• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim yeni dogmus kizimiza karsi soguk , ona alisamamis ,yabanci bakiyor ..

öncelikle bebiş hoşgelmiş sefalar getirmiş, allah analı babalı büyütsün..
eşinizi tanımasam da şunu söyleyebilirim ki bebeğinize zamanla alışacaktır. kendi ailesinden bu şekilde görmediğinden kendi çocuğuna da uygulaması biraz zaman alabilir. siz bebeğinizi sevdikçe, o da sevecektir. biraz aha vakit geçirmelerine izin verin derim ben
diğer konulardaysa evli olmadığımdan yorum yapamıyorum; ama ben de burada yazılanları okudukça çok korkuyorum evlenmekten...
umarım düzelir her şey.

öncelikle bebiş hoşgelmiş sefalar getirmiş, allah analı babalı büyütsün..
eşinizi tanımasam da şunu söyleyebilirim ki bebeğinize zamanla alışacaktır. kendi ailesinden bu şekilde görmediğinden kendi çocuğuna da uygulaması biraz zaman alabilir. siz bebeğinizi sevdikçe, o da sevecektir. biraz aha vakit geçirmelerine izin verin derim ben
diğer konulardaysa evli olmadığımdan yorum yapamıyorum; ama ben de burada yazılanları okudukça çok korkuyorum evlenmekten...
umarım düzelir her şey.

cok tesekkür ederim..Allah sanada bir melek nasip eder insallah..
insallah hersey duzelir..sana evlilik icin korkma derim biraz sans isi evlilik ama mutlaka asik olup evlen..yoksa asla cekilmez..

Öncelikle allah bebegine uzuun ömürler versin.Esine gelince seni inan ki cooook iyi anliyorum bende almanyada yasiyorum ve sonradan geldim gercekten burda yasayan türklerle tr den gelen türkler arasinda daglar kadar fark var sende farketmissindir zaten sanirim esin problemli bi hayat gecirmis simdiye kadar en kisa ve öz sekliyle suanki normal aile yasantisina gecmekte zorluk cekiyo diyebiliriz,kimse beni yanlis anlamasin ama burda dogmus büyümüs cocuklarin cogunda azda olsa mutlaka problemler oluyo bizim gibi sonradan gelen gelin veya damatlarin en büyük hatalarida tr deki yasantiyla burdaki hayati kiyaslamalari sen belki bir nezede olsa zamanla alismissindir ama annen eger tr den geldiyse ona bu durumlar cok garip geliyodur annenin bu tür tepkileri ustüne bide lohusalik eklenince seni esine karsi dahada dolduruyodur.Bir digeride erkekler bebek olayina zamanla alisip kabul edebiliyolar ,anneler 9 ay tasiyip dogumdan oncede bi hazirlik yaptiklari icin dogar dogmaz bebegi kabul edebiliyo ama erkeklerde hemen olmuyo bence esinize biraz daha zaman verin kiziniz yavas yavas tepki vermeye gülücükler atmaya baslayinca oda mutlaka biseyler hissedicektir.Bebeginizin karnini doyurup gazini cikarmasi icin ona verin mesela,yada rada sirada ilgilenmesini cok yoruldugunuzu söyleyin.Sanirim hastanede kaldiginiz süre icerisindeki tutumuda sizi cok kirmis ve icinizde kalmis aslina bakarsaniz evet yaptigi cok kirici ama burdaki yasami sizde biliyosunuz tamamiyle alman kültüründen etkilenmis yani hasta yardima muhtac kim olursa olsun ister karisi ,ister annesi ben tatildeyip deyip bi cicek ziyaret bide ciktinmi diye telefon ederler insana bu insanlarda duygu yok malesef burdaki türklerde ister istemez etkilenmisler ve zamaninda gelenler sadece calismak para kazanmak icin geldiklerinden butun herseyi bi kenara itip para para para demisler acikcasi ve dogan cocuklar hep bi kenara itilmis sevgisiz buyumus yada tr ye nene dede yanina gönderilmis liseye baslarken tekerer almanyaya getirilmisler eeeee bu cocuklarin sorunsuz olmasini kimse bekleyemez sanirim.Bence esinize biraz zaman taniyin yada onunla acik acik konusun u tur davranislarinin seni cok kirdigini ve uzdugunu anlatin umarim en kisa zamanda hersey yoluna girecektir.Sevgiyle kalin

Öncelikle allah bebegine uzuun ömürler versin.Esine gelince seni inan ki cooook iyi anliyorum bende almanyada yasiyorum ve sonradan geldim gercekten burda yasayan türklerle tr den gelen türkler arasinda daglar kadar fark var sende farketmissindir zaten sanirim esin problemli bi hayat gecirmis simdiye kadar en kisa ve öz sekliyle suanki normal aile yasantisina gecmekte zorluk cekiyo diyebiliriz,kimse beni yanlis anlamasin ama burda dogmus büyümüs cocuklarin cogunda azda olsa mutlaka problemler oluyo bizim gibi sonradan gelen gelin veya damatlarin en büyük hatalarida tr deki yasantiyla burdaki hayati kiyaslamalari sen belki bir nezede olsa zamanla alismissindir ama annen eger tr den geldiyse ona bu durumlar cok garip geliyodur annenin bu tür tepkileri ustüne bide lohusalik eklenince seni esine karsi dahada dolduruyodur.Bir digeride erkekler bebek olayina zamanla alisip kabul edebiliyolar ,anneler 9 ay tasiyip dogumdan oncede bi hazirlik yaptiklari icin dogar dogmaz bebegi kabul edebiliyo ama erkeklerde hemen olmuyo bence esinize biraz daha zaman verin kiziniz yavas yavas tepki vermeye gülücükler atmaya baslayinca oda mutlaka biseyler hissedicektir.Bebeginizin karnini doyurup gazini cikarmasi icin ona verin mesela,yada rada sirada ilgilenmesini cok yoruldugunuzu söyleyin.Sanirim hastanede kaldiginiz süre icerisindeki tutumuda sizi cok kirmis ve icinizde kalmis aslina bakarsaniz evet yaptigi cok kirici ama burdaki yasami sizde biliyosunuz tamamiyle alman kültüründen etkilenmis yani hasta yardima muhtac kim olursa olsun ister karisi ,ister annesi ben tatildeyip deyip bi cicek ziyaret bide ciktinmi diye telefon ederler insana bu insanlarda duygu yok malesef burdaki türklerde ister istemez etkilenmisler ve zamaninda gelenler sadece calismak para kazanmak icin geldiklerinden butun herseyi bi kenara itip para para para demisler acikcasi ve dogan cocuklar hep bi kenara itilmis sevgisiz buyumus yada tr ye nene dede yanina gönderilmis liseye baslarken tekerer almanyaya getirilmisler eeeee bu cocuklarin sorunsuz olmasini kimse bekleyemez sanirim.Bence esinize biraz zaman taniyin yada onunla acik acik konusun u tur davranislarinin seni cok kirdigini ve uzdugunu anlatin umarim en kisa zamanda hersey yoluna girecektir.Sevgiyle kalin

siz benim ne demek istedigimi cok iyi anlamissiniz..benimde düüsncem bu dogrultuda burda yetisip buyusen yada ufakliktan beri burda yasayan türklerde problem var..ben kiziminda bu sekilde yetismemesi icin elimden geleni yapacagim..ama esim korkutuyor iste beni..bircok seyde yalniz kalmaktan ve anlasilamamaktan krkuyorum..esim cogu zaman cok bencil sadece kendini ve kendi zevklerini düsünüyor..
annem aralik ortasinda Tr yeye dönecek bende annemden sonra bir ay izleycegim esimi sonra duruma öre karar verecegim..cok korkuyorum burda kimsemde yok kizimin sagligini psk sini tehlikeye atamam.
belki cok pinpirikliyim cok abartiyorum insallahta öyledir..Allah sonumuzu hayretsin..
siz Almanyada nerde yasiyorsunuz??

benim teyzem de doğum sonrası bebeğine karşı ısınma sorunu yaşamıştı. normal doğum yapmamasına bağlamıştık, sezeryanda olabiliyormuş öyle çünkü. şimdi ise hiç kıyamıyor ona, çok seviyor. her neyse, daha önce yaşanmayan bir duygu bu sonuçta. yabancılık çekmesi çok doğal eşinin. bebekle bir şeyler paylaştıkça, bebek ona baba dedikçe, babasının onu kucağına almasını istedikçe gör sen eşini. alışacaktır merak etme :)

Son düzenleme:
öncelkle bebişin hayırlı olsun canım
konu başlığını eğer eşim bebeğimize soğuk ya da o tarz bir başlıkla değiştirirsen eminim bu konuda aynı şeyleri yaşamış olanlar da sana yardımcı olabilir canım

arada bebegi eline almak istiyor zaten bazan altini almak falan ama korkuyorum zarar verecek diye..bi yerini kiracak falan diye..hic nazik davranmiyorki..
seytan cok dürttü ayrilmak icin..her defasinda ben gidersem özlerim dedim, hem gidersem o ne yapar dedim vs..seviyorum ama sevgim azalacak diye bitecek diye korkuyorum..mantik evliligi yapmadim asik oldum evlendim..
esimin mailini okudum bir arkadasina yazmis arkadasi benim icin ne istedigini bilen bir kadin demis cok begenmis beni adam alman..esimde aynen sunu demis karimin bana olan sevgisi bazan beni korkutuyor diye..esim her erkegin göremedigi aski sevgiyi ilgiyi görüyor evde..bazan kendimi bile unutuyordum onunla ilgilenirken..benim askim bu kadar buyuk ona karsi..o yuzden icim cok sizliyor zaten bocaliyorum..

bu aşkı ziyan etme bitanem maşallah :nazar: bende senin gibiyim aşırı sevgiliyim :12: o eminim çok memnundur bu halinden sevginden ve eminim senide çok seviyor.. kimi erkek çocuk sevmeyi bilmez. babamdan örnek vereyim bizleri doğru dürüst sevmemiş ağlasak baska odaya gotur sunu demiş. bız aileden görmemiştik çocuk nasıl sevilir bilmiyorduk der hep :) ama şimdi kazara kucuk kardes geldi :9: bi görmen lazım basında gezdıyor :) alışacaktır tatlım bu sebeple soğuma eşinden biraz daha çabala şuna bak kocacım aynı sana benzıyo gülüşü aynı sen burnu aynı sen bak sana bakıyo aman ne pAMuk cocugumuz var falan fılan bastır sen güzelim:1: mutlaka alışacaktır mesela sabah yatak keyfi yaparken eşin koy yatağa yanına bebiş tok ve huzurluyken :) alışacaklar sen hiiiiç üzülme :nazar:

bebegimiz daha bir aylik bile olmadi..annem yanimda doguma geldi..hastanede 10 gun kaldim..bebegimi yanima vermediler klinikte kaldi sarilik icin..zaten sikintiliydim esim hastaneye git gel yaptigi icin bozuk atiyordu..annemde tabi sinirden kuduruyordu..sok olmustu esimi böyle bilmezdi..hic bu kadar beraber kalmadikki annem ve esimle..esim sadece kendi rahatina konsantredir..aslinda tam olarak bencillik degil bu ona böyle asilanmis ailesinden gelen huy..
berbat bir aile yasantisi olmus ne sevgi ne saygi..hep cikar iliskisi..esimi annesi istemeyerek dogurmus zaten hic sevmemis..esim ailesinden hic sevgi görmemis..kötü bir cocukkuk kötü bir genclik..halada ailesini kötü anar..annesi hayatta ama görüsmezler..esim büyüdkten sonrada sadece para amacli esimle yasamis annesi..simdi evlendi diye ben geldim tabi izin vermedim..neyse..
bebegimiz guzel kizim daha bir aylik bile degil..esim gecen demesinmi anneme ben alisamadim diye..annem sasirdi tabi..boyle birsey ne duyulmus ne görülmüs..esim bebege uzayli görms gibi bakiyor. gercekten izliyor böyle bu nedir diye sanki..arada altini acmaya falan caisiyor ama bunu meraktan yapiyor sanirim cünkü bebege duygusal olarak hicbir bag yok..sevmiyor..
esime sordum seviyorum tabi diyor ama zamana ihtiyacim var diyor..
tamamiyle yalniz kaldim kendim bakiyorum kendim seviyorum Allahtan annem yanimda kafayi yerdim..annem akilli agir bir kadin ama oda dayanamadi esimle birkac kez tartisti hafiftenn. halbuki annem esimi cok sever..tabi ben esimin sadece olumlu yyönlerini gösteren bir kadinim ama esim..ilk firsatta kim olursa olsun herkesin yaninda benim icin söyle yapar böyle yapar hep olumsuz seyler söylemeye bayilir..
esim cok sinirilidir hatta asiri sinirli..asansör gelmez ona sinirlenir trafik yogundur ona sinirlenir internet yavaslar ona sinirlenir..yani bazan birsey söylemeye cekinirim..bagirir cünkü kücük harflerle konusamaz hic..
esim internet ve oyun hastasidir..butun gun oyun basina gecer oyundan kalkar bilgisayar basina , butun gun böyle sürer. dogum yaptim evde cok kaldi hep oyun absindaydi..bir babaya dair bir kivilcim yok kendisinde..bebegimiz olmus sorumluluk yok..zaten bebegi düüsndügüde yok..
esim benim hep böyleydi ama ben esimi cok severek evlendim..halada seviyorum..en bastan sinirlydi en bastan beni sinir ederdi..ama o kadar seviyorumki hep alttan aldim hep onu sakinlestirdim..Allah var cok rahatim kac para aldin demez kac para harcadin onu niye aldin demez..eve yagdirir herseyi..evine baglidir..cöpü döker kahve yapayimm mi sana der..yoruldun disardan yiyelim vs bunlar mükemmeldir.. ama incelik cok iste..aman sen yoruldun sen moralini bozme hersey düzelir falan hic duymadim..hamileykende amans en hamilesin falan hicccccccccccccc demedi..esimin sorunu bu cok sinirli ve incelik yok..birde bebek iste
bebega alisamadim diyor..bu cok agliyor diyor..mamasini düsünür , butun ihtiyaclarini eksiksiz alir halada öyle..uyudumu , emdimi vs sorar ama kizim falan demedi sanki uzayli görmüs gibi bakiyordu dün yatagina gitmis kiz aglyior yatakta..al eline sustur dedim aldi..durmus böylee bakiyor.alalaaa
aslina bakarsaniz esim banada alisamadi hemen ilk 8-9 ay hatta 1 yil bana guvenmeden yasadik ayni evde , her an benden ters birseyler bekledi gidecegim birakacagim vs..Butun almanyada yasayanlarmi böyle..yahu ben seninle neden evleneyim ne cok zenginsin ne baska sen ..benim TR deki hayatim daha iyiydi..burda asosyallik diz boyu esim ev adami..ama sevdim bu hayatada alistim..gikim cikmadi..esim anca bana bir yil sonra inandu guvendi onu gercekten sevdigime kanaat getirdi..ama bu bebek ikimizin kizi..daha bebek..bu ne sogukluk..
birde ayrica bebegi sevmeye calisiyor göya sert hareketlerle parmaklariyla falan vuruyor cocugun yanaklarina gögsüne kac kere dedim birza yumusak ol bu bebek..annemde cok söyledi yokkk anlamiyor hala ayni..deli ediyor beni..elini yüzüne götürüyor kizin kafasini salliyor güya böyle seviyor kizi..esimin annesi kücük kaynimin cocogunu bir seviisiii görmüstüm dünyam yikilmisti..cocugu ordan oraya atiyor sallyiro poposuna vuruyor pipisini cekiyor,hadi o bebek degil cocuk hem annesi deli zaten raporlu deli hemde..annenden görmüssün böyle cocuk sevmeyi belli ama bu daha bebek söylüyprum söylüyorum ayni..bir insana birsey daha ne kadar anlatilirki..
yaaaa hanimlar benim derdim benim hergun basimi agritiyor..birakmayi düsündüm ama ben bu adami seviyorum nasil duzeltebilirim diyorum
birakayadim gideyim diyorum adan kapidan giriyor askimda bak sana ne aldim sana sunu aldim bunu aldim..yada hadi gel flm bakalim yada annene hediye alalim..annen rahatm burda..böyle seyler...cok ictende..iki arada bir deredeyim..bir cocuk esime herseyi ögretmeye calismaktan biktim artik ama anlamiyor yine bildigini yapiyor..biraz kültür farkida var Türk kültürü verilmemis esime..bircok seyi anlamiyor soruyor..tamam ok yapiyorum ama bazi seyler bellidir hayatta..ben dogum yaptim hastanede kac dikis atildi yatiyorum bebegim yanina verilmedi sen kendini düüsnüyorsun hastaneye gelip gitmek zoruna gidiyor tatilim mahvoldiu diyorsun ama beni hic düüsnmüyorsun..incelik cok..ama esim hep böyle ben bu kadarda bekelmiyordum tabi..demekki hastalansam esim bana bakmayacak belli..yaa hanimlar kafam cok dolu ne olur bana akil verin.birseyler söyleyin..

Ne ayrılması sen diyosun canım ben bunları okurken bir kızmını eşime benzettm bazı yönlerini ama bunlar için ayrılabilirmi insan sen hiç kötü eşler görmedinmi tanımadınmı canım? benim kuzenim 18 yıllık evli üzerine başına bişi almaz eniştem haşlık vermez sigarayı para karşılığında verir küçük tekel dükkanı var eniştemin ve kuzenim ona buna iş yapacakta para kazanıp onuda enişteme verip sigara alacak zamanında küflü ekmekle karnını doyuruyomuş ve sonradan öğrendk neler çekiyo o bile çocukları için dayandı senin bebğin olmuş daha çok başındasın şuan seninde en hassas dönemin ama sen bu adamı bilerek evlenmişsin sevmişsin ayrıca eşinin böle olmasının tek nedeni ailesinden kaynaklanıyo sende farkındasın ki zaten baştan anlatmışsın benim eşimde maddi açıdan çok ama çok iyidir her dediğimi alır evine bana düşkün ama ince olmadığı yönleri var ve çok sinirli o sinirlenmesin diye herşeyi en ince ayrıntıya kadar düşünürüm zaten yapımda böle herkese karşı böleyim ama bardağı dolu tarafından görmeliyim adamlar zaten çok ince sayılmazlar sen eşine sevgiyi aşılamaya çalışıyosun işin birazcık zor ama çok değil sabret o da alışacak bebeğe anne baba sevgisi görmemiş bir adam nasıl bablık yapabilir bu zamanla olacak benimsedikten sonra sabret güzelim o iyi biri sakın bırakma sakın iyi yönleri çok sen bilsen ne admlar var ne kadar kötüler sen elindekine sahip çık sarıl sev koru sen iki çocuk büyütüyosun aslında sen yoğuracaksın eşini sabret herşey düzelir benim eşim eskiye göre daha sakin işinden dolayı sinirli aslında ben sabrediyorum şimdi dahada tatlı iyi şeyler söleyerek överek dahada tatlı oldu sende öle yap eleştirme sabret lütfen bebğin hatırı için öpüyorum seni sen bana bişi olunca yaz eşin benim eşime benziyo oyun tutkusu vardır eşiminde:))dertleşiriz ok ...

bu aşkı ziyan etme bitanem maşallah :nazar: bende senin gibiyim aşırı sevgiliyim :12: o eminim çok memnundur bu halinden sevginden ve eminim senide çok seviyor.. kimi erkek çocuk sevmeyi bilmez. babamdan örnek vereyim bizleri doğru dürüst sevmemiş ağlasak baska odaya gotur sunu demiş. bız aileden görmemiştik çocuk nasıl sevilir bilmiyorduk der hep :) ama şimdi kazara kucuk kardes geldi :9: bi görmen lazım basında gezdıyor :) alışacaktır tatlım bu sebeple soğuma eşinden biraz daha çabala şuna bak kocacım aynı sana benzıyo gülüşü aynı sen burnu aynı sen bak sana bakıyo aman ne pAMuk cocugumuz var falan fılan bastır sen güzelim:1: mutlaka alışacaktır mesela sabah yatak keyfi yaparken eşin koy yatağa yanına bebiş tok ve huzurluyken :) alışacaklar sen hiiiiç üzülme :nazar:

ne kadar iyisiniz :) Allah razi olsun..insallah ...cok cok tesekkür ediyorum ...annemden sonra yalniz kalacagimiz zaman nasil olacak onu cok merak ediyorum..Allah sonumuzu hayretsin diyorum ..

Ne ayrılması sen diyosun canım ben bunları okurken bir kızmını eşime benzettm bazı yönlerini ama bunlar için ayrılabilirmi insan sen hiç kötü eşler görmedinmi tanımadınmı canım? benim kuzenim 18 yıllık evli üzerine başına bişi almaz eniştem haşlık vermez sigarayı para karşılığında verir küçük tekel dükkanı var eniştemin ve kuzenim ona buna iş yapacakta para kazanıp onuda enişteme verip sigara alacak zamanında küflü ekmekle karnını doyuruyomuş ve sonradan öğrendk neler çekiyo o bile çocukları için dayandı senin bebğin olmuş daha çok başındasın şuan seninde en hassas dönemin ama sen bu adamı bilerek evlenmişsin sevmişsin ayrıca eşinin böle olmasının tek nedeni ailesinden kaynaklanıyo sende farkındasın ki zaten baştan anlatmışsın benim eşimde maddi açıdan çok ama çok iyidir her dediğimi alır evine bana düşkün ama ince olmadığı yönleri var ve çok sinirli o sinirlenmesin diye herşeyi en ince ayrıntıya kadar düşünürüm zaten yapımda böle herkese karşı böleyim ama bardağı dolu tarafından görmeliyim adamlar zaten çok ince sayılmazlar sen eşine sevgiyi aşılamaya çalışıyosun işin birazcık zor ama çok değil sabret o da alışacak bebeğe anne baba sevgisi görmemiş bir adam nasıl bablık yapabilir bu zamanla olacak benimsedikten sonra sabret güzelim o iyi biri sakın bırakma sakın iyi yönleri çok sen bilsen ne admlar var ne kadar kötüler sen elindekine sahip çık sarıl sev koru sen iki çocuk büyütüyosun aslında sen yoğuracaksın eşini sabret herşey düzelir benim eşim eskiye göre daha sakin işinden dolayı sinirli aslında ben sabrediyorum şimdi dahada tatlı iyi şeyler söleyerek överek dahada tatlı oldu sende öle yap eleştirme sabret lütfen bebğin hatırı için öpüyorum seni sen bana bişi olunca yaz eşin benim eşime benziyo oyun tutkusu vardır eşiminde:))dertleşiriz ok ...

inanmiyorummm.....oyun tutkusunu burda belitmemistim ben ..benim de esim aynennn oyun hastasi oyun ve pc..birini kapatir birine gecer cogu zaman.su an annem burda diye sanirim daha fazla abartiyor bu durumu..dertleseleim ben sizin yazdiklarinizdan sonra gözlerim doldu..okurkan esim yanda cep telefonunda oyun oynuyordu ona baktim gozlerim doldu..bana bakti sana kahve yapayim ben dedi simdi kahve yapiyor :)
dertleselim benim coook ihtiyacim var..
siz bana aynen annemin söylediklerini söylediniz burda diger yorun yazan arkadaslarda saolsunlar ayni sekilde..dunden beri inanilmaz rahatlik girdi icime..cok etsekkür ediyorum ne guzel insanlar var burada..:):)
sizin esinizle cok benzer benim esim cogu huylari..annemde diyorki evet garip seyler var ama ben bu adamda kötü birsey göremiyorum diyor evine bagli aliyor satiyor düüsnüyor eve yagdiriyor icki yok umar yok dayak yok kadin kiz yok..adam evde zaman gecirmeyi seviyor zaten..o nedenle annemde ayril falan diyemiyor cok iyi düüsn diyor ne kocalar var ac kalan kadinlar kötü yasayan cok hakli..annem diyorki cevremde gördügüm ev hanimi oldugun halde en rahat sensin diyor..kimse mükemmel degil diyor bazilarini hos göreceksin diyor..hakli tabi. bide en önemli nokta ne olursa olsun esime cok düskünüm seviyorum..
sizde esinizden bahsedermisiniz? siz kac yilli evlisiniz? cocuk varmi?

Son düzenleme:
siz benim ne demek istedigimi cok iyi anlamissiniz..benimde düüsncem bu dogrultuda burda yetisip buyusen yada ufakliktan beri burda yasayan türklerde problem var..ben kiziminda bu sekilde yetismemesi icin elimden geleni yapacagim..ama esim korkutuyor iste beni..bircok seyde yalniz kalmaktan ve anlasilamamaktan krkuyorum..esim cogu zaman cok bencil sadece kendini ve kendi zevklerini düsünüyor..
annem aralik ortasinda Tr yeye dönecek bende annemden sonra bir ay izleycegim esimi sonra duruma öre karar verecegim..cok korkuyorum burda kimsemde yok kizimin sagligini psk sini tehlikeye atamam.
belki cok pinpirikliyim cok abartiyorum insallahta öyledir..Allah sonumuzu hayretsin..
siz Almanyada nerde yasiyorsunuz??

ben oberhausen de yasiyorum canim dediklerini kendi esimde yasamadim ama yasayan cok arkadasim yada tanidigim var tabi benim esiminde zaman zaman yadirgadigim huylari yok degil:20:bence biraz sabirli ol sende cok yeni dogum yapmissin ve cok hassas bi dönemdesin bazi seyleri bin kat fazlasiyla yasayabilirsin inan bana ne yapacagini sasirmis durumda oldugu icin öyle davraniyo rahatca kucagina ver sevmesine firsat yarat onunla ayri odalardayken esinin duyabilecegi sekilde kizina babasiyla ilgili seyler anlat ona isinmasini saglar.Ama cook rahatsizlik duydugun konularida mutlaka sakin bi sekilde konus ve sabret inanki bu gecici bir sürec kizin tepkiler vermeye basladiginda hersey yoluna giricek:34:suan evde tamamiyle yeni bir düzen oturtma asamasindasiniz ve hepinizin zamana ihtiyaci var

Doğumdan sonra kadınlarda olduğu gibi erkeklerde lohusa depresyonuna girerler. Yeni doğmuş bebeği yadırgarlar. Eşin dediği gibi cidden zamana ihtiyacı olabilir. Bence sen bu erkeklerdeki depresyonu araştır. Tanıma uyuyor gibi geldi bana.

inanmiyorummm.....oyun tutkusunu burda belitmemistim ben ..benim de esim aynennn oyun hastasi oyun ve pc..birini kapatir birine gecer cogu zaman.su an annem burda diye sanirim daha fazla abartiyor bu durumu..dertleseleim ben sizin yazdiklarinizdan sonra gözlerim doldu..okurkan esim yanda cep telefonunda oyun oynuyordu ona baktim gozlerim doldu..bana bakti sana kahve yapayim ben dedi simdi kahve yapiyor :)
dertleselim benim coook ihtiyacim var..
siz bana aynen annemin söylediklerini söylediniz burda diger yorun yazan arkadaslarda saolsunlar ayni sekilde..dunden beri inanilmaz rahatlik girdi icime..cok etsekkür ediyorum ne guzel insanlar var burada..:):)
sizin esinizle cok benzer benim esim cogu huylari..annemde diyorki evet garip seyler var ama ben bu adamda kötü birsey göremiyorum diyor evine bagli aliyor satiyor düüsnüyor eve yagdiriyor icki yok umar yok dayak yok kadin kiz yok..adam evde zaman gecirmeyi seviyor zaten..o nedenle annemde ayril falan diyemiyor cok iyi düüsn diyor ne kocalar var ac kalan kadinlar kötü yasayan cok hakli..annem diyorki cevremde gördügüm ev hanimi oldugun halde en rahat sensin diyor..kimse mükemmel degil diyor bazilarini hos göreceksin diyor..hakli tabi. bide en önemli nokta ne olursa olsun esime cok düskünüm seviyorum..
sizde esinizden bahsedermisiniz? siz kac yilli evlisiniz? cocuk varmi?

bebeğimiz yok tatlm 1 yıllık evliyim il kız arkadaşıyım ama 8 yıllık flörtümüz var manyak gibi bir aşk yaşadık hala yaşıyoruz deli gibi seviyoruz senin eşine çok benziyo bunlar değişik tipik değişik versiyonları bence :)kendi hallerinde rahatlarını bozmayacaksın fazla balık burcu benim eşim üstüne çok gitmek olmuyo eleştiri kabul etmiyo ona güzel yönlerinden bahsedip şefkat gösterceksin üstüne gitmeyeceksin aşırı spor manyağı futbolu bıraktıramadım 1 yıllık evliliğim cicim aylarım sporla geçti futbol basketbol hepsi ya her dalda spor bide dijitürk aldık geçen sene ve bu senede almasına izin verdim bak canım adamın yaptığı hiç bişi yok zatençok iyi bu olumsuz yönleride olmazsa o zaman 4*4lük oluyo bu Allaha mahsustur olmaz böle bişi onlar oyuncak değil kumandasını elimize alıp yönetelim istediğimiz gibi yapalım istiyoruz bu yanlış evet bu olumsuz ilgisiz yönleri bazen çıldırtıyodu beni yani oyun maç tv tutkusu ama alıştım dengeliyorz birlikte maç izliyoruz sonra dizi varsa dizimi izliyoruz ama maç varsa maç bakıyoruz o mutlu olsun ne diyim seviyorum maç bakmayı bile çok seviyorum sende katıl ona birlikte oynayın sıkılma rahat bırak incelik yoksa boşver öle kabullen ama sevgiyle övgüyle ona güzel alışkanlıklar kazandırabilirsin ben öle yaptım bizim kocalarımız çok tatlı sımsıkı sarıl bırakma sev onu sana kahve yapayım diyen adama sen ne kızıyosun tatlm benim biz bunlara feda olalım sen çevremdeki evlilikleri bir duysan kocana 1 kez daha aşık olursun ben seviyorum çok aşığım ona
itaatim sonsuz o ne derse o olur zaten sıöle kabullen ama bişiler aşılayabilirsin zamanla değişir birlikte değişin biz öle yaptık artık herşey daha güzel süper ilk senem pek iyi sayılmazdı bu huyları yüzünden ama şimdi herşey farklı neyse ben özelden msj atmaya başlayınca sana msn adresimi atarım eklersin konuşuruz dertleşiriz bölelikle benim göremediğimi sen, senin göremediğin güzellikleri ben sana hatırlatır evliliğimz daha iyi gider öpüyorum unutmadan sev kocanı çok sev eleştirme kimseyle sakın kıyaslama :))

benım babamda bıze karsı hep soguk ve baskıcıydı sıddet uygulardı en ufak seyde bagırır kufrederdı annemle ben 9yasındayken ayrıldılar tabı bız koptuk yıllarca gorusmedık gorussekte bır bag olusmadı aramızda cunku bızım babamız bıze kotu baba olmustu 20 sene sonrada ınsan ısınamıyor ıcı almıyor valla yasayan bılır babam sozde hatasını anladı ve pısman oldu dıyorkı kızım ben babamdan bole gordum babamda aynı boyleydı sız kız cocugu oldugunuz ıcın sıze otorıte kurmaya calıstım benden korkmanızı ıstedım yanlıs yapmısım dedı belkı sızın esınızde ailesınden sevgı gormedıgı ıcın sevgı veremıyordur sıze burda baya buyuk bır fedakarlık dusuyor sız asılayacaksınz kendıo ailesınde olmayan bag sızın aranızda olacak onuda anlamaya calısın ve kocanıza sahıp cıkın bosanmak yerıne baskalarının kocalarının cocuklarını nasıl sevdıgınede bakmayın herkek bır degıl esınız durumu ortada sevgısız buyumus bebege alısmasını yakınlasmasını sız saglayın ıyılıkle guzellıkle hayatım bak kızımız sole yaptı bole yaptı yada hayatım kızımız babasını ozlemıs deyın kucagına verın 5 dakka terkedın odayı hersey degısıcek ve mutlu olacaksınız

bebeğimiz yok tatlm 1 yıllık evliyim il kız arkadaşıyım ama 8 yıllık flörtümüz var manyak gibi bir aşk yaşadık hala yaşıyoruz deli gibi seviyoruz senin eşine çok benziyo bunlar değişik tipik değişik versiyonları bence :)kendi hallerinde rahatlarını bozmayacaksın fazla balık burcu benim eşim üstüne çok gitmek olmuyo eleştiri kabul etmiyo ona güzel yönlerinden bahsedip şefkat gösterceksin üstüne gitmeyeceksin aşırı spor manyağı futbolu bıraktıramadım 1 yıllık evliliğim cicim aylarım sporla geçti futbol basketbol hepsi ya her dalda spor bide dijitürk aldık geçen sene ve bu senede almasına izin verdim bak canım adamın yaptığı hiç bişi yok zatençok iyi bu olumsuz yönleride olmazsa o zaman 4*4lük oluyo bu Allaha mahsustur olmaz böle bişi onlar oyuncak değil kumandasını elimize alıp yönetelim istediğimiz gibi yapalım istiyoruz bu yanlış evet bu olumsuz ilgisiz yönleri bazen çıldırtıyodu beni yani oyun maç tv tutkusu ama alıştım dengeliyorz birlikte maç izliyoruz sonra dizi varsa dizimi izliyoruz ama maç varsa maç bakıyoruz o mutlu olsun ne diyim seviyorum maç bakmayı bile çok seviyorum sende katıl ona birlikte oynayın sıkılma rahat bırak incelik yoksa boşver öle kabullen ama sevgiyle övgüyle ona güzel alışkanlıklar kazandırabilirsin ben öle yaptım bizim kocalarımız çok tatlı sımsıkı sarıl bırakma sev onu sana kahve yapayım diyen adama sen ne kızıyosun tatlm benim biz bunlara feda olalım sen çevremdeki evlilikleri bir duysan kocana 1 kez daha aşık olursun ben seviyorum çok aşığım ona
itaatim sonsuz o ne derse o olur zaten sıöle kabullen ama bişiler aşılayabilirsin zamanla değişir birlikte değişin biz öle yaptık artık herşey daha güzel süper ilk senem pek iyi sayılmazdı bu huyları yüzünden ama şimdi herşey farklı neyse ben özelden msj atmaya başlayınca sana msn adresimi atarım eklersin konuşuruz dertleşiriz bölelikle benim göremediğimi sen, senin göremediğin güzellikleri ben sana hatırlatır evliliğimz daha iyi gider öpüyorum unutmadan sev kocanı çok sev eleştirme kimseyle sakın kıyaslama :))

canim cok guzel yazmissin cok mutlu oldum cok tesekkür ederim..cok rahatlattim beni.. konusmayi dertlesmeyi cok isterim..
simdi yazdigin mesaji annemede okudum..cok duygulandi..sabah sabah cok iyi geldi......ben sana özelden aytarim mesaj..senin daha hakkin yok sanirim..sen ekle beni,.

canım benim Allah yardımcın olsun ne deyim eşimlede benzer problemleri yaşıyoruz bence tamamem ailesinden geçmişteki yaşantısından kaynaklanıyor ilgi,sevgi görmeyen insan bir başkasınada gösteremez, bencil olur ama senin bebeğim şanslı çünkü akıllı bir annesi var.,yükün ağır hem anne hem olgun bir baba gibi davranmak zorundasın bebeğine o sadece köşede duran sorunlu bir baba olacak zamanla...

cnm bebegın analı babalı buyutsun yuvanıza mutluluk huzur getırsın anladıgım kadarıyla ve cozebıldıgım kadar esın bu zamana kadar aıle olmayı hıc ogrenmemıs aıle olmayı sende ve kızında goruyor o yuzden bır bocalama zamanı emın ol kısa bır sure sonra senden cok daha fazla bebegınızın uzerıne tıtreyecek ılgılenecek kısacası esın baba olmayı ogrenıyor bılıorsun bız kadınlar anne olmayı bebgımızı ılk ıcımızde hıssetıgımız zaman yasamaya baslıoruz esıne bıraz zaman ver saglıcakla kal.

zaman en iyi ilac degil mi...esim birkac gündür daha iyi..benimde kafamdaki kara bulutlar yavas yavs dagilmaya basladi..daha rahatim artik..anne olmak cok zor bebegimi herseyden koruyabilirim insallah..aglasa dayanamiyorum hicbirseyine dayanamiyorum..cokta guzel bir duygu..Allahim nasip ettigi icin hemde asik oldugum adamdan nasip ettigi icin cok sansliyim..
esim sanirim alismaya basliyor..Allahim yanimda olsun..cok tesekkür ediyorum yorumlar icin..iyiki varsiniz hepiniz ..

zaman en iyi ilac degil mi...esim birkac gündür daha iyi..benimde kafamdaki kara bulutlar yavas yavs dagilmaya basladi..daha rahatim artik..anne olmak cok zor bebegimi herseyden koruyabilirim insallah..aglasa dayanamiyorum hicbirseyine dayanamiyorum..cokta guzel bir duygu..Allahim nasip ettigi icin hemde asik oldugum adamdan nasip ettigi icin cok sansliyim..
esim sanirim alismaya basliyor..Allahim yanimda olsun..cok tesekkür ediyorum yorumlar icin..iyiki varsiniz hepiniz ..

Canım hiç sıkma canını babalar ve kızları arasında öyle kuvvetli bir bağ vardır ki ileride sen bile giremezsin aralarına. öyle tanıdıklarım var ki sırf kızları istiyor diye her akşam işten geldiğinde duş alıp traş oluyor. kızın bir iki ay sonra büyüyüp gülümsemeye başladığında bakışları ile büyüler babasını :16: :16: :16:

Back