Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ücretsiz izin doğum izninin bitişinden itibaren 1 yıldır. göreve başlayıp ücretsiz izne ayrılamazsın benim bildiğim.[/QUOTE
bu durumu sormuştum müdürüme 1 yıl içinde istediğin zaman ayrılıp istediğin zaman geri başlayabilirsin bu senin yasal hakkın demişti memurlar nettede bu şekilde açıklıyorlar zaten
arkadaşlar ücretsiz izin alınca emeklilik uzamıyormu bilgisi olan varmı
1 ınde acılıyor okul ben de nasıl ayrılıcam kuzucumdan bilmiyorum.ama bizim bu ilk olmayacak çünkü sözleşmeli öğretmenim bu yuzden ucretsiz izin hakkım da yoktu heye hakkımda bu nedenle oglum 3.5 aylıkken yenıden baslamak zorunda kalmıştım.cok sukur 1 ayda kapadık okulu.fakat şimdi daha büyük sorun cıktı es durumu tayınım cıkmadıyenıden izmite dönücez.ama babamız artık bizsiz duramayacagından işten ayrıldı benımle gelicek ev tutucaz.o kadar büyük sıkıntıya girdikki.kendı evımızı bırakıp git şimdi kirayla ugraş.mahfetti bizi şu devfletin işleri.eşim oradan iş bulursa da kime baktırıcaz.annemde gelse kayınvalidem de aynı evde aylarca yaşayamam ki daralırım kafam karmakarışık cok musuzum çoooooooook arkadaslar