ya tabiki oyle. ne istedigimi biliyorum. benim canimi sıkan sanki kendileri zamaninda oyle tervih yapmislar. asla demiyorum. nasip bu sonucta. amin tesekkur ederimOnlar öle dedi diye öle olucak degil ne istediğinizi biliyosunuz ..ama asla asla dememek lazi hayatbu ..allah hayirli insanlarla karsilastirsin
kotu bir sey dediler demiyorum ki. insanlarin baskalarina gelince secımlerinin degersiz olmasi ama kendilerine gelince en iyisini istemeleri. benim elestirdigim nokta buKotu bir sey dememisler ki ne var bunda?
kotu bir sey dediler demiyorum ki. insanlarin baskalarina gelince secımlerinin degersiz olmasi ama kendilerine gelince en iyisini istemeleri. benim elestirdigim nokta bu
cok haklisiniz. az ve öz olmali.Işte bu yüzden az ve öz arkadaşım var. 10 tane 1 tl de 10lira eder,2 tane 5tl de.
Onlara cevap da vermişsin iyi kapak olmuş. Ben de senin gibi düşünüyorum,denklige önem veririm hatta erkek is/maas konusunda bir tık önde olmalı bence
hayir degersiz goruyorlar kriterimi. mesela tegmenle nisanli olan arkadasin eski sevgilisi ön lisans mezunu adliyede sozlesmeli calisan bir memurdu ama daha sonra terk etti cocugu. neden biliyor musunuz kucumsedigi icinDegersizlestirmemisler bence fikirlerini soylemisler.
agzimdan cikan ilk soz bu degildi o ortamda. karakterden bahsettim ilk olarak. yani uzerinde durdugum sey karakter oldu daha sonra egitim dedim. illa su meslekten olacak bu meslekten olacak demedimBelki anlatmak istedikleri herşeyin eğitim olmadığı secim yaparken başka kriterlere de yönelmen gerektigidir
hayir degersiz goruyorlar kriterimi. mesela tegmenle nisanli olan arkadasin eski sevgilisi ön lisans mezunu adliyede sozlesmeli calisan bir memurdu ama daha sonra terk etti cocugu. neden biliyor musunuz kucumsedigi icin
aynen ya neden bu kadar muhalefet olunuyor anlamiyorum. kendileri aşk evliligi yapsa neyse. hepsi de gorucu usulu nisanlanip evlenmisİstemeniz gayet normal, bence herkes ister. :) Ama dile getirince sorun oluyor galiba
yazdigim metni bastan sona okumayip son cumlelerimi mi okudunuz? bahsettigim sey koca adayi mi? insanin beklentileri ve kriterlerinden bahsetmesi icin illa ortada koca adayi mi olmasi gerekiyor? fikirlerinden dusuncelerinden bahsedemez mi insan?Ortada bahsi bile gecmeyen , tamamen farz-i misal bir koca adayi icin neden is arkadaslarinla gerildin ki??
kimden farkim yokmus benim? kucumsemiyorum siz kendiniz anlamak istediginiz gibi anlamissinizSizin bir farkiniz oldugunu dusunmuyorum kusura bakmayin ama siz de kucumsediginiz icin bozulmussunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?