• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eğitimci anneler bebeğinizi bırakıp nasıl çalışmaya başlayacaksınız?

palmina cnm nasıl sevindim senin adına anlatamam ben de bu yıl izinliyim ama şimdiden önümüzdeki yılın kaygısı tuttu beni bebeğimi bırakıp nası gidicem diye bi de mdr anlayışsız...

Ben ne yapıcam şaştım kaldım. Doğum öncesi 5 haftayı aktarmama rağmen yaz tatiline denk geldi doğumum ve kasım ayında görev sürem doluyor. 3ay 5 günlükken iş başı yapıcam çok kararsızım nasıl bırakıcam kızımı. Annem bakıcak gerçi ama yine de sütümün azalmasından korkuyorum.off ne zor bu işler ya

ilk bir yıl bebeğin anneye güven duymayı öğrenme dönemiymiş ve bebekle anne erken ayrıldıklarında bu güven oluşmuyormuş tam olarak o yüzden çok önemliymiş annen de baksa anne yerini tutamaz bence maddi yönden mecbur değilsen ücretsiz izin kullan derim

bence de kızlar ücretsiz izin hakkımız var madem eğer çok zorlanmayacaksanız alın ücretsiz derim
ben alıcam tabii ki zorlanıcaz eşim özelde çalıştığı için doğru dürüst maaş alamıyor daha temmuz maaşını almadı ama bebeğim daha önemli bi şekilde idare edicez gerçi herkesin şartları farklıdır annem de geliyor yanıma ama ben kendim ilgilenmek için bol bol süt verebilmek için ücretsiz alıcam

ben ekimde doğurdum şubatta bitti hakkım 4ay ücretsiz izin aldım yaz tatili ile birleşti böylece 1yaşına geldi işe başladığımda ama çok mutlu bir bebek ve hiç hırçın değil bakıcısına da çok güzel uyum sağladı çok memnunum ilk 1 ylın önemine inanıyorum kendi çocuğuma da bakınca...

Back