EvtProlaktin mi cnm
Onda 16.5 cikmis doktor yüksek demis ne alakaysaNormalde 24 altinda olmasi lazimmis
Hâlâ aktif olmamış :))) bizi trollemiş olabilir :)) yada dün o kadar tepkiyi görünce korktu :)))Ya dun ustune gidildi ya burada mi aradin anneni falan diye o da simdi hic aktif olmuyo demek kibaska bahane bulamadim
merhabalar kızlar,okuyunca tüylerim diken diken oldu...14e kadar okudum,sonucu açıkladı mı hanfendi?merak ettim gözlerim yoruldu hepsini okumadım,ama çok dua ettim o sayfaya gelene kadarNe olursa olsun iyi veya kötü durumu bize söylemesi lazım biz hepimiz burda onun için dua ettik
Ne olursa olsun iyi veya kötü durumu bize söylemesi lazım biz hepimiz burda onun için dua ettik
Hepimiz çok dua ettik. Ama konu sahibinden ses seda yok. Yine de içimizi temiz tutalım. Umarım bir açıklaması vardır.merhabalar kızlar,okuyunca tüylerim diken diken oldu...14e kadar okudum,sonucu açıkladı mı hanfendi?merak ettim gözlerim yoruldu hepsini okumadım,ama çok dua ettim o sayfaya gelene kadar
Bizde dua ettik ama galiba boşuna ettik konu gerçek değil.merhabalar kızlar,okuyunca tüylerim diken diken oldu...14e kadar okudum,sonucu açıkladı mı hanfendi?merak ettim gözlerim yoruldu hepsini okumadım,ama çok dua ettim o sayfaya gelene kadar
Hepimiz çok dua ettik. Ama konu sahibinden ses seda yok. Yine de içimizi temiz tutalım. Umarım bir açıklaması vardır.
umuyoruz ki konu gerçek olsun,girememiş olsun ya kalbimiz temiz bizim...inşallah konu gerçektirBizde dua ettik ama galiba boşuna ettik konu gerçek değil.
kızlar ben mi çok fesat düşünüyorum acaba
Bizim de dünden beri beynimiz yoruldumerhabalar kızlar,okuyunca tüylerim diken diken oldu...14e kadar okudum,sonucu açıkladı mı hanfendi?merak ettim gözlerim yoruldu hepsini okumadım,ama çok dua ettim o sayfaya gelene kadar
Degisik ilk dfa oyle bisy duyuyorum normali 24 25 altiOnda 16.5 cikmis doktor yüksek demis ne alakaysa
Ideali o yaniOnda 16.5 cikmis doktor yüksek demis ne alakaysa
Bizim burda sabah ona kadar alınıo kanlar devlet hastanesine gidio 10 kadar yetisemezsen ertesi güne kalio cnmya bide benim kafa şunada takıldı çok,bizim burda ve bildiğim çoğu ilimizde aile hekimleri öğleden sonra gebelik testi yaptırmıyo???yoksa sadece burada mı öyle acaba,yoksa öğleden sonrada kan testi yapılıyorda ben mi bilmiyorum
ya bide benim kafa şunada takıldı çok,bizim burda ve bildiğim çoğu ilimizde aile hekimleri öğleden sonra gebelik testi yaptırmıyo???yoksa sadece burada mı öyle acaba,yoksa öğleden sonrada kan testi yapılıyorda ben mi bilmiyorum
Sonuc beklemede hala cnm kadin sirra kadem bastiSsonuç ne arkaaslar
kızlar ben mi çok fesat düşünüyorum acabasanki ikinci testin üzerinden kalemle geçilmiş????????????ve ovulasyon testi diil mi o hayal114
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?