gunler oldu ama hic hissettirmedim. Bu sene kariyerinde cok guzel gelismeler oldu, cok iyi projelerde calisti. Hersey dahada iyiye gidiyordu. Sonra bebegikiz olacagini ogrendik. Ben hep biraz daha beklemek istemistim ama o israr etmisti. Yazmakla bitmez cok guzel gunler yasadik, cok farkli bir iliskimiz vardi. Herkesin giptayla baktigi bir evliligimiz vardi. Herkesin bana soyledigi kocan sana deli gibi asik, seni asla uzmezdi. Bu arada yurtdisindayiz. Ben mobil operatorde pazarlama muduru olarak calisiyorum, sukur iyi bir kariyerim ve gelirim var. Son bikac aydir onda zaman zaman soguma hissettim. Suphelenmeye basladim. En sonunda maillerine bakarken onun ve burdan cocuklu bizden dokuz yas buyuk bir kadinla otel rezervasyonlarini gordum. Bahaneler buldu yalvardi. Ayrintilari dusundukce kafayi yiyorum. O tatile giderken valizini ben hazirladim, dusunebiliyomusunuz o kiyafetlerle gezdi onunla ve dondugunde ellerimle yikayip utuledim. Yazin ben turkiyedeyken bir gunluk arkadasin dugunu icin oda istanbula gelmisti, dugunde bulustuk bana nasil asik asik bakiyodu, herkese esim ne kadar guzel degilmi diye tanitiyodu. Hayranlikla bakiyodu. Ve dugunden sonra bi otelde bulusup birliktegeceyi gecirmisler ben bunlari. Yeniogreniyorum. 30 haftalik hamileyim ve dunyam basima yikildi. Lanet olsun herseyi gectim bu uzuntum depresyonum bebege zarar vereciek diye korkuyorum. Bebek dogduktan sonra bosanmaya karar verdik. O zamana kadar o burda ben turkiyede olucam. Dogumu turkiyede yapicam. Hala soktayim, kendimi cok yalniz hissediyorum. Baskasina ogut vermek ne kadar kolaymis, kendi basima gelince yikildim. Ama hala kendim icin bir umudun oldugunu dusunuyorum, yeni bir hayata baslicam, eskisinden daha guclu olmaliyim, tek basima bebegimi kimseye muhtac kalmadan buyutmeliyim. Cok zor kabullenmek cok zor....

aynılarını yaşasaydım birde hamileyken... arkama bakmadan yaptığını yapardım çeker gider asla o insanı tanımazdım..evladımıda göstermezdim..kendi yaptığım bir bebek gibi izimi bile kaybettirirdim..hamile bir eş bu şekilde aldatılmayı hak etmiyor..ya ne cesaret netten neyse telefondan neyse görüştün neyse oteller falan..iğrenç ya gözü dönmüş belli adamın..böyle insanlar evlat sevgisini hak etmiyorlar..asla!

oyle dusunme bence. insanlar en umutsuz olduklari anlarda gunluk yazar, birileriyle dertlesir. o yuzden bu forumdada dertlerimizi yazip paylasip, acimizi dindirmeye calisiyoruz. emin ol burda yazilanlardan cok daha fazla mutlu hikaye var, sadece insan mutlu olunca cok mutluyum hersey harika mukemmelim diye baslik acip yazi yazmiyor:)

evet elbette vardır ama benim inancım kırıldı.... senle yaşadıklarımız nerdeyse hemen hemen aynı.. yalnız benim kadının bir de kocası var....

bana herkes hep sabret bekle dedi hep öyle dediler... yaşadığım acıların şokuyla aptal gibi geçirmişim zamanı anlamamışım bile ne olup bitiyor. şimdi şimdi aklım başıma geliyor. seni tebrik ederim mutlu ol

evet elbette vardır ama benim inancım kırıldı.... senle yaşadıklarımız nerdeyse hemen hemen aynı.. yalnız benim kadının bir de kocası var....

bana herkes hep sabret bekle dedi hep öyle dediler... yaşadığım acıların şokuyla aptal gibi geçirmişim zamanı anlamamışım bile ne olup bitiyor. şimdi şimdi aklım başıma geliyor. seni tebrik ederim mutlu ol

Acini yasadigin soku oyle iyi anliyorumki canim. Tam duzeldim diyosun birden hersey aklina geliyor yine canin yaniyor. Insallah yeni yil ikimiz icinde mutluluk huzur getirir..

Acini yasadigin soku oyle iyi anliyorumki canim. Tam duzeldim diyosun birden hersey aklina geliyor yine canin yaniyor. Insallah yeni yil ikimiz icinde mutluluk huzur getirir..

inşallah canım ya seninle hikayemiz o kadar benziyor ki... güçlü olmak evet aslında güçlüsün ama birden yaşananlar beynine hücum ediyor içinde oluşan o koca boşluk canını acıtıyor ama ben her gün daha da iyi hissediyorum ... kocaman gülücükler atacağımız kuzucuklarımızla neşe içinde gececek bir yıl diliyorummm

Kizlar ayin 2 sinde dogum yaptim. Normal dogum gorunuyodu ama pazartesi bebegimin kalp atislari dustu acil sezeryana aldilar. Sukur kavustuk! Cok mutluyum, paylasmak istedim

Kizlar ayin 2 sinde dogum yaptim. Normal dogum gorunuyodu ama pazartesi bebegimin kalp atislari dustu acil sezeryana aldilar. Sukur kavustuk! Cok mutluyum, paylasmak istedim

Canım çok sevindim bebişine kavuşmana,Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeni ve büyümesini nasip etsin inşallah.

canım benim mutlu ol mutlu olun inşaAllah.
konunu şimdi okudum yazdılarını Rabbim sabr-ı cemil versin canım ne oldu ailenle konuştun mu ?
dava açtın mı ne oldu?

Esim dogumdan sonra geldi. Bosanacagimza inanmiyor. Bebekten ayrilmak istemedigi icin beni kandrmaya calisiyor bence. Bende uzuluyorum kucucuk bebegin babasindan ayrilmasina, ama maalesef babasinin yaptiginin bedelini hep beraber odiyecez. Kendime geleyim toparlanayim biraz bu ay sonu gibi davayi aciyorum insallah.

Esim dogumdan sonra geldi. Bosanacagimza inanmiyor. Bebekten ayrilmak istemedigi icin beni kandrmaya calisiyor bence. Bende uzuluyorum kucucuk bebegin babasindan ayrilmasina, ama maalesef babasinin yaptiginin bedelini hep beraber odiyecez. Kendime geleyim toparlanayim biraz bu ay sonu gibi davayi aciyorum insallah.

canım ya şimdi okudum çok üzüldüm yazıklar olsun böyle erkekleree eeeeeeeeeeee terbiyesiz yaratıklar iğrenç :50: seni hiç haketmemiş çok sinir oldum allah senin yardımcın olsun bebeğinede sağlıklı uzun versin inşallah en doğru kararı vermişsin umarım mutlu olursun bebeğinle sağlıkla büyütürsün inşallah:nazar:

inşallah bu kötü günleri atlatır bebeginle çok güzel günler yaşarsın...

yazdıklarını okudum bende aldatıldım yazdıgın acıları okadar iyi anladım hissettimki bende 7 aylık hamileydim bu şansı çok zor verdim ve zamana bıraktım rabbim hakkımızda heyırlısını versin..
allah yar ve yardımcımız olsun..

bebeginide sana bagışlasın..

bır erkegın karısını aldatması nekadar kolay erkekler cok zayıf bu konuda neyazıkkı hepsı aynı bu erkeklerın ahhhhhhhhhhh ahhhh bır kadın kolay kolay aldatmaz esını karsı tarafı sevmesı kocasından vazgecmesı lazım
sevdıgım bır ablam var komsumuz suan sanırım 40yaslarında yaklasık 8 sene felan once kocası 19 yasında bır kız ıcın yasemın ablamı evden kovdu senı ıstemıyorum baskasını sevıyorum dedı 19yasındakı sıllıkta gıt o evden ben gelıcem o eve cahıt benı sevıyo artık dıye tahrık tlfnları acıp duruyormus 3 tane cocukları vardı kadın kocasına dedlıler gıbı asıktı ıstemıye ıstemeye bosandı kocasından kadıncagız cok uzuldu cok yıprandı cocuklar arada kaldı
genclıgıne aldanıp aldıgı kadın bır cırkınlestı kı sormayın 20 yasındayken 40 gosterır oldu cok cok kılo aldı (luften kılolu baynlar uzerıne alınmasın)cahıt beyımızın maddı durumu gayet ıyımıs ılk zamanlar ama kadın ve aılesı zamanla soyup soğana cevırmısler cok cırkeflermıs sureklı toplanıp gelıp cahıp beyımızı dovuyolarmıs o dag gıbı babayıgıt cahıt beyımız ne hallere dustu bır gorsenız adam manısada akıl hastanesınde uzun bır sure tedavı gormus eeeeeeeeeeeeeee alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste :47:yuva yıkanın yuvasıda ergec yıkılıyo ılahı adalete ınancım sonsuz suaun cahıt beyımız ve ailesı kopekler gıbı pısman ailesıde cok cektırmıs kadıncagıza neler neler yapmıslar kovmuslar senı ıstemıyoz vs vs sımdı ayaklarına kapanıyolar cahıt bey yasemınım dıye kapılarda YALVARIYORMUS BENI AFFET DIYE DAHA NELER NELER

ya zaten erkeklerı sucluyoruz aldatıyorlar dıye ama,sonucda bu işi kendı kendılerıne yapmıyorlar,bı bayanla yapıyorlar...19 yasında orospunun yaptıklarına bak,bıde ufak derız o yaştakılere anasının gözüü
evlı erkeklerle dusup kalkan kadınların allah hakettıgını versın bişe dıcem küfür edıcem şimdııııııı ay gene sinirlendimmm

yok oyle bsiey o konu kapandi ask yoktu diyo ama hala devam ediyolar bence, umrumda degil, artik kocam olarak gormedigimden bundan sonra yaptiklari beni incitemez. kurtarmak icin cabasi var. bu yuva yikilmicak diyo butun gun beni geri kazan hicmi umut yok diyoda, en son patladim. cocugumun babasiz olmamasi icin arkadas kalmaya yuzune bakmaya katlaniyorum ama beni ine seviyorum diye kandirip hala o kadinla gorusuyosa yapilacak bisey yok. bazi yanlislarin telafisi olmuyor.

aşk yoksa ne için peki,cinsellıgı sızlede yaşıuyormş zaten bakımlısınız gençsiniz,neymıuş o kadında buldugu pislik herif

son durum su. o barısmak için yanıma geldiinde gördüğüm mesajalrından kadınla ilişkisinin hızla devam ettiğini gördüm o yüzden artık temiz bir boşanmayıda haketmediğini düşünüyorum. anlaşmalı boşanma davası açacaktım vazgeçtim aldatmadan dolayı açıcam, tazminatta isticem. şuan aileler ilk torun heyecanı içinde o yüzden bunu bozmak istemiyorum. dogumdan sonra boşanıcam. günler geçmek bilmiyor çok zor günler yaşıyorum. beyefendide dogumdan bir hafta onceyesevgilisiyle yurtdısışı tatili planlıyo. ben böyle karakterler dizilerde olur sanırıdm, ama emin olun dizilerdeki karakterler hiç abartı değpil daha pislikleri var.
şoktayım gerçekten,hıcmı insan değil hıcmı vıcdanı yok,boyle adılerden alacagın ne varsa al,yaptıkları yanına mı kalıcak Allah aşkına,elınden ne gelıyosa yap
ınsan bıraz acı duyarda görüşmez ya,hala kadınla görüşüyor

Kardeşim öncelikle yaşadığınız acıları ta yüreğimde hissettim..Birde üstüne üstlük bunu hamileyken yaşamak çok daha zor olsa gerek..Allah yardımcınız olsun Allah karşınıza çok daha iyilerini çıkarsın inşallah..Bebeğinizle sağlıklı mutlu bir hayat dilerim.

Back