kızlar bugün müdürüm çok güzel bir teklifte bulundu bana ben ücretsize ayrılacaktım seminer bitimi müdürüm sorunca söyledim ayrılacağım 2.dönem başlarım dedim gel konuşalım dedi sana sadece sabahları 4 gün 4er saatten 16 saat matematik verelim maaş karşılığını doldur 12 de gönderelim seni dedi veeeeeeeeeeeeee müthiş olanda eşimin okulu sabahçı öğleci olmaya karar vermiş eşim öğleci olmak istediğini söyleyince onunda müdürü okey vermiş şimdilik bakıcıya ücretsize gerek olmadan büyüteceğiz inşallah bir sene ilçeye gidip geliyoruz sadece ege yi yolda alıp verme sorun olacak ama o kadarda olsun diyoruz çok mutluyumalkisalkisalkis
ne güzel canım çok şanslısın sen gelene kadar eşin ilgilenir
valla süper
deryadeniz ne güzel, bebekler gerçekten kısmetleriyle geliyorlar. benim kızıma da görümcem bakacak, kızım doğduktan sonra bizim karşı apartmandan ev aldılar, önceki evi hem uzak hem ısınmıyordu nasıl bırakıcaz diye düşünüyorduk.
ben bayramdan sonra başlıycam rapor aldım, köye gidip geliyorum, müdüre programı yaparken bebeği gözönünde bulundurur mususnuz dedim, olur dedi ama bakalım napıcak?mirmirmirmir
uzuyor canim, aldigin kadar uzuyor
şekercik hiç endişe etme, eşin de verebilir, ben servisin kalktığı yere eşimle yollamıştım, bir arkadaşınla bile yollayabilirsin. bu senin yasal hakkın ve dr un vermiş, müdürün onaylayıp izin kağıdını hazırlamak zorunda merak etme zemuszemus doğum öncesi iznimi ben de tamamen kullandım doğum yaza geldiği için aktarma yapamıyordum, doğum sonrası için iyi oluyor valla enerji topluyorsun kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?