cok yerinde bir baslık olmus..paylasıma ihtiyac var gercekten..bir de bildigim kadarıyla ucretsiz izin en fazla bebeğin dogum tarihine kadar olabiliyor..
ben 1 eylülde başlıyor diye biliyorum.ilköğretimde çalışıyorum.benim kızım da 4 aylık olcak okula döndüğümde.daha hiç gitmedim kızımı bırakıp,nasıl olcak merak ediyorum. okulun lojmanında kalıyorum.karşı komşumbakıcak,yani bir öğretmen arkadaşın eşi ev hanımı,daha 6 aylık hamileyken konuştum ayarladım onu.bir aksilik çıkmazsa o bakacak.çok temiz ve güvenilir biri. daha önce başka arkadaşın bebeğine de baktı.çok memnundu arkadaş.ayrıca lojman okul bahçesinde tenefüslerde bile gidip görebilirim kızımı.bizim okul tam gün.3te bitiyor dersler.öğle arası da var.zaten saat 10da 20 dklık tenefüsümüz var.süt iznine bile gerek yok benim için.
dün milli eğitimi aradım biri 14 ü arası burda olmak zorundasınız dedi.14-24 arası evinize gidersiniz dedi.bebekle nasıl gelecezki.ben gidersem gelemem 2 bayramada.off offf...
yaaaaaa herkes birşey diyor bu yetkilileri anlamak zor sen nerede çalışıyorsun canım.mersin meb 7 eylülde başlıyor demiş ben nevşehirdeyim belli değil diyorlar bazı yerlerde senin dediğini diyor netlik yok galiba
valla aynı dertten muzdarip durumdayım bende seminere gideceğim annem gelip bakacak 3 hafta.
sonra 24 eylülde ücretsiz izne ayrılacağım 1.dönemin sonuna kadar.artık 2.döneme Allah kerim büyük ihtimal yine annemle kayınvalidem 2 şer ay bakar haziranda seminere götürürüm yaz tatili derken 1buçuk yaşında olur oğlum sonrası yine bakıcı 3.5 da kreş düşünüyorum.bizim planlar bu yönde ne kadarını kurtarırsak diye bakıyoruz artık Allah hepimize kolaylıklar versin
en iyisini yapmışsın arkadaşım bir çocuğu en güzel annesi büyütür
gerçekten en güzel anne bakar bebeğine...bi taraftan boşunamı okudum bunca yıl diyordum,bi taraftandan da kızıma bakıyordum,nasıl bırakırım bakıcılara diye..bi taraftanda milyarlarca borç var..ama herşeye rağmen şimdi kafam rahat....
kapkara ne güzel kendin bakıyorsun va ailenin yanındasın.benim işi bırakma gibi bir durumum olamaz.aklıma geldikçesenağlamasenağlamasenağlama
evet arkadaşlar 1-14 ü arası seminer ama 14ünde 1.sınıflar başlayacakmış acaba otarihlerdede okuldamı olacağız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?