kendi mesleğimi mezun olduktan sonra 6 sene yaptım ancak yıpratıcı bi sektör olduğundan ve iş dışında bi yaşamımında olmasını istediğimden bıraktım şuan ofiste 9-5 kafası çalışmaktayım ve işten çıktığım an çalıştığımı bile unutarak keyfime bakıorum.
işletme mezunuyum ve şu an yaptığım işe ise ek gelir olsun diye başlamıştım ama ersağ ürünleri satış danışmanlığını yapıyorum.gayet de memnunum yaptığım işten ve severek yapıyorum.hem insanları kimyasallardan uzak tutmaya çalışırken hem de kazanç sağlıyorum.
Arkadaşlar ben çok arkadaşımı biliyorum okuldan tek bir tanesi bile şu an istediği mesleği yapmıyor yapamıyor hatta bir çoğu iş bulamadı Hatta bir arkadaşımız ümüdü kesti hayattan ve rahatsızlandı iş bulamadım diye ne yazıkki durum bu
çok şükür eğitimini aldığım mesleği yapıyorum kamuda mühendisim. mezun oloduktan 2,5 yıl sonra atandım ama değdiğini düşünüyorum. inşallah herkes gönlündekine ulaşır.
Cok istedigim bolumu okudum ve daha yeni mezun oldum pisman oldugumu anladigimda universite 2. Siniftaydim. Durumum icler acisi dua etmekten baska sansim yok istedigim meslegi yapmam icin...