Umarım kandirmamistir bizi yaArkadaslar bu ahben hala sesi cikmadi insan iyi kotu hic degilse sonucu soyler
Umarim cnku okadar cok heycanlandim ki kalbim kut kut olduUmarım kandirmamistir bizi ya
Ben sahsen onun 20 yildir bebek bekledigine yasinin buyuk olduguna yani gercekten bu hikayeyi yasadigina da inanmiyorum. Bi senaryo yazmis hepimizi de bi guzel trollemis. Bence buyuk ihtimalle de erkek. Ya da kendini bilmez duygusuz vicdansiz bir bayan. Insanlarin duygulariyla oynuyor. Insanlarin uyi nuyetiyle oynuyor. Gozlerim dolmustu silik cizgiyi gordugumde lakin yok annem.kayboldu onu aradik diyo tabi annesini galiba forumda ariyodu cunku kendi konusu haric butun forumlards fink atiyodu dun. Neyse arkadaşlar Allah bizi iyi ve iyi nuyetli insanlarla karsilastirsin yazik yaniDaha çözülmedi mi şu mesele yahu .. ablacım 20 sene sınrasına mucize yazmışsın hani olursa diyerekten birde silik bir test biz meraklı bir toplumuz bi o kadar da çabucak kanar gönülden dualar ederiz ama şimdi senin yaptıgın bir sürü insanın duygusuyla oynamak 20 senenin acısı mıdır kini midir nedir bu dalga sebebin .. güzel güzel kan vermişsin mucizene yerinde oturamaman lazım kanımca ama sen bi rahat ohhh aladağdan serin .. foruma üyelik açabiliyorsan konu başlığı açabiliyorsan konu konu gezebiliyorsan farklı şeyleri bahane etme lütfen yaşça büyüksün bizden biz saygılı kalalım sende büyğklüğünle
Ben sahsen onun 20 yildir bebek bekledigine yasinin buyuk olduguna yani gercekten bu hikayeyi yasadigina da inanmiyorum. Bi senaryo yazmis hepimizi de bi guzel trollemis. Bence buyuk ihtimalle de erkek. Ya da kendini bilmez duygusuz vicdansiz bir bayan. Insanlarin duygulariyla oynuyor. Insanlarin uyi nuyetiyle oynuyor. Gozlerim dolmustu silik cizgiyi gordugumde lakin yok annem.kayboldu onu aradik diyo tabi annesini galiba forumda ariyodu cunku kendi konusu haric butun forumlards fink atiyodu dun. Neyse arkadaşlar Allah bizi iyi ve iyi nuyetli insanlarla karsilastirsin yazik yaniDaha çözülmedi mi şu mesele yahu .. ablacım 20 sene sınrasına mucize yazmışsın hani olursa diyerekten birde silik bir test biz meraklı bir toplumuz bi o kadar da çabucak kanar gönülden dualar ederiz ama şimdi senin yaptıgın bir sürü insanın duygusuyla oynamak 20 senenin acısı mıdır kini midir nedir bu dalga sebebin .. güzel güzel kan vermişsin mucizene yerinde oturamaman lazım kanımca ama sen bi rahat ohhh aladağdan serin .. foruma üyelik açabiliyorsan konu başlığı açabiliyorsan konu konu gezebiliyorsan farklı şeyleri bahane etme lütfen yaşça büyüksün bizden biz saygılı kalalım sende büyğklüğünle
Amin herdaim insallh yksa kotu insanlar zorBen sahsen onun 20 yildir bebek bekledigine yasinin buyuk olduguna yani gercekten bu hikayeyi yasadigina da inanmiyorum. Bi senaryo yazmis hepimizi de bi guzel trollemis. Bence buyuk ihtimalle de erkek. Ya da kendini bilmez duygusuz vicdansiz bir bayan. Insanlarin duygulariyla oynuyor. Insanlarin uyi nuyetiyle oynuyor. Gozlerim dolmustu silik cizgiyi gordugumde lakin yok annem.kayboldu onu aradik diyo tabi annesini galiba forumda ariyodu cunku kendi konusu haric butun forumlards fink atiyodu dun. Neyse arkadaşlar Allah bizi iyi ve iyi nuyetli insanlarla karsilastirsin yazik yani
Benim kan tahlilim vardi yaw konularimi karistirsin bulur:)Acaba internette kan tahlili örneği mi bulamadınız bu seferde konu sahibi
Özel mesaj mı atsan canımcım acaba kadını uğraştırmasak :))Benim kan tahlilim vardi yaw konularimi karistirsin bulur:)
Hehehheheh olur yahu deneyeyim:)Özel mesaj mı atsan canımcım acaba kadını uğraştırmasak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?